~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mads Nørgaard T-shirts er noget særligt

Hos Mads Nørgaard er der fokus på T-shirts, og det har der været siden starten. Det betyder, at designerne hos det berømte danske tøjmærke i årevis har arbejdet på at skabe de perfekte T-shirts. Det har blandt andet ført til den populære Mads Nørgaard Teasy. Teasy er en såkaldt basis T-shirt, selvom der intet basalt er over denne skønne T-shirt. Den er designet med korte ærmer, en lige form og en skøn åben halsudskæring, hvor hver eneste centimeter er gennemtænkt. En Teasy kommer altid i økologisk bomuld og varierer i farve efter sæsonens trends. Teasy er et klassisk eksempel på, hvorfor Mads Nørgaard T-shirts er noget helt særligt. I det hele taget har Mads Nørgaard gennem de senere år arbejdet hårdt på at gøre deres tøj langt mere bæredygtigt eller organic, som man ofte kalder det i udlandet. Derfor vil du opleve, at det meste af tøjet fra Mads Nørgaard er både økologisk og bæredygtigt.

Ingen garderobe, uden T-shirts

Som det ofte er med geniale ideer, er der kamp om, hvem som opfandt T-shirten. Nogle påstår, at T-shirten først opstod som begreb, da den amerikanske hær tog den til sig under anden verdenskrig, mens andre siger, det var det amerikanske tøjmærke Hanes, der skabte den første i 1901. Uanset hvem, der kom på ideen, har den taget verden med storm, og i dag finder du ikke en garderobe uden en T-shirt. T-shirten kan bruges til alt. Du kan fx gøre et jakkesæt cool og casual, hvis du bruger en T-shirt inden under i stedet for en skjorte - og hvorfor ikke bruge en kortærmet Mads Nørgaard T-shirt eller en langærmet Mads Nørgaard T-shirt til formålet. En super populær T-shirt fra Mads Nørgaard er Pointella Trutte, som kommer i flere fine farver. Du vil hurtigt opleve, at Mads Nørgaard-designet endnu en gang udmærker sig med sine fine detaljer og det lækre bløde materiale. 

Skab din helt egen stil

Mads Nørgaard T-shirts findes i en række lækre farver. Nogle af farverne er gengangere år efter år, mens nye kommer til og forsvinder i takt med modebilledet ændrer sig. Det betyder, at der altid er en ny T-shirt at forelske sig i. Det gode med T-shirts er, at du kan bruge dem til at skabe din helt egen stil. Det kan være den klassiske stribede T-shirt til et par jeans eller en sart lyserød model over en nederdel. Du bestemmer dit look.

Hvis du er på udkig efter flere T-shirts, kunne T-shirts fra Mosh Mosh eller Nümph være en mulighed. Begge brands er kendt for at kæle for detaljerne og skabe design, der klæder kvinder i alle aldre.

Mads Nørgaard T-shirts

Man kalder ofte Mads Nørgaard for T-shirt-kongen, fordi det kendte danske tøjmærke siden 1986 har lavet nogle af de mest ikoniske T-shirts på marked. Brandet siger også selv, at T-shirts i høj grad er en del af deres DNA. Hos Superlove elsker vi Mads Nørgaard T-shirts lige så meget som vores kunder. Med en T-shirt fra Mads Nørgaard får du nemlig en helt unik T-shirt, der har det lille ekstra design twist, der gør en stor forskel. Behøver vi sige, at kvaliteten også er helt i top.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard T-Shirt, Tenna LS, Magical Forest

Pris 350,00 kr.
Størrelse : S

Mads Nørgaard T Shirt, Teasy Organic Favorite, Magical Forest

Pris 250,00 kr.
Størrelse : S L XL

Mads Nørgaard T-Shirt, Tenna LS, Black

Pris 350,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mads Nørgaard T-Shirt, Tenna Tee LS, Light Grey Melange

Pris 350,00 kr.
Størrelse : S L

Mads Nørgaard T Shirt, Teasy Organic Favorite, Black

Pris 250,00 kr.
Størrelse : S M L

Mads Nørgaard T Shirt, Teasy Organic Favorite, White

Pris 250,00 kr.
Størrelse : L

Mads Nørgaard T-Shirt, Teasy Organic Favorite, Sky Captain

Pris 250,00 kr.
Størrelse : M L

Mads Nørgaard T-Shirt, Teasy Organic Favorite Stripe, White/Black

Pris 250,00 kr.
Størrelse : S M L

Mads Nørgaard Bluse, Trutte Solid, Black

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S M L

Mads Nørgaard T-shirt, Tuba, Black

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-11 af 11 element(er)