~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Stærk design til skønne kvinder

Hos Modström elsker man alle slags kvinder. Den kærlighed kan du mærke i designet. Der er kælet for detaljerne, og inspirationen er hentet fra hele verden. Designerne hos Modström går langt for at finde det helt rigtige look til de mange kunder. Det gælder også Modström bukser. Modströms dametøj har et moderne udtryk med rene linjer og en positiv udstråling. Du kan både finde dine nye hverdags basis favoritter og din næste festkjole. Kollektionen er bred, fordi Modström ved, at kvinder er forskellige. Der er noget til alle, og det er nemt at blive forelsket i et par Modström jeans eller i en Modström vest. Her hos Superlove har vi for længst tabt vores hjerter.

Modström - Et brand elsket af fashionistas

Modström har længe været populære i gadebilledet, og du har sikkert vendt dig om efter en fashionista og tænkt: Hvor mon de bukser er fra? Svaret er: det er et par Modström bukser. Modström skaber bukser, der sidder flot på alle kvinder uanset alder. Pasformen er altid i top. Materialerne er bløde og rare at have på. Designet spænder fra det helt enkle til de mere klassiske bukser med detaljer. Der er en buks til alle hos Modström. Det er bestemt ikke uden grund, at vi tit hører fra kunder, at Modström bukser er favoritbukserne. Modström er kendt for deres farverige design. Alligevel har de klogt valgt at bruge afdæmpede farver til deres bukser. På den måde kan bukserne bruges til alt. En favoritfarve er sort, men du finder også flotte bukser i andre nuancer. Et par sorte Modström bukser kan du bruge til både hverdag og fest. 

Mange måder at bruge Modström bukser på

Når Modström designer bukser til rigtige kvinder med hofter og former. Det kan ses. Bukserne har en skøn pasform, og de sidder godt. Ønsker du et par sorte lette bukser, du nemt kan style til arbejde og fest, så er et par Modström bukser i sort et oplagt valg. Du kan style dem med et par sandaler fra Birkenstock, Teva eller Woden og skabe et afslappet sommerligt look. Eller du kan smutte i et par farverige sneakers og lynhurtigt gøre dit outfit mere cool og afslappet. Der er masser af muligheder med et par Modström bukser. 

Interesseret i at se flere styles fra Modström? Så har vi et stort udvalg af fx kjoler og veste. Vi har også mange andre spændende brands, du kan lade dig inspirere af. Et mærke som Lollys Laundry er skønt og finurligt. Et andet bud er Minus, der er et lækkert dansk tøjbrand med et stilrent, cool udtryk.

Modstrøm bukser

Modström er et populært dansk fashion brand, der er kendt for deres lækre tøj. Farver er et vigtigt element i Modströms kollektioner, og prints er et af deres specialer. Samtidig har tøjmærket kant og nerve. Frakker, jakker og bukser har altid været nogle af Modströms stærkeste kategorier, og der tilføjes nye statement styles hver eneste sæson. Modström bukser er flotte, og det er nemt at se hvorfor, så mange kunder er vilde med dem. Det er vi også.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Modström Leggings, OllaMD Tights, Black

Normalpris 295,00 kr. Pris 206,50 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Modström Bukser, Talle, Lavender Polka

Normalpris 550,00 kr. Pris 275,00 kr.
Størrelse : M
Viser 1-4 af 4 element(er)