Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Modström tøj

Modström er et dansk tøj brand, der designer tidløse og skandinaviske modekollektioner, der alle tager udgangspunkt i et ønske om at bevise, at det komfortable og det stilbevidste sagtens kan kombineres. Dette må man sige i høj grad er lykkedes dem, eftersom mærket ligger blandt de mest populære i Danmark.

Tidløse fashion statements

Det populære danske tøjmærke er på mange måder gået i fronten for design og produktion af tidløse modekollektioner med et feminint twist. Her er der altid fokus på at skabe feminine silhuetter uden at gå på kompromis med moderigtig stilbevidsthed. Brandet er altid up to date med de nyeste trends og er især specialiseret i print, der skaber gode kontraster til det androgyne, skandinaviske look. Mærket formår i høj grad at kombinere forskellige stilarter, der står flot i kontrast til hinanden. Kombinationen af det feminine og skandinaviske gør, at mærkets alsidighed rammer en bred målgruppe af modeglade kvinder.

Kollektionerne tilpasser sig altså tidens modetrends, men uden at miste den kerneværdi, at de enkelte styles skal være nemme at have på. Din Modström kjole eller Modström skjorte skal være nem at bære sammen med din Modström jakke og alt dit andet Modström tøj. Farve er en vigtig ingrediens i brandets kollektioner, ligesom print også kan gøre et større indtryk. Kollektionerne er skabt med glæde, og resultatet er et moderne look, der udstråler en positiv attitude.

De nyeste kollektioner af Modström tøj

Det danske brand har opnået en popularitet, der er uafhængig af alder. Det skyldes, at tøjet er designet med fokus på det flatterende og stilskabende, hvor rebelske og alternative print er med til at tilføre en hvilken som helst garderobe lidt ekstra kant og personlighed. Vi tilbyder et bredt sortiment af Modström tøj – heraf den populære Modström jakke og Modström vinterjakke såvel som printrige kjoler, komfortable sweaters og farverige skjorter.

Sammensæt for eksempel en basic Modström nederdel med en t-shirt med print og så naturligvis den obligatoriske Modström jakke. Hold godt øje med nyhederne inden for Modström tøj, da vi hos Superlove får nye styles og farver i vores sortiment hver eneste sæson.

Modström tøj over hele verden

Virksomheden, der står bag det populære tøjmærke blev grundlagt i 2004 og fandt allerede i begyndelsen nøglen til mange kvinders hjerter. Det gav dem muligheden for at udvikle et komplet brand koncept, som er det, vi kender i dag. Kulturen bag det danske brand er karakteriseret ved en passion for mode og hårdt arbejde. Det karakteristiske Modström tøj, som er skabt ud fra et håndgribeligt kvindeligt perspektiv, er et resultat af denne passion og det hårde arbejde.

Det populære Modström tøj er udviklet med det formål, at det skal være nemt at bære til hverdag, uanset hvilken tøjstil du måtte have. På denne måde henvender det populære Modström tøj sig til en bred vifte af kvinder i alle aldre.

Lige siden deres opstart i 2004, har det danske modebrand kun oplevet en stigende succes på trods af den hårde konkurrence. Det hele startede i Aalborg i Danmark, men i dag kan den populære Modström jakke, Modström vinterjakke og alt andet Modström tøj også købes internationalt. Brandet har også trådt ind på det hollandske, tyske, belgiske, østrigske og schweiziske marked. Derudover distribueres der også Modström tøj i Luxembourg og i dele af Asien.

Modström

Siden 2004 har Modström leveret enkelt, feminint og råt design, der er både innovativt og impulsivt. Tøjet designes af fashionistas, der i den grad har fingeren på pulsen. I kollektionerne fra Modström finder du kjoler, T-shirts, toppe, overtøj og den populære serie af Von jeans sidder godt på de fleste kvinder. Superlove fører et bredt udvalg af styles fra Modström - find dine favoritter nedenfor og bestil online allerede i dag.

Der er 47 varer.

Viser 1-39 af 47 element(er)
Aktive filtre

Modström Bluse, Krown LS T-neck, Black

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M XL

Modström Strik, Valentia O-neck, Island Green

Pris 495,00 kr.
Størrelse : XS S M

Modström Strik, Valentia O-neck, Electric Blue

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S

Modström Kjole, Menna Dress, Black

Pris 850,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Modström Kjole, Menna Print Dress, Forest Fleur

Pris 850,00 kr.
Størrelse : S L XL

Modström Vest, Luca, Off White

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.
Størrelse : M XL

Modström Kjole, Jasleen, Blue Stripe

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Modström Bukser, Talle, Lavender Polka

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.
Størrelse : S M XL

Modström Skjorte, Juna, Romantic Flower

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Modström Bluse, Joel, Cream Milk

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.
Størrelse : S M L

Modström Kjole, Jada, Off White

Normalpris 650,00 kr. Pris 390,00 kr.
Størrelse : L XL

Modström Kjole, Clementine, Allure

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : M

Modström Kjole, Chica, Black

Normalpris 350,00 kr. Pris 175,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-39 af 47 element(er)