~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Bliv forelsket i Modström basics

Den populære Modström basics-kollektion er fremstillet i en skøn kvalitet til kvinder, der elsker lækkert tøj. Modström basics består af basis styles til din garderobe i form af både T-shirts, toppe, strikbluser, shorts, leggings, nederdele og kjoler. Med andre ord alt, hvad du har brug for til både hverdag og fest. Det er tøj, du kan bruge over flere sæsoner uden de flotte designs mister form eller farve. Det lækre tøj kommer i sæsonens farver og i en række klassiske nuancer. Samtidig kommer Modström basics i så stilrent et design, at de fine styles ikke mister deres kant og relevans. Heller ikke selvom tøjet ikke er helt nyt. Med Modström basics i dit skab kommer du langt. Meget langt. 

Skab dit eget flotte look

Fordelen ved at investere i nogle enkle basisdele er, at du kan bruge dem til alt. Tag en stilren Modström basics top eller en Modström basics shirt i sort eller nude, og du har et stilrent look. Et perfekt look til en dag på stranden. Eller brug toppen sammen med en skøn farverig skjorte fra Hunkøn eller Basic Apparel, og du er pludselig klar til en festlig aften ude. Det er præcis det, som basistøj kan. Med Modström basics kan du nemt skabe dit helt eget flotte look. Modströms sortimentet har det hele til din basisgarderobe, og det stærke danske brand har derfor også fået en seriøs fanskare blandt vores kunder. Modström basics er indbegrebet af slow fashion. Her handler det ikke om at bruge og smide væk. Her handler det om at købe stilrene styles, der holder mange sæsoner. 

Modström er mere end mode

Modström er mere end "bare" mode. Det er et brand med holdninger. En virksomhed, der sætter en ære i at opføre sig ansvarligt. Faktisk i en sådan grad, at de mener, deres ansvarlighed er lige så vigtig som deres kollektioner. Det ved vi, er vigtigt for mange af vores kunder. Det er også vigtigt for os. Modströms arbejde er forankret i FN's principper. Tøjmærket arbejder således tæt sammen med leverandører for hele tiden at blive bedre og sikre gode forhold for både mennesker og miljø. Vi synes, den tilgang gør Modströms basics lækre tøj endnu skønnere. Synes du ikke også?

Fandt du ikke lige den Modström style, du var på udkig efter? Vi har heldigvis masser af andre vidunderlige tøjmærker at friste dig med. Der er det lækre tøjmærke Nümph, der med sit finurlige, feminine tøj har vundet kunder verden over. Eller hvad med nogle af de super lækre styles fra Mos Mosh. Et skønt dansk fashion brand, der er kendt for deres flotte tøj.

 

Modström basics

Det lækre tøjmærke Modström blev grundlagt i 2004, og deres flotte, feminine tøj vandt hurtigt kundernes hjerter. De har også vundet vores. Modström designer tøj til kvinder i alle aldre, og de har derfor fokus på at skabe smukke styles, der favner en bred vifte af kvinder. Modström basics er lækkert basistøj, som du kan kombinere med andet tøj fra Modström eller andre brands. 

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Modström Leggings, OllaMD Tights, Black

Normalpris 295,00 kr. Pris 147,50 kr.
Størrelse : XS S M L

Modström Leggings, Kendis Short, Black

Normalpris 160,00 kr. Pris 80,00 kr.
Størrelse : XS

Modström Trick T-shirt, Sort

Normalpris 170,00 kr. Pris 85,00 kr.
Størrelse : XS
Viser 1-5 af 5 element(er)