~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Kontraster mødes i Maria Black smykker

Maria Black er et stærkt brand, som står for kvalitet og plads til personlighed. Smykkernes udformning er på den ene side ren og inspireret af geometriske former, og der er ingen overflødige detaljer i den skandinaviske minimalisme. På den anden side bevæger Maria Black smykker sig væk fra det helt klassiske ved for eksempel at kombinere flere figurer eller bryde en kendt form. Det gør hun blandt andet i Twirl-serien, hvor metallet snor sig om sig selv, eller de mange forskellige udgaver af hoops. Det har resulteret i en række Maria Black øreringe, som både er genkendelige og unikke. Maria Black smykker formår at kombinere enkelhed med moderne strømninger.

Moderne mangfoldighed

Maria Black smykker udtrykker en smuk mangfoldighed i designet, fra det helt simple og elegante til det funky og rå. Det er for eksempel enkle Maria Black halskæder, hvor flere kan kombineres for en fin og diskret effekt, eller Maria Black øreringe, som er designet til at kunne bruges i et øre alene og derved bryde med klassisk symmetri. Man kan finde kugler, spikes og chunky detaljer i smykkerne samt styles, hvor det glatte udtryk taler for sig selv. Dermed er der noget for enhver smag i Maria Black smykker, og det er ikke tilfældigt. Maria Black er nemlig inspireret af livets indtryk, og hun er opvokset i den moderne, mangfoldige storbyverden. Brandet står i høj grad for diversitet og flydende grænser, og Maria Black smykker tiltrækker alle køn. Pointen er, at alle kan udtrykke sig på deres egen måde med for eksempel en Maria Black ring og udstråle en uprætentiøs selvsikkerhed.

En personlig gave

Det unikke design i Maria Black smykker, som på en gang er finurligt og enkelt, gør det nemt at matche dem med ethvert outfit. Det er en oplagt gave til en person, som lægger vægt på skønhed og personlighed. Samme smykke kan – takket være det androgyne islæt – både fungere feminint og råt afhængigt af, hvordan det bæres. Det er helt op til den enkelte, og måske kan du endda inspirere en, du holder af, til at afprøve forskellige udtryk og kombinationer. De lækre Maria Black smykker opfordrer til at være tro mod sig selv, men samtidig forholde sig legende til livet.

Udtryk dig med Maria Black smykker

Maria Blacks filosofi er, at alle mennesker er en sum af nuancer, og de nuancer kan vi udforske med blandt andet vores udseende. Samme fokus på kvalitet og variation finder du hos danske Woden sneakers, som også laver alsidigt design. Du kan sammensætte Maria Black smykker med en lækker taske fra ReDesigned by Dixie for et cool urbant look. Vælger du derimod en taske eller et tørklæde fra danske Beck Søndergaard, opnår du en mere sprælsk og livlig udstråling. Et Maria Black armbånd kan også komplementere et sofistikeret outfit i kombination med for eksempel en PBO bluse. Maria Black smykker åbner for et univers af muligheder, så gå på opdagelse i vores store udvalg og bliv inspireret.

Maria Black smykker

Dyk ned i et fantastisk smykkeunivers, som forener kontraster i en enkel nordisk stil med et twist. De populære Maria Black smykker leger med klassiske former og tilfører dem moderne kant. Den danske designer lægger vægt på kvalitet og det personlige udtryk, og bevæger sig fra det rå til det delikate. Du kan nemt mikse og matche de mange Maria Black øreringe, armbånd, halskæder og ringe – en herlig gaveide!

Der er 42 varer.

Viser 1-42 af 42 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-42 af 42 element(er)