Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

MDK

MDK, også kaldet Munderings-kompagniet, er et dansk brand med blik for gennemført design og kvalitet. MDK er først og fremmest specialiseret i design og produktion af læderjakker og skindjakker, hvorved man som kunde er sikret kvalitet til det yderste. Designeren der står bag Munderingskompagniet /MDK er Stine Busk. Hun har med stor succes skabt de moderigtige skindjakker i mere end 10 år, som er blevet et must i mange kvinders basisgarderobe.

Igennem detaljegivende elementer som lynlåse, lommer, asymmetriske snit og kraver, har Munderings-kompagniet formået at skabe tidløse læder- og skindjakker, der er populære i alle aldersgrupper. En MDK skindjakke er et must i enhver garderobe, og kan bruges igen og igen, år efter år, 24/7. Den klassiske sorte bikerjakke vil aldrig være ude af modebilledet. Skindjakken har været populær lige siden James Dean introducerede den sorte læderjakke tilbage i 1950erne. Den klassiske skindjakke er mere populær end nogensinde, og vil med garanti blive ved med at være aktuel mange år frem i tiden.

Skindjakker fra Munderingskompagniet

MDK har i flere år stået højt på listen over de mest populære danske læder- og skindbrands. Munderings-kompagniet tilbyder flatterende læderjakker, hvor der altid fokus på den feminine silhuet og talje. Herved skabes en flot kontrast til det rå bikerlook, der gør sig gældende i en lang række af MDK’s unikke modeitems. Hos os finder du de mest populære styles fra Munderings-kompagniet i et væld af farver og modeller. Skindjakkerne oser af kvalitet og fashion statement, hvorfor de i høj grad er oplagte tilføjelser til garderoben.

Alle jakker fungerer perfekt i forårs- og sommermånederne. Kombinations-mulighederne er uendelige med en læder- eller skindjakke fra Munderings-kompagniet.

En klassisk skindjakke kan styles på utallige måder. Du kan kombinere skindjakken med et par jeans og en t-shirt for et klassisk hverdagslook, eller bruge skindjakken over en kjole for et mere feminint udtryk, til hverdag med et par Sneakers eller når du skal til fest for et mere markant udtryk. I de kolde måneder kan en skindjakke anvendes som cool indendørsjakke, ikke mindst modellerne Seattle og Paris Skindjakker.

En anden god egenskab ved MDK skindjakker er, at de beskytter dig godt mod vinden, når Jakken bruges som overtøj eller forårsjakke.

Stort udvalg af MDK jakker

Vi forhandler blandt andet de populære damelæderjakker fra MDK, hvor du ligeledes vil kunne gå på opdagelse i et væld af tilbud og udsalgspriser. Således har du mulighed for at få eksklusiv kvalitet til overkommelige priser.

Du kan altid finde disse populære skindjakker hos os: Karla Skindjakke, Kassandra Skindjakke samt Andrea Skindjakke. Desuden er der flere smarte og rå Bikerjakker. For eksempel Bubble Bikerjakke og City Bikerjakke. Flere af modellerne kommer i nye farver hver sæson. Men den sorte skindjakke vil du altid kunne finde.

Med en Skindjakke fra MDK får du en lækker jakke til en skarp pris, som kan bruges igen og igen året rundt.

MDK

MDK har specialiseret sig i at lave de lækreste skindjakker i høj kvalitet til en yderst fornuftig pris. Med en klassisk MDK skindjakke i din garderobe har du en tidløs jakke, du kan bruge hele året rundt. Vi tror, at skindjakken aldrig forsvinder fra modebilledet, så det er en investering værd!

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre

MDK Skindjakke, Haumea, Vinrød

Normalpris 2.795,00 kr. Pris 1.397,50 kr.
Størrelse : 36
Viser 1-10 af 10 element(er)