~

Filtrer efter

Stilsikre Mentor sko

Mentor er et dansk brand med solid appetit på skomode. Siden 2000 har Mentor med stor succes skabt lækre læder støvletter, Mentor støvler med nitter, Mentor sko og stilfulde flade sandaler. Hos Superlove er vi glade for at forhandle de velkonstruerede Mentor sko, som kan inspirere selv den mest kritiske modeelsker. Du ser allerede ved første øjekast, at Mentor gør sig umage med at skabe trendy Mentor støvler af gode materialer og give dem karakter. Du kan vælge mellem en række feminine støvletter i en klassisk stil med moderne fremtoning. De unikke og stilsikre detaljer på Mentor sko skaber et overlegent design, som du kan nyde både i hverdagen og til fest. Mentor støvler er en fantastisk følgesvend at gå verden i møde med. Du vil sikkert også opleve den øgede selvsikkerhed, som fantastisk mode gerne skal give dig. Du finder en bred vifte af støvletter fra Mentor i vores udvalg med forskellige kreative detaljer.

Mentor støvler i gennemført kvalitet

Mentor er i høj grad et mærke med fokus på kvalitet. Deres tidløse Mentor støvler og støvletter er håndlavet af skomagere. Skomagere som kommer fra generationer af skomagere og lægger vægt på godt håndværk og komfort. Mentor udvælger de bedste komponenter og materialer til deres stilfulde Mentor støvler, som findes i læder, nubuck og ruskind og gerne kombinerer flere skindtyper. Designet er gennemført, og selvom brandet følger de bedste trends, løber tiden ikke fra et par flotte Mentor støvler. De lækre materialer og den passion og omhu, der er lagt i konstruktionen af Mentor støvler, giver dig en sand luksusfølelse. Mentor støvlernes slidstærke og holdbare kvalitet gør dem til en god investering og en værdsat tilføjelse til din garderobe.

Karakter og kant med Mentor støvler

Mentor skaber moderigtige og aktuelle sko med ekstra kant og personlighed. De forstår at balancere mellem det enkle og elegante og det edgy og unikke i designet af Mentor støvler. Bag brandet står Ronald Nore, som stræber efter en harmoni mellem klassiske referencer og rock’n’roll. Det giver stilfulde, rene linjer med attitude i form af for eksempel en chunky hæl eller nitter. Du kan blandt andet finde klassiske backzip boots i innovative udgaver blandt de cool Mentor støvler. Mentor gør det nemt at vise din personlighed i dens forskellige facetter.

Mentor sko hos Superlove

Mentor Copenhagen kreerer en bred vifte af støvletter og flade sandaler, som vi med stor fornøjelse udvælger til Superlove. Mentor støvler er både karakteristiske og anvendelige og henvender sig til den kvalitetsbevidste kvinde. Vi sætter pris på brandets stilbevidste alsidighed, som gør, at du kan skabe en stærk udstråling ved enhver lejlighed med Mentor sko. Du kan for eksempel sammensætte dine Mentor støvletter med en lang mønstret kjole fra Lollys Laundry eller Nümph, tykke strømpebukser fra Sneaky Fox og en strik fra Six Ames eller Sibin Linnebjerg. Se også vores udvalg af Mentor sandaler, der vil giver dit outfit et pift til sommer.

Mentor støvler

Mentor er med god grund et populært brand inden for kvalitetsfodtøj. Det danske brand forener klassisk elegance med kant i deres lækre Mentor støvler og fine Mentor sandaler til stilbevidste kvinder. Mentor støvler er håndlavede i forskellige gode skindmaterialer med fede detaljer, der afspejler aktuelle trends.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter