Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Mads Nørgaard trøjer i nordisk stil

Kaster man et blik på de lækre Mads Nørgaard trøjer, er den nordiske stil ikke til at tage fejl af. Der er nemlig lagt vægt på høj kvalitet, på funktionalitet og på enkelt, tidløst design. Mads Nørgaard trøjer er konstrueret i gode materialer ved godt håndværk. Alle Mads Nørgaards produkter lige fra Mads Nørgaard trøjer over Mads Nørgaard nederdele til Mads Nørgaard strik er skabt med øje for anvendelighed. Du skal kunne leve og være komfortabel i din Mads Nørgaard trøje, og den holder længe. Det skyldes både den høje kvalitet og det klassiske, nordiske look. Det tidløse design betyder nemlig, at en Mads Nørgaard trøje aldrig går af mode. Mads Nørgaard har en forkærlighed for klassiske silhuetter og rene linjer, men også for mønstre og farver, som udfordrer den mere minimalistiske og ofte afdæmpede skandinaviske mode.

Historien bag Mads Nørgaard

Chefdesigner Mads Nørgaard grundlagde sit brand i 1986, og brandet bygger på en familiehistorie med skandinavisk tøjdesign. Faderen Jørgen Nørgaard var manden bag den kendte butik Nørgaard på Strøget, som startede i København i 1962. Selvom Mads Nørgaard er sit eget brand, viderefører det familietraditionen – også helt bogstaveligt. Den ikoniske Nørgaard-bluse med striberne stammer nemlig fra 1970’erne, men den er stadig et centralt element blandt Mads Nørgaard bluser i dag. Og det er faktisk typisk for Mads Nørgaard: Selvom brandet fornyer sig – blandt andet ved i stigende grad at lægge vægt på bæredygtighed – er der i Mads Nørgaard trøjer, Mads Nørgaard kjoler og Mads Nørgaard jakker klare tråde til brandets historie. I kollektionerne er der altid en stabil kerne af genkendelige styles, hvor Mads Nørgaard bruger striber, inspiration fra arbejdstøj og det maritime som karakteristiske temaer. Det er med til at gøre Mads Nørgaard til et af de mest populære modebrands i Danmark, som alle aldre vender tilbage til igen og igen.

Hvorfor elsker Superlove Mads Nørgaard trøjer?

Vi elsker tøj med noget på hjerte og en klar vision. For det første kan vi godt lide den tidløse, nordiske stil i Mads Nørgaards design, som gør Mads Nørgaard trøjer nemme at sammensætte og bruge i lang tid, selvom moden skifter. Mads Nørgaard tager et opgør med fast fashion og brug og smid væk-kulturen. Derudover kan vi godt lide det farverige element hos brandet, og farver er et gennemgående træk ved Superloves univers. Vi bliver også glade, når brands vælger at prioritere bæredygtighed. En del af Mads Nørgaard trøjer indeholder genanvendt uld, altså uld som ellers bare ville være blevet smidt ud. Hele ideen om at skabe holdbar mode er også en bæredygtig tankegang, som vi støtter. Derfor fører vi også for eksempel tidløse sweaters fra Basic Apparel og farverig strik fra King Louie. Endelig er vi jo altså forhippede på kun at udvælge kvalitetstøj til dig, og så er Mads Nørgaard trøjer et godt valg. Vil du se flere trøjer i nordisk stil, så tjek også vores udvalg fra Sibin Linnebjerg, der laver den skønneste stilfulde kvalitetsstrik.

Mads Nørgaard trøjer

Mads Nørgaard er ikke til at komme udenom, hvis man snakker dansk mode. Mads Nørgaard designer i skandinavisk stil, men sørger for at tilføje et personligt tvist, så Mads Nørgaard tøj altid er genkendeligt. Mads Nørgaard trøjer er ingen undtagelse: De har farver og mønstre. Derudover er Mads Nørgaard trøjer af høj kvalitet og vil glæde dig i flere sæsoner.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Strik, Konny Recycled, Beige-Multi

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : 38 40
Viser 1-1 af 1 element(er)