~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Minus basis toppe er must haves

Minus skaber tøj til hverdagens heltinder. Deres lækre designs er skabt til kvinder, der aldrig tager den nemme vej, og som altid gør sig umage. På samme måde som designteamet hos Minus brænder for at skabe tøj til dig og mig. De overlader heller aldrig noget til tilfældighederne. Tøjet fra Minus er cool og tidløst og kan derfor bruges over flere sæsoner. Det er tøj, der med sit klassiske look hurtig bliver til favoritter i dit skab. Tøj, du kan bruge år efter år. Minus basis toppe er i den forbindelse i sin helt egen kategori. Det er enkle, stilrene styles af høj kvalitet, som du kan bruge til alting, og som du vil opleve, at du vender tilbage til igen og igen. De flotte T-shirts hører til blandt de mest populære Minus basis toppe, fordi det tidløse design passer til alt. Brug fx en Minus basis top i bomuld under et jakkesæt for at skabe et cool, casual look eller brug den til jeans og sneakers til en tur i skoven. Minus basis toppe er et sikkert valg og et absolut must have i enhver garderobe.

God stil starter et sted

Kender du typen, der med tre stykker tøj i kufferten, formår at ligne en million? Den type kunne meget vel være en fan af Minus basis toppe. Man siger god stil starter et sted, og hvorfor ikke starte med nogle klassiske items som en cool basistop i god kvalitet og et flot design. Den top kan med de rette accessories både dresses op og ned. Prøv fx at tilsætte nogle af de fine smykker fra Pendulum eller Pico, og dit outfit er pludselig langt mere elegant. Du kan også bruge nogle flotte tørklæder fra Beck Söndergaard for at skabe et nyt look. Mulighederne er mange, så længe du har nogle gode basis-toppe som udgangspunkt. De skønne T-shirts og toppe fra Minus kommer i en række smukke farver. Vælg mellem klassiske farver eller gå efter sæsonens trend.

Skab dit helt eget udtryk

Med Minus basis toppe er der plads til dig og din stil. Farverne og designet er enkelt, og det giver dig mulighed for at udleve din egen stil. Med et par Minus basis toppe, eksempelvis en sort og en hvid T-shirt og en tank top i nude kommer du langt. Du kan bruge dem sammen med alt, og hvorfor ikke sætte det sammen med mange af de andre lækre ting fra Minus?

Fandt du ikke helt det, du søgte hos Minus? Så har vi heldigvis et væld af andre lækre brands at byde på. PBO har eksempelvis også en lang række lække toppe og T-shirts, eller hvad med nogle af de fortryllende bluser fra King Louie, Mads Nørgaard eller Soft Rebels?

Minus basis-toppe

Minus er et skønt dansk fashion brand, der skaber feminin og sofistikeret mode. Designerne hos Minus skaber dametøj, de selv drømmer om at gå med. Tøjet er til kvinder, der er udadvendte, travle, og som gerne vil se godt ud både til hverdag og fest. Hos Minus finder du en lang række fine ting som kjoler, skjorter, shorts men også uundværlige basic tøj som de lækre Minus basis toppe.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-12 af 12 element(er)