Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Minus laver tøj til den travle kvinde

At være kvinde i dag er ensbetydende med at jonglere karriere, familie, venner og fritid – uanset hvordan man prioriterer mellem dem. Minus har siden 2013 været i hænderne på Charlotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen, og de to dedikerede kvinder har i høj grad forståelse for den moderne kvindes hverdag. Deres mission er at sørge for, at du aldrig behøver at bekymre dig om dit tøj, fordi du har meget andet at tænke på. Derfor laver Minus en lang række basisvarer af høj kvalitet i en klassisk og feminin stil, så du altid har noget at tage på. En del kvinder sværger til Minus blazeren, fordi den både sidder godt og ser fantastisk ud.

En enkel og stilfuld Minus blazer

Minus blazerne har et enkelt udtryk, som er i overensstemmelse med Minus’ skandinaviske design. Designet er stilrent og elegant, mens jerseystoffet giver dem et casual præg. Det tidløse look gør en Minus blazer til en klassiker, som holder i alle sæsoner. Og det er faktisk et vigtigt koncept hos Minus: Din personlige stil bør vægte højere end de skiftende trends i moden. De sofistikerede Minus blazere er specialdesignet med øje for en god pasform, der både giver en kvindelig silhuet og mulighed for bevægelse, og det bløde stof har også god stretch. Med en Minus blazer i din garderobe er du godt klædt på til job eller en aften med veninderne.

Stærke basisvarer hos Minus

Det solide grundlag hos Minus er deres mange lækre basisvarer: Minus cardigan i et væld af farver, alsidige Minus toppe, fine Minus nederdele og Minus bukser samt feminine Minus skjorter og Minus kjoler. Alle styles komplementerer den kvindelige figur og er designet til aktive kvinder. Det vil sige, at du aldrig vil føle dig besværet eller begrænset, men derimod uafhængig og godt tilpas i tøj fra Minus. Derudover har Minus fokus på dametøj, som holder i lang tid, fordi stilen ikke er bestemt af sæsonen. De sørger for altid at have en række basisstyles i klassiske farver, og derudover kommer samme styles i sæsonbetonede farver. Derfor har du stadig rig mulighed for at udtrykke dig selv.

Match din Minus blazer til lejligheden

Det enkle formsprog i en Minus blazer gør det nemt at bruge den, som du vil. Du kan for eksempel bruge den med en af de fine Minus basis-toppe med blondekant eller med en silkebluse fra eksklusive PBO. Din Minus blazer kan styles op med et par højhælede sko til fest eller ned med et par sneakers for et mere afslappet look. Prøv for eksempel et par feminine højhælede fra spanske Chie Mihara, der ligesom Minus går op i behagelig pasform. Hos Superlove har vi også et stort udvalg af de alsidige Woden sneakers, der blandt andet kan tilføre et farveelement til dit outfit.

Minus blazer

Minus sørger for, at du altid har noget at tage på, som du føler dig godt tilpas i. De skaber lækkert basic tøj i en enkel skandinavisk stil, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsæde. De flotte og feminine Minus blazere er til den selvbevidste og ambitiøse kvinde, som også klarer praktiske ting i en travl hverdag. En Minus blazer giver dig et sofistikeret og tidløst look med en figursyet pasform.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Minus Blazer, Carmen Mørk Grå

Normalpris 600,00 kr. Pris 360,00 kr.
Størrelse : 40 44

Minus, Blazer, Carmen, Sort

Normalpris 600,00 kr. Pris 360,00 kr.
Størrelse : 34 44
Viser 1-2 af 2 element(er)