~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Minus kjoler er designet af kvinder til kvinder

Bag Minus står i dag Charlotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen, som overtog virksomheden i 2013. De ved af egen erfaring, at moderne kvinder har brug for en funktionel garderobe, hvor der ikke alene er lagt vægt på et flot udseende, men også på praktisk beklædning. I alt fra Minus nederdele til Minus jakker er der tænkt på at tilpasse alle detaljer, så du får et komfortabelt fit, som ikke begrænser dig. De fine Minus kjoler – samt de andre varer fra Minus – har samtidig en feminin pasform, der fremhæver den kvindelige figur. Derfor klæder Minus kjoler alle stilbevidste kvinder. Hovedvægten er lagt på klassiske styles, som du har brug for i din basisgarderobe, og som ikke går af mode. Men Minus sørger også for at lave styles med alternativt print, hvis du har lyst til et strejf af eventyr. Minus kjoler er til uafhængige kvinder, der foretrækker stilsikre valg til garderoben frem for passerende modetrends, og det opnår brandet med deres tidløse og stilrene design.

Styr på det basale

Minus har som mission at give dig styr på det basale i din garderobe, uden at det bliver kedeligt, så du kan fokusere din energi på andre ting. Du skal måske hurtigt ud ad døren, fordi børnene skal afleveres, eller fordi du har et morgenmøde, men du vil også gerne se godt ud. En god basisgarderobe betyder, at du altid kan klæde dig selvsikkert og stilfuldt. Størstedelen af Minus kjolerne er enkle og elegante, og du kan skille dig ud ved at tilføje flere elementer til dit outfit, for eksempel et bælte i en kontrastfarve. Minus designer grundlæggende i en klassisk skandinavisk stil uden overdådige eller overflødige detaljer, hvilket gør deres produkter lette at kombinere og matche, som du vil. Derfor behøver du ikke at investere i en kæmpe garderobe eller spilde tid og energi på tøjkriser. Samtidig har Minus styr på detaljerne, så du får god kvalitet sammen med en flatterende facon i en Minus kjole, der tilmed er nem at bruge.

Hvordan vil du style din Minus kjole?

Du bestemmer selv, hvilket udtryk du vil opnå, når du tager din Minus kjole på. Vil du give en enkel kjole et pift, kan du bruge den sammen med en farverig Minus cardigan eller en af de sprudlende Hvisk tasker. Ønsker du at fremhæve det sofistikerede og stilrene look, kan du for eksempel have elegante Pernille Corydon smykker på sammen med din Minus kjole. På arbejdet og på farten i de varme måneder er det lækkert at kombinere med et par klædelige og behagelige sandaler fra et brand som det trendy LBDK. Minus kjoler er nemme at style op eller ned, alt efter om du går efter et afslappet eller elegant look, og den alsidighed sætter vi pris på hos Superlove. Det er vi sikre på, at du også vil gøre.

Minus kjoler

Det danske brand Minus laver dametøj til kvalitetsbevidste kvinder med fokus på stilrent design, funktionalitet og perfekt pasform. Minus står især for lækkert basic tøj i skandinavisk stil, men de er ikke bange for at lave afstikkere. Udvalget af Minus kjoler spænder fra enkle hverdagskjoler til unikke styles med vildt print. Fælles for Minus kjolerne er den feminine silhuet og det sofistikerede look, som altid holder.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Minus Kjole, Livina, Forever Blue Shape Print

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : 34 36 40
Viser 1-1 af 1 element(er)