~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Minus

Minus sørger for, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du har på. Hos det danske brand er der altid et stærkt fokus på at kreere skandinavisk design i en feminin og sofistikeret stil. Minus er et brand, som lægger vægt på den aktive, moderne kvindes behov i hverdagen. Derfor laver de funktionelt tøj, som kan klare praktiske gøremål, men samtidig bevarer en eftertragtet feminin silhuet. Det skal være muligt for dig at være veltilpas og se godt ud, alt imens du balancerer mellem familie, karriere og fritid. Minus skaber et hav af basic styles med fine detaljer, så du altid har noget at tage på, du glæder dig over. Du får Minus blazere med et enkelt og figursyet look, stilfulde Minus kjoler, behagelige Minus bukser eller hvad med en farverig Minus cardigan som prikken over i’et til dit outfit? Minus giver dig kort sagt lækkert tøj, som du kan føle dig fri i og klar til dagen.

Kvindetøj skabt af stærke kvinder

Charlotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen overtog brandet og virksomheden i 2013. Allerede fra start har deres mission for Minus været at give os nye versioner af skandinavisk mode med en særlig tilgang til pasform og arbejdet med detaljer. De to dedikerede kvinder bruger deres egne erfaringer, når de skaber Minus tøj. De har nemlig selv oplevet et behov for en garderobe, der både er funktionel og praktisk. De designer Minus tøj til stærke kvinder med ambitiøse mål i livet, hvad enten de prioriterer deres liv efter familie eller job. For de to bagkvinder er fremstillingen af Minus tøj ikke bare et arbejde, men en stor del af deres identitet. Minus tøj er til den udadvendte kvinde, der ønsker en personlig tøjstil, der giver farve på en travl hverdag. Minus tøj er designet af to kvinder, der selv falder inden for denne målgruppe og derfor ved, hvad der skal til, for at tøjet opfylder de høje krav.

Minus tøj til den uafhængige kvinde

En travl hverdag er ensbetydende med, at din garderobe ikke må være besværlig. Tværtimod kan en nem og alsidig garderobe frisætte din tid og energi til andre ting, hvad enten du er karrierekvinde, familiemenneske eller begge dele. Dit tøj skal heller ikke være kedeligt, og derfor giver Minus dig stilfuldt og farverigt tøj med gennemslagskraft. Minus tøj er til dig, der er en selvstændig og uafhængig kvinde. Det selvsikre brand er heller ikke blegt for at gå uden om modekonventionerne med alternativt print, inspireret af det eksotiske og avantgarde. Det kan du for eksempel finde på fine Minus skjorter og skønne Minus kjoler. Minus tøj kan bære de til tider eksperimenterende print takket være brandets flotte designs. Her er der rig mulighed for at skille sig ud fra mængden og tage chancer på modefronten, hvis det er det, du ønsker. Minus lægger mere vægt på at give dig mulighed for at kreere din personlige stil frem for at lade skiftende trends afgøre din tøjstil. Minus designer nemlig til uafhængige kvinder, når de kombinerer deres egne erfaringer med deres redefinition af skandinavisk mode. Desuden betyder kvaliteten af Minus tøj, at brandet henvender sig til dig, der ikke springer over, hvor gærdet er lavest. Minus er til dig, der føler dig selvsikker omkring din garderobe og vælger tøj ud fra din egen opfattelse af tøjstil.

Den fornemme Carmen blazer - en rigtig klassiker

Hos Superlove tilbyder vi den populære Carmen blazer; en Minus blazer i blød jersey, der er både behagelig og stilfuld. Blazeren er velegnet til den stilbevidste kvinde, der ønsker at leve op til tidens trends og samtidig investere i tidløst og klassisk design, der holder sæson efter sæson. Kombinér den med et par sporty sneakers for at skabe et casual look eller høje hæle for et mere sofistikeret look. Minus blazeren er er specialdesignet med øje for en god, flatterende pasform, der giver mulighed for bevægelse. Med en Carmen blazer er du hurtigt klar til en aften med veninderne eller til en udfordrende dag på jobbet.

Den smukke Minus kjole

Udvalget af Minus kjoler er ikke til at komme udenom. Minus skaber et komfortabelt fit, der fremhæver de bedste sider af den kvindelige figur. Især lægger brandet vægt på klassiske styles, der ikke går af mode. En Minus kjole er et stilsikkert valg, du nemt kan kombinere med andre dele. Din Minus kjole kan fremstå enkel og elegant ligesom den kan fremstå farverig og skille sig ud, alt efter hvilken model du vælger, og hvordan du vælger at bære den. Med et farverigt bælte om livet eller med en Minus blazer i en flot kontrastfarve kan du skabe dit helt eget look. Du kan også springe ud i en af de Minus kjoler, som er prydet med et flot og unikt print. Der er lækre hverdagskjoler blandt udvalget fra Minus, så du kan hurtigt finde noget at tage på, også på morgener hvor det skal gå stærkt. Minus kreerer også smukke kjoler, der er perfekte til fest eller andre særlige lejligheder.

Den bløde Minus cardigan

En Minus cardigan har en pasform, der komplimenterer din feminine krop. Stilen er enkel med små detaljer, som løfter looket. De fine Minus cardigans kommer i de blødeste materialer og i den fineste kvalitet, der gør cardiganen til en uundværlig del af din garderobe. Minus har en række populære varer, der altid er en del af deres sortiment. Det gælder blandt andet New Laura cardigans, der eksisterer i alle regnbuens farver - med og uden glimmer. Nogle farver er altid tilgængelige, mens andre farver er sæsonbetonede. En cardigan fra Minus er virkelig et alsidigt stykke tøj, der klæder kjoler, bukser, nederdele, skjorter og bluser og kan bæres åben eller lukket.

Superloves store udvalg af Minus tøj

I vores sortiment af Minus tøj kan du gå på opdagelse i mærkets fantastiske Minus kjoler, skjorter, nederdele og cardigans. Hos Superlove værdsætter vi, at Minus har en praktisk tilgang til tøj, som de ikke lader gå ud over den feminine pasform og det elegante formsprog. Vi henter løbende nye produkter hjem fra det danske brand, hvorfor du altid er sikret trendy og moderigtigt design i vores udvalg. Vi har desuden altid fantastisk Minus tøj på udsalg, så du kan få høj, dansk kvalitet til fordelagtige priser. På kolde dage kan du med fordel kombinere din Minus kjole med en chunky striktrøje fra danske Modström eller Mads Nørgaard, hvorved materialerne skaber en fed kontrast. Vi vil gerne give dig mulighed for at lege med dit personlige udtryk og forskellige kombinationsmuligheder. Prøv det med Minus toppe, Minus bukser og Minus blazere her i vores store sortiment af tøj fra det danske brand.

Minus

Minus er et dansk brand som siden 1998 har designet tøj til den kvalitetsbevidste kvinde. Minus er især kendt for deres kjoler og store udvalg af basisstrik, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed. Minus giver dig både solide basisvarer og spændende farver og print. Stilen er feminin, funktionel og ambitiøs.

Der er 32 varer.

Viser 1-32 af 32 element(er)
Aktive filtre

Minus T-shirt, Leti Tee, Ocean Blå

Pris 195,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Minus Cardigan, New Laura, Pink Flamingo

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Minus Cardigan, New Laura, Green Field Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Minus Bluse, Mersin, Denim Blå Melange

Pris 395,00 kr.
Størrelse : S L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Sea Mist Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Minus Skjorte, Caty Silke, Royal Blå

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : 40 42

Minus Strik Bluse, Elaura, Royal Blå

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M XL

Minus Cardigan, New Laura, Cosmic Lavender

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

Minus Strikbluse, Liva Knit Tee, Cosmic Lavender

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.
Størrelse : XL

Minus Cardigan, New Laura, Black Iris Solid

Pris 450,00 kr.
Størrelse : XS S L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Light Grey Melange

Pris 400,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Black

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Black Iris Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S

Minus T-shirt, Leti Tee, Cosmic Lavender

Normalpris 195,00 kr. Pris 117,00 kr.
Størrelse : S L XXL

Minus Strik Bluse, Liva Knit Tee, Black Iris Solid

Pris 450,00 kr.
Størrelse : XL

Minus Kjole, Livina, Forever Blue Shape Print

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : 36

Minus Sweatshirt, Mika Long Sleeve Sweat, Light Grey

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S L XL

Minus Bluse, Mersin, Black Iris Solid

Pris 395,00 kr.
Størrelse : L

Minus Bluse, Mersin, Black

Pris 395,00 kr.
Størrelse : M L

Minus Strik, Elne, Black

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M XXL
Viser 1-32 af 32 element(er)