~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Skab en god basis med en Minus cardigan

… og andre essentielle ting til din garderobe. En basisgarderobe består af det tøj, du ikke vil undvære. Minus giver dig lige præcis sådanne basisstyles, så du altid har noget at tage på, der ser godt ud og er nemt at bruge, uden at du behøver at erhverve dig en kæmpe garderobe. Minus cardigans er skabt i et tidløst og klassisk design, så du kan bruge dem i mange år, også selvom din stil ellers skifter. De er behagelige og stilfulde og kan bruges både i kombination med en kjole, en jumpsuit, nederdel eller jeans og en T-shirt. Der er også lagt vægt på god pasform i et blødt og strækbart materiale, hvilket gør en Minus cardigan til et oplagt grundelement i dit klædeskab.

Minus laver tøj til stærke kvinder

Siden 1998 har den danske tøj virksomhed Minus stået for stilfuldt design i skandinavisk stil. I 2013 overtog Irena Riberholt Jørgensen og Charlotte Kjær Bruun brandet, og de to powerkvinder er dedikerede til at skabe sofistikeret og feminin dametøj til ambitiøse kvinder. De tænker sig selv ind i designprocessen, og ved derfor at moderne kvinder har behov for en funktionel garderobe, eller med andre ord tøj, som ikke begrænser dig, uanset om du ordner ærinder, leger med børnene eller er på arbejde. Minus laver tøj til aktive og uafhængige kvinder, og det mærker man, når man er iført en Minus cardigan over et par Minus bukser eller sammen med en Minus skindnederdel. Det ligger både i det moderigtige look og i pasformen.

Tøj, der sidder godt, føles godt

Intet er mere skuffende end at købe et fantastisk smukt stykke tøj, som du bare aldrig får brugt, fordi det sidder dårligt. Derfor går Minus meget op i at konstruere tøj, som sidder godt og giver dig selvtillid hele dagen. Minus cardigans er velegnede til brug i en sammensætning af lag på lag. Et godt tip er at sørge for, at det, du har indenunder, sidder relativt kropsnært, så du ikke kommer til at se konet ud. Superlove fører altid Minus cardigans i en masse farver, så du har mulighed for at tone et livligt outfit ned med en neutral farve, eller du kan give et afdæmpet outfit et pift med en af de klare kulører. Du vil føle dig godt tilpas både som business kvinde eller til en festlig aften.

Brug din Minus cardigan på mange måder

Det danske vejr er lunefuldt hele året, og med en blød, langærmet trøje undgår du at gå og småfryse. De fine Minus cardigans er lette sammenlignet med en denimjakke og kan nemt komme med i tasken. Men en cardigan kan også være rammen om din påklædning. Frem for at dække det, du har nedenunder, kan en åbentstående Minus cardigan komplementere eller løfte dit outfit. Du kan oplagt bruge en lang halskæde eller flere halskæder sammen med den enkle og stilfulde cardigan, tjek blandt andet de smukke halskæder fra Pernille Corydon. I kombination med almindelige jeans og en top kan du være afslappet og cool. Se for eksempel vores udvalg af søde T-shirts med print fra Nümph. Sammensætter du din Minus cardigan med en højtaljet nederdel eller en halvlang (midi) nederdel fra mærker som Lollys Laundry eller Mads Nørgaard, kan du opnå et nydeligt, feminint udtryk. Fuldend looket med et par sandaler fra for eksempel LBDK eller Mentor.

Minus cardigan

Det kvalitetsbevidste danske brand Minus skaber feminin skandinavisk mode til kvinder, som ikke går på kompromis med hverken stil eller funktionalitet. En Minus cardigan er en fantastisk tilføjelse til din garderobe, fordi den både er praktisk og giver dig mange muligheder for at style dit outfit efter humør og lejlighed. De lækre Minus cardigans fås blandt andet i et væld af farver i den populære style New Laura.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre

Minus Cardigan, New Laura, Sea Mist Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S XL

Minus Cardigan, New Laura, Yellow Straw

Pris 450,00 kr.
Størrelse : XS S L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Cosmic Lavender

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Black Iris Solid

Pris 450,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Light Grey Melange

Pris 400,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Black

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Black Iris Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-8 af 8 element(er)