MDK

MDK er et søsterbrand til Munderingskompagniet, som har specialiseret sig i
at lave de lækreste skindjakker i høj kvalitet til en yderst fornuftig pris.

Array ( [nleft] => 41 [nright] => 42 [level_depth] => 4 [id_parent] => 300 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 9 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-10-17 17:22:35 [name] => MDK [link_rewrite] => mdk [description] =>

MDK er et søsterbrand til Munderingskompagniet, som har specialiseret sig i
at lave de lækreste skindjakker i høj kvalitet til en yderst fornuftig pris.

[meta_title] => MDK skindjakker - Alt i MDK skindjakker i stilfulde designs [meta_description] => Køb din MDK skindjakke hos Superlove! Vi har et stort udvalg af kvalitets skindjakker fra MDK i stilfulde varianter og farver til gode priser online. Hurtig levering! [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

MDK

MDK, også kaldet Munderingskompagniet, er et dansk brand med blik for gennemført design og kvalitet. MDK er først og fremmest specialiseret i design og produktion af læder- og skindjakker, hvorved man som kunde er sikret kvalitet til det yderste. Igennem detaljegivende elementer som lynlåse, lommer, asymmetriske snit og kraver, har Munderingskompagniet formået at skabe tidløse læder- og skindjakker, der er populære i alle aldersgrupper. 

Skindjakker fra Munderingskompagniet

MDK har i flere år stået højt på listen over de mest populære danske læder- og skindbrands. Munderingskompagniet tilbyder flatterende læderjakker, hvor der altid fokus på den feminine silhuet og talje. Herved skabes en flot kontrast til det rå bikerlook, der gør sig gældende i en lang række af MDK’s unikke modeitems. Hos os finder du de mest populære styles fra Munderingskompagniet i et væld af farver og modeller. Skindjakkerne oser af kvalitet og fashion statement, hvorfor de i høj grad er oplagte tilføjelser til garderoben. Alle jakker fungerer perfekt i forårs- og sommermånederne. Kombinationsmulighederne er uendelige med en læder- eller skindjakke fra Munderingskompagniet.

Stort udvalg af MDK tøj

Vi forhandler blandt andet de populære damelæderjakker fra MDK, hvor du ligeledes vil kunne gå på opdagelse i et væld af tilbud og udsalgspriser. Således har du mulighed for at få eksklusiv kvalitet til overkommelige priser. Den populære ruskindsjakke Patti fra MDK er også at finde i vores sortiment, hvor du kan vælge mellem nuancerne Army og Cognac. 

[id] => 347 [image] => ) 1

Aktive filtre