~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

MDK

MDK har i flere år stået højt på listen over de mest populære danske læder- og skindbrands. MDK er egentlig et undermærke af Munderingskompagniet, et dansk brand med blik for gennemført design og kvalitet. MDK har først og fremmest specialiseret sig i vanvittigt lækre læderjakker og skindjakker, hvor der altid fokus på den feminine silhuet og talje. Herved skabes en flot kontrast til det rå bikerlook, der gør sig gældende i en lang række af de unikke MDK læderjakker. Skindjakkerne oser af kvalitet og fashion statement, hvorfor de i høj grad er oplagte tilføjelser til garderoben. MDK har formået at skabe tidløse læderjakker og skindjakker, der er populære i alle aldersgrupper. Først og fremmest er det den luksuriøse kvalitet, der kendetegner MDK læderjakker. Designet er topmoderne med gennemtænkte detaljer og en fantastisk æstetik, der betyder, at de eftertragtede MDK læderjakker sælges i high end-butikker i mange lande. Hos os finder du de mest populære styles fra Munderingskompagniet i flere farver og modeller.

Kvinden bag MDK læderjakker

Designeren bag Munderingskompagniet og MDK er Stine Engel Busk. Hun har med stor succes skabt de moderigtige skindjakker ud fra, hvad hun selv vil gå i. Stine Engel Busk er autodidakt designer med passion for eksklusivt design, stil og tekstiler, og det mærker man tydeligt i de fashionable MDK læderjakker. Selvom den talentfulde kvindelige entreprenør har en baggrund som stylist, kostumier og makeupartist, tager hun især udgangspunkt i forbrugerens perspektiv, når hun designer. Derfor er en MDK læderjakke ikke blot betagende flot, men komfortabel og funktionel. Stine Engel Busk har en særligt skarp sans for stærkt design, som giver sexede, cool og sofistikerede læderjakker, der emmer af luksus. Den klassiske læderjakke bliver hos Munderingskompagniet nyfortolket med smarte detaljer og et nyt snit. Derved bliver designet af en MDK læderjakke både tidløst og nutidigt. Derudover går Stine Engel Busk ind for, at MDK jakker er ligetil, så du får præcis, hvad du ser. Ingen detaljer er overflødige, de har en funktion.

MDK læderjakker i luksuriøs kvalitet

Munderingskompagniet giver dig det, som enhver kvinde ønsker af en smuk skindjakke: et perfekt fit og udsøgte materialer. En MDK læderjakke er lavet af det bedste og blødeste vaskede italienske læder. Du har faktisk ikke lyst til at tage den af igen! Læderjakkerne får karakter gennem detaljer som lynlåse, lommer, kraver og asymmetri. Nogle MDK skindjakker har klassiske skrålommer med og uden lynlås, andre har lige lommer med knapper. Visse MDK læderjakker har en rund hals uden krave for et mere elegant look. Andre er mere rå biker jakker med store kraver. Du kan finde MDK læderjakker med hakrevers, bælte, specielle ærmedetaljer eller quiltede skuldre. Der er kort sagt mange elementer, der kan giver din MDK læderjakke personlighed. Investerer du i en MDK læderjakke, er du garanteret en flatterende skindjakke og kvalitet til det yderste. Det har gjort det danske designerbrand til en stor succes både i Danmark og internationalt. Jakkemodellerne fra MDK kommer desuden i forskellige farver, selvom Stine Engel Busk har en forkærlighed for sort. Forklaringen lyder, at sort i virkeligheden indeholder alle farver og dermed både virker simpel og samtidig er mangfoldig under overfladen. Det svarer godt til den klassiske sorte læderjakkes alsidighed: Den neutrale farve gør læderjakken supernem at sammensætte med andet tøj, og den kan styles på mange forskellige måder og derved udsende forskellige signaler.

Hvad kan en MDK læderjakke?

En læderjakke er et must i mange kvinders garderobe og kan bruges år efter år. Sammen med en varm sweater kan en skindjakke fra Munderingskompagniet erstatte en overgangsjakke. Det betyder, at du kan bruge din MDK læderjakke i den spæde forårssol, på sommeraftner og endda i det køligere efterår. En god egenskab ved MDK læderjakker er, at det ægte læder beskytter dig godt mod vinden, når jakken bruges som overtøj. Faktisk har den klassiske sorte læderjakke været populær lige siden James Dean introducerede den tilbage i 1950’erne, og alt tyder på, at den aldrig vil gå af mode. Læderjakker blev symbol på frihed, coolness og noget rebelsk. Læder forbindes som materiale med noget råt, og det samme gør det metal, der pryder læderjakkerne i form af lynlåse, knapper og eventuelt nitter. Men den korte læderjakke er gerne mere feminin, og det gælder i høj grad også de vidunderlige MDK læderjakker, der har fokus på taljen og den kvindelige figur. Dermed kan du lege med balancen mellem det rå og det feminine i din stil med en læderjakke fra Munderingskompagniet. En klassisk læderjakke kan styles på utallige måder. Når jakken er i så overlegen kvalitet som en MDK læderjakke, kan du også bruge læderjakken som indendørs jakke – selv til fest. Den tidløse klassiker fungerer perfekt, når du vil gå en tur eller stråle til et aftenarrangement. Med en ultimativ læderjakke fra MDK kan du opnå mange forskellige looks, og det er i høj grad medvirkende til, at MDK læderjakker er værdsat af fashionistaer. Alsidigheden passer også godt ind i den praktiske skandinaviske stil.

Superloves udvalg af MDK læderjakker

Vi forhandler de populære damelæderjakker fra MDK, fordi vi ikke kan få hænderne ned over den lækre kvalitet og det enestående design. Hvis du skal vælge én læderjakke, er en MDK læderjakke altså en virkelig god kandidat til et must have! Du kan altid finde de populære skindjakker fra Munderingskompagniet hos os, blandt andet MDK Karla læderjakke samt MDK Andrea læderjakke. Desuden er der flere smarte og rå biker jakker, for eksempel Bubble Biker jakke med asymmetrisk lukning. Flere af modellerne kommer i nye farver hver sæson, men den sorte MDK skindjakke vil du altid kunne finde. Vi har håndplukket MDK til Superloves univers, idet vi er glade for mode, som er aktuel mange år frem i tiden. Det er endda en ekstra bonus at din MDK læderjakke kan bruges i flere sæsoner. Frem for alt udvælger vi mode med personlighed og hjerte, og hos Munderingskompagniet mærker man, at der er lagt sjæl og lidenskab i designet. Det er essentielt for Superlove, at vores varer er nemme at bruge, og at de kan understøtte din stil, og den du er. Med en MDK læderjakke har du rig mulighed for at nuancere din stil, og det elsker vi Munderingskompagniet for. Husk at du kan gå på opdagelse blandt vores gode tilbud og udsalgspriser. Så har du mulighed for at få eksklusiv kvalitet med rabat.

Style din MDK læderjakke på mange måder

Kombinationsmulighederne er uendelige med en af de eftertragtede MDK læderjakker. Du kan kombinere skindjakken med et par jeans og basic T-shirt for et klassisk hverdagslook. Hos Superlove har vi for eksempel jeans fra Mos Mosh, der er kendt for deres gode pasform, og en lang række basic T-shirt fra mærker som Modström og Mads Nørgaard – også bæredygtige. Kunne du forestille dig en festlig nytårskjole med en edgy læderjakke fra Munderingskompagniet over for et effektfuldt look? Til hverdag er en MDK læderjakke skøn over en kjole, fordi det leger med det feminine udtryk. Se for eksempel vores udvalg af Numph kjoler, Lollys Laundry, And Less og King Louie kjoler. God fornøjelse med at eksperimentere med din stil :)

MDK

MDK har specialiseret sig i at lave de lækreste skindjakker i eksklusiv kvalitet. De populære MDK læderjakker er cool, komfortable og alsidige, og så er de lavet af blødt italiensk læder. Med en klassisk MDK læderjakke i din garderobe har du en tidløs skindjakke, du kan bruge år efter år i flere sæsoner. Læderjakken forsvinder aldrig fra modebilledet, så det er bestemt en investering værd!

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

MDK Læderjakke, Seattle, Bungee Cord

Normalpris 2.695,00 kr. Pris 1.347,50 kr.
Størrelse : 36 38

MDK Læderjakke, Frida, Dark Green

Normalpris 2.495,00 kr. Pris 1.247,50 kr.
Størrelse : 34

MDK Læderjakke, Kassandra, Green

Normalpris 2.200,00 kr. Pris 1.100,00 kr.
Størrelse : 34

MDK Skindjakke, Andrea, Blå

Normalpris 2.195,00 kr. Pris 1.097,50 kr.
Størrelse : 34

MDK, Kassandra Skindjakke, Sort

Normalpris 2.200,00 kr. Pris 1.100,00 kr.
Størrelse : 32
Viser 1-6 af 6 element(er)