Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Ja tak til stil og kvalitet

Du går aldrig galt i byen med god stil og kvalitet, og det er præcis det, som Mads Nørgaard står for. Fra den først t-shirt, der blev solgt i Nørgaard på Strøget tilbage i 80erne til det internationale brand som Mads Nørgaard er i dag har høj kvalitet og tidløst design været kendetegnede for hver eneste kollektion. Mads Nørgaard har i dag et stor udbud af smart modetøj og accessories til kvinder, mænd og børn. Tøj, der giver dig et afslappet og smart look. Og som giver dig mulighed for at være den bedste version af dig. I de senere år har Mads Nørgaard haft stort fokus på at skabe mere bæredygtig mode. Det betyder, at meget af deres tøj er skabt med genanvendt materiale. Vel og mærke uden at det er gået ud over det lækre design. På den måde gør du noget godt for kloden samtidig med, at du ser smart ud. 

Mode, der sætter dig fri

Hos Mads Nørgaard tror man på, at mode skal sætte dig fri. Moden skal vise, hvem du er, i stedet for at kontrollere dig. Det lyder fantastisk! Slut med at have tøj på, som strammer og presser os ned i en moderigtig kasse. Hos det kendte danske tøjmærke designer man derfor dametøj, der tager udgangspunkt i det klassiske. Fordi man på den måde sikrer sig, at tøjet kan bruges længere. Mads Nørgaard tror på, at konventionerne skal udfordres, når der designes tøj, så vi hver især kan få lov til at plukke det tøj ud som bedst giver os lov til at udvikle vores helt egen stil. Hos Superlove elsker vores kunder alt ved Mads Nørgaard fra de enkle t-shirts til de super fine kjoler og skjorter

Mads Nørgaard accessories er et must

Den høje kvalitet og det tidløse design med et klassiske twist går igen i Mads Nørgaard accessories. Her finder du fx den meget populære Cappa taske, der findes i flere lækre varianter. Cappa er en praktisk taske med den moderigtige cross over-rem og Mads Nørgaard logo i hvidt. Tasken er overraskende rummelig med flere udvendige lommer. En taske, der hurtigt bliver et must, når du skal på tur eller i byen. En anden populær variant af Mads Nørgaard accessories er Athene muleposen. Athene er et smart alternativt til plastikposen eller træningstasken. Den er lavet i 100% genanvendt bomuld og kommer med et smart stort Mads Nørgaard logo. Det er både praktisk og lækkert og en af grundene til, at Mads Nørgaard accessories er blevet et must for mange.

Er du blevet nysgerrig efter at se flere produkter fra Mads Nørgaard, så har vi både t-shirts, nederdele og kjoler. Vi kan også friste med noget helt andet som tøjmærket Nümph. Et lækkert dansk tøjmærke som i den grad er en favorit hos vores kunder. Eller hvad med Minus - et stærkt brand, der byder på design i verdensklasse.

Mads Nørgaard accessories

Mads Nørgaard har for længst opnået ikonisk status med sit flotte tøj. Mærket så dagens lys i 1986 og slog først igennem med sine smarte stribede t-shirts. Hos Mads Nørgaard er designteamet forelsket i mode, som bevarer sin relevans, og som du derfor bliver ved med at bruge år efter år. Stilen er tidløs og flabet. Det er nemt at forstå, hvorfor så mange bliver ved med at komme tilbage til Mads Nørgaards tøj og Mads Nørgaard accessories igen og igen.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Net, Sacky Atoma, Strawberry Pink/White

Normalpris 195,00 kr. Pris 136,50 kr.

Mads Nørgaard Net, Sacky Atoma, Scarab/White

Normalpris 195,00 kr. Pris 136,50 kr.

Mads Nørgaard Net, Athene Recycled, Shocking pink/Silver

Normalpris 295,00 kr. Pris 206,50 kr.
Viser 1-3 af 3 element(er)