~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Maria Black øreringe er kvalitet med personlighed

De trendy Maria Black smykker repræsenterer stilren kvalitet og plads til at være sig selv. Brandet leger i designet med geometriske former, gentagelser og med at bryde forventede figurer, og det giver de fine smykker et spændende twist. På grund af den høje standard i håndværket, fungerer Maria Black øreringe både til fest og til hverdag. Renheden i designet gør det nemt at udtrykke lige præcis det, man ønsker, afhængig af, hvad man kombinerer sine Maria Black øreringe med af dametøj og andre accessories. Brandets budskab er, at du kan være til stede og finde ro, hvor du er – uanset om du er feminin, ekstravagant, funky, hemmelighedsfuld, cool, bryder normer eller holder dit udtryk helt simpelt. Det afspejler den moderne verdens diversitet og plads til individuelle forskelle også i modevalg. Du har rig mulighed for at udtrykke forskellige facetter af din personlighed med de populære Maria Black øreringe, og det gør dem også til en oplagt gaveide.

Mange modeller til mange mennesker

Maria Black øreringe kommer i et væld af udformninger: små ørestikker, hoops i alle størrelser og earcuffs, der holder om kanten af øret. Designet er ukonventionelt og afspejler en moderne verdensforståelse. For eksempel kan ørestikkerne have en krølle, der snor sig rundt om øreflippen, eller en genkendelig cirkelform kan være brudt. Maria Black har udforsket klassiske former og givet dem sit eget udtryk, blandt andet i et væld af meget forskellige hoops. De flotte Maria Black øreringe tæller klassiske ringe, som leder tankerne hen på latinamerikanske senoritaer, og mere dristige nyfortolkninger af hoop-formen, der er inspireret af et urbant miljø. Fælles for alle Maria Black øreringe er, at de aldrig er kedelige, og de rene linjer gør dem anvendelige til enhver type outfit.

Hvad skal dine Maria Black øreringe fremhæve?

Maria Black øreringe er oplagte at kombinere, hvis man har flere huller i ørerne. Desuden er flere af øreringene lavet til at kunne fungere alene i et enkelt øre, hvilket giver et utal af muligheder. Du kan overveje at kombinere med øreringe fra Stine A, som også designer kvalitetssmykker med personlighed, eller Enamel Smykker, der også er nyfortolkninger af klassiske former. Eftersom Maria Black smykker balancerer mellem det rå og det feminine, kan du frit vælge hvilket aspekt, du ønsker at fremhæve. Smykkernes enkelhed går godt sammen med farverige print, for eksempel fra Lollys Laundry. Du kan også vælge at holde den enkle stil med en blød, ensfarvet Minus cardigan. Eller du kan gå i den rå retning med en lækker læderjakke fra danske MDK. Fine smykker kan give ethvert outfit et løft, uanset om det er til fest eller på jobbet. Med Maria Black øreringe kan du nemt tilføje det lille ekstra til din dag – måske sammen med en dristig Maria Black ring?

Maria Black øreringe

Danske Maria Black designer unikke smykker i skandinavisk minimalisme og bevæger sig fra klassiske til edgy designs. Hvis du lægger vægt på kvalitet og anvendelighed, samtidig med at du ønsker at kunne udtrykke din individuelle stil, er Maria Black øreringe et godt valg. Maria Black smykker er nemme at kombinere, og kan give ethvert outfit et strejf af tilbagelænet luksus.

Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)
Aktive filtre

Maria Black Ørering, Blister, Guld/Lilla

Normalpris 995,00 kr. Pris 796,00 kr.

Maria Black Ørering, Rove, Guld

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Viser 1-24 af 24 element(er)