~

Filtrer efter

Mentor Footwear

En dansk skoproducent, der har formået at tage nogle af de største danske trendsættere med storm. Det er brandet bag de anerkendte Mentor sko og støvler, der henvises til. Det danske brand, Mentor Footwear har siden blot år 2000 spredt sin popularitet til hele Danmark, og i alle hjørner og områder af landet kan det konkluderes, at de trendy modesko er blevet modtaget med stor succes.

De anerkendte Mentor sko henvender sig til dig, der ønsker dig et par moderigtige og aktuelle sko, men med lidt ekstra kant, der giver skoen lidt mere personlighed. De lækre Mentor sko er til dig, der ser dig selv som en kvalitetsbevidst kvinde, der har en holdning til, hvad du tager på af tøj og sko om morgenen.

Mentor sko med kant

Kant, komfort og solidt håndværk. Og så skal der lige tilføres en god innovativ tankegang. Disse termer kendetegner i den grad det danske skomærke og nogle af de egenskaber, du vil kunne nikke genkendende til, når du går rundt i dine Mentor sko.

Hele drivkraften bag den danske virksomhed handler om at producere de helt rigtige sko i et afslappet og klassisk design. Et afslappet og klassisk design, hvor der lige tilføres lidt kant og attitude. Dermed opnås en produktion af et par stilsikre og moderigtige sko med skønne detaljer og farver, der forener det afslappede og klassiske design med nutidens aktuelle trends. Det er disse detaljer, der definerer det danske skobrand, og ledelsens store kreativitet kommer i den grad til udtryk i den enkelte Mentor sko.

Mentor sko og støvler til flere målgrupper

Det danske brand tager de danske trendsættere med storm inden for flere forskellige subkulturer. Deres brede vifte af skotyper spænder nemlig helt fra de populære Mentor støvler til sneakers, til stiletter, ballerinaer eller en flad Mentor sandal. Til fælles har alle disse skotyper, at de er fremstillet af solidt håndværk med essentielle ingredienser i designprocessen. Ingredienser, der forener det elegante og klassiske udtryk med brandets famøse kant.

Alle Mentor sko, uanset om der er Mentor støvler eller en flad Mentor sandal, bærer præg af den fineste kvalitet. Denne kvalitet kommer til udtryk i brandets bevidste valg af materialer. Alle deres sneakers, stiletter, støvler, sandaler og ballerinaer er fremstillet i enten ruskind, skind eller læder, eller også har de elementer fra alle materialer. Alle de trendy sko fra det danske brand er produceret af slidstærke materialer, som er enormt holdbare. De fleste af deres sko kan købes til overkommelige priser. Særligt når kvaliteten og holdbarheden tages i betragtning, bør de anerkendte Mentor sko ses som en god investering.

Ganske overlegent henvender skoene fra det danske brand sig til en meget bred målgruppe. Er du det mindste stilbevidst og kvalitetsbevidst omkring dit fodtøj, vil et par Mentor sko eller Mentor støvler være noget for dig,

Vores udvalg

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af sko, støvler, sneakers og sandaler>. Vi har samlet et udvalg af Mentor sko til dig, som ønsker et par slidstærke og stilrigtige Mentor sko eller sandaler. Vi har ofte aktuelle Mentor sko udsalg og Mentor støvler udsalg, så du kan ofte gøre en god handel hos os. Gå også på opdagelse i vores store sortiment af sko fra anerkendte danske og internationale brands.

Mentor

Det danske mærke Mentor Footwear blev etableret i 2000 og er siden blevet et kendt brand på markedet for fodtøj. Kant, innovation, komfort og håndværk er nogle af de termer, der kendetegner mærket. De populære Mentor sko er fremstillet med en passion for at skabe de helt rigtige sko i en bred vifte af detaljer og farver i høj kvalitet, som forener det afslappede og klassiske design med sæsonens trends.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter