~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Modström giver dig enkel skønhed

Det kræver en god fornemmelse for skønhed at skabe mode, som er enkel og smuk. Den fornemmelse har Modström, og brandet gør en dyd ud af at bevise, at modetøj kan være stilbevidst og komfortabelt på samme tid. Det ses tydeligt i de flotte Modstrøm frakker, som er skabt i en tidløs, skandinavisk stil. Det danske mærke blev grundlagt i 2004, har opnået international succes, og er med god grund et af de mest populære tøjmærker i Danmark. Modström formår nemlig at kreere smukke kollektioner af Modstrøm frakker, Modstrøm kjoler, Modstrøm bukser og meget mere. Finessen ved Modstrøm tøj er, at det er nemt at have på og sammensætte til et outfit. Den alsidighed betyder samtidig, at Modström henvender sig til mange forskellige kvinder i alle aldre. En Modstrøm frakke gør det let at opnå et rent og moderne udtryk.

Modstrøm frakker i flotte farver

I de kølige eller kolde måneder, er det lækkert at iføre sig en Modstrøm frakke, som forener et moderne look med en positiv attitude. Danske Modström skaber deres kreationer med glæde og ved hårdt arbejde. Det skal der til for at levere 6 kollektioner årligt, der holder sig opdaterede på modens tendenser. Brandets designere forholder sig til trends uden at følge dem blindt. Især byder Modström på print og farver som kontrast til det mere mørke skandinaviske look. De stilfulde Modstrøm frakker fås i forskellige farver, der er afstemt efter sæsonerne. Det kan for eksempel være en rustrød frakke til efterårets løv eller en frisk rød trenchcoat til forårets opblomstring. Derudover finder du også Modstrøm frakker i mere klassiske, afdæmpede farver – fordi Modström er bevidste om, at det er vigtigt at skabe lækre basics.

Feminine Modstrøm frakker og andre favoritter

Skandinavisk mode kan læne sig op ad et androgynt udtryk, hvilket går godt sammen med den enkle stil med rene linjer. Modström holder af at tage det rene og praktiske skandinaviske udgangspunkt og tilføje et kvindeligt perspektiv. Modstrøm frakker er således holdt i et klassisk snit, men tilføjer en figursyet og tætsiddende pasform, som giver en feminin silhuet. Du vil føle dig elegant og godt tilpas i en af de skønne Modstrøm frakker. Vi har også udvalgt andre Modstrøm jakker til dig, hvis du har lyst til at blive inspireret. Til basisgarderoben har vi blandt andet Modstrøm T shirts og Modstrøm leggings. Eller hvad med en simpel Modstrøm nederdel, som du kan sammensætte med et farverigt print fra for eksempel hollandske King Louie? Det er ingen hemmelighed, at vi hos Superlove har en forkærlighed for tøj, der spreder glæde via farver eller spændende mønstre. Samtidig elsker vi den skandinaviske designtradition og nyder at se, hvordan den bliver fortolket på forskellige måder hos Modström og brands som Danefæ, Nümph, Decadent og Mads Nørgaard – og mange flere.

Modstrøm frakker

Er du til en sort frakke eller en rød frakke? Danske Modström er i front, når det gælder nye tendenser for tøj til kvinder, og de har fra begyndelsen i 2004 stået stærkt inden for overtøj. Modström designer i en enkel, skandinavisk stil, som gør Modstrøm tøj super alsidigt. Vi har udvalgt lækre Modstrøm frakker med en klassisk silhuet, som gør dig klar til de kolde måneder.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Modström Jakke, Hiro, Navy Sky

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 906,50 kr.
Størrelse : L

Modström Jakke, Odelia Long, Sienna

Normalpris 1.795,00 kr. Pris 897,50 kr.
Størrelse : XS L
Viser 1-2 af 2 element(er)