Filtrer efter

Martin Schwartz

Har du brug for at indføje lidt ekstra hyggestemning og atmosfære i dit hjem, er plakater fra Martin Schwartz oplagte at tilføje. På plakaterne er København og Danmark illustreret i et flot, moderne design, hvor de mest kendte bygninger og områder præsenteres.

 

Rustikt design

Det rustikke og gammeldags look gør, at plakaterne nemt kan give et minimalistisk hjem lidt ekstra personlighed. På superlove.dk vil du kunne finde et fint sortiment af de populære ’København’ og ’Danmark’ i forskellige størrelser. De populære plakater giver associationer til et mere gammeldags Danmark og kombinerer samtidig en modernistisk, grafisk stilart. Således er plakaterne i høj grad personliggørende i et hvilket som helst rum i boligen. Er du på udkig efter et stilskabende interiørelement, der kan bryde et kedeligt og ordinært rum, er en plakat fra Martin Schwartz en oplagt vej at gå.

 

Vores udvalg

De hyggelige ’Danmark’ plakater fra Martin Schwarz kan være med til at skabe en kontrast af klassisk stil i det skandinaviske hjem eller som modspil til den minimalistiske indretning. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af plakater fra det kendte mærke, hvoraf du blandt andet finder plakater med forskellige bymotiver. Plakaterne er velegnet til stuen eller som et rustikt indretningselement i den moderne bolig. 

Martin Schwartz

Martin Schwartz er dansk illustrator og grafisk designer, og manden bag mærket af samme navn. 
Det er tydeligt at se Martin Schwatz' interesse for byer og arkitektur i vores udvalg af plakater.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter