Filtrer efter

Farve

Farve

Mitomito er design fra København og Nairobi

Interiør- og livsstilsbrandet Mitomito har base i København, hvorfra stifter Mette Damgaard udlever sin passion for boligindretning med liv og farver. Hendes æstetik er legende og har hele verden som inspiration, hvilket tydeligt ses i brugen af afrikanske tekstiler med de flotteste mønstre og farver. Produkter fra Mitomito er oplagte til at give et klassisk eller moderne hjem et personligt strejf. Designet er enkelt og funktionelt og lader de levende mønstre komme til deres ret, hvilket gør dem perfekte til at give liv i hjemmet. Tekstilerne, traditionelt afrikansk waxprint, håndplukkes i Nairobi og bliver syet på fairtradefabrikken Kiboko.

Unik indretning med Mitomito

Der er knald på farvepaletten i udvalget af puder, toilettasker og makeup punge fra Mitomito. Tekstilerne, som Mitomito anvender i deres design, kan kun fås i begrænsede mængder, så der findes kun et lille udvalg af hvert specifikke produkt – og mønstrene varierer lidt fra vare til vare. Dermed er puder og punge ikke kun smukke, men unikke. Med den store variation i mønstre og farver, har du rig mulighed for at finde lige præcis den variant, der bedst udtrykker dig. Desuden kan du mikse og matche – for eksempel ved at lade en farve gå igen enten som grundfarve eller detalje i et mønster. En Mitomito pude kan blive det, der giver et farvepift i et hjem, som ellers er holdt i afdæmpede farver. Puderne kan også indgå i en sammensætning af forskelligt interiør, hvor de samme farvenuancer går igen. Eller noget helt tredje. Det er naturligvis op til dig at kreere dit personlige udtryk i dit hjem. Der er i hvert fald ingen undskyldning for at rende rundt med en kedelig toilettaske eller makeup pung!

Gaveideer til en personlig bolig

Måske er det en, du kender, der trænger til varme og mønster i sit liv? Mitomito laver oplagte gaveideer, hvis du skal til housewarming eller skal fejre en, som måske er ved at indrette sit sommerhus eller bare elsker farver. Hos Superlove er vi vilde med personlig indretning, og vi har samlet forskellige interiørbrands med spændende design. Superliving er et dansk retroinspireret brand inden for boligtilbehør, som blandt andet laver lamper og porcelæn med fokus på farver og grafiske eller organiske mønstre. Du kan også finde inspiration til en gave blandt vores store udvalg af køkkenting fra blandt andet Lucie Kaas, der også designer i en grafisk, skandinavisk stil. Flere farver og mønstre får du hos Orla Kiely, som skiller sig ud fra mængden med en lækker retrostil til hjemmet. Du kan også se hele vores udvalg af makeup punge her. Vi har samlet både farverige og klassiske varianter.

Mitomito

Mitomito er til dig, der ønsker at omgive dig med unikke og smukke ting med betagende mønstre og farver. Du vil elske Mitomitos puder, toilettasker og makeup punge. De er skabt af de smukkeste afrikanske tekstiler, som personligt håndplukkes i Nairobi og syes om på en lille fairtradefabrik. Hvert produkt fra Mitomito findes derfor i begrænsede mængder. Mitomito er et mærke, der emmer af varme og passion for æstetik.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Mitomito Pude, Inaya, 46 x 46 cm

Pris 350,00 kr.

Mitomito Pude, Adama, 46 x 46 cm

Pris 350,00 kr.

Mitomito Pude, Masika Lux, 58 x 58 cm

Pris 475,00 kr.

Mitomito Pude, Masika Fox, 58 x 58 cm

Pris 475,00 kr.

Mitomito Pude, Nola, 39 × 64 cm

Pris 395,00 kr.
Viser 1-5 af 5 element(er)