~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Råt møder feminint

I udbredt grad er der i Maria Blacks smykkekollektioner lagt vægt på rå og feminine designs, hvor kunstneriske twirl øreringe, enkle halskæder og chunky ringe blandt andet indgår. Alle smykker i sortimentet er oplagte gaver til dig selv eller betydningsfulde personer i dit liv i og med, at eksklusiviteten og det designmæssige håndværk ikke kan gøres bedre. Samtidig rummer det enkelte smykke et helt unikt udtryk, hvorfor du hurtigt vil kunne finde præcis dét design, der reflekterer den person, du ønsker at give smykket til. Hos Superlove forhandler vi smykkerne til fabelagtige priser, hvor der samtidig ikke bliver gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Med Maria Blacks smykker kan du i sandhed udtrykke ekstravagance og stil.

Superloves udvalg

Find et stort sortiment af Maria Black smykker,  Maria Black øreringe, ringe, halskæder og armbånd på superlove.dk og gå på opdagelse i et en verden af kvalitetssmykker i dansk design. Vi tilbyder den populære Maria Black Helix ring samt den unikke Tusk halskæde. Smykkerne er velegnet den til stilbevidste kvinde, der vægter at investere i kvalitetssmykker, som kan tilføre lidt personligt kant i et hvilket som helst outfit. Ligeledes tilbyder vi den smukke Norma halskæde, der rummer en flot guld maxiring sølvsten. På trods af smykkemærkets fokus på høj kvalitet, forhandles alle items til fantastiske markedspriser.

Maria Black

Det ekspanderende smykkebrand, Maria Black, designer og producerer unikke smykker, der reflekterer tidens trends i modebilledet med et strejf af ukonventionel modernisme. Find i vores sortiment et væld af øreringe, armbånd og halskæder fra mærket og skab dit helt eget personlige look. Femininitet og sofistikeret enkelthed går på mange måder op i en højere enhed i Maria Blacks fantastiske designunivers.

Der er 38 varer.

Viser 1-38 af 38 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-38 af 38 element(er)