Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Farve

Farve

Makeup punge

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre og elegante makeup punge og toilettasker til dig, der er en vaskeægte beauty junkie. Hvis du er typen, der altid har sminken med i tasken, eller hvis du bare godt kan lide at have samling på din kosmetik, så er en eller flere makeup punge næsten uundværlige for dig at have i toiletskabet.

Makeup punge kan være den store redning, når du skal ud at rejse, ligesom de kan være et absolut must i hverdagen, når du skal have det vigtigste kosmetik med på farten. Makeup punge egner sig naturligvis primært til sminke og kosmetik, men de kan også bruges til at holde styr på dine smykker og andre accessories som hårelastikker eller høretelefoner. Makeup punge kan endda bruges som alternativ til en helt almindelig pung eller mobiltaske og være din trofaste ledsager, når du skal en tur i byen.

Særligt de smukke makeup punge i læder fra Decadent egner sig både som makeup punge såvel som til mange andre formål. Disse makeup punge fra det danske mærke kan både fås med flere lommer, så du kan sortere i dine vigtigste kosmetiske produkter, ligesom de kan fås med et stort rum til dig, der sætter pris på, når det kan gå hurtigt.

De skønne Decadent makeup punge har en helt særlig ting til fælles. De er alle udstyret med en strop i et matchende design og materiale, som gør det muligt at bære den som en clutch. De små makeup punge fra det danske mærke passer ned i en større toilettaske, så du kan have alle dine skønhedsprodukter samlet, når du skal ud at rejse. Fra dette danske mærke kan du finde store såvel som små makeup punge, der kan dække dine forskellige behov. På grund af deres fantastiske materialekvalitet kan disse makeup punge være din ledsager i mange år.

Vores udvalg

Hos Superlove sørger vi altid for at have et stort udvalg af makeup punge fra nøje udvalgte anerkendte danske såvel som internationale designerbrands. Vi sørger altid for at have et udvalg af produkter fra de nyeste kollektioner på lager. Du kan både finde makeup punge i læder, ruskind, i vandtæt materiale og med mønstre, ligesom du kan finde søde og farverige makeup punge i polyester.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder fra nogle af de mest populære og anerkendte danske og internationale brands. I vores udvalg af makeup punge finder du blandt andet items fra populære brands som Mitomito, Rains og Decadent. Se også vores udvalg af smukke punge, håndtasker og clutches.

Makeup punge

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre og elegante makeup punge og toilettasker i mange forskellige farver og størrelser. Se de nyeste modeller fra bl.a. Rains, Mitomito, Decadent og mange flere fra anerkendte danske såvel som internationale brands.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-3 af 3 element(er)