Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Mads Nørgaard er skandinavisk kvalitet

Chefdesigner Mads Nørgaard grundlagde sit brand i 1986 med det formål at fortsætte familiens historie inden for skandinavisk tøjdesign. Mads Nørgaard leverer tøj til den moderne basisgarderobe, det vil sige tøj, som er nemt at sammensætte og bruge og ikke hurtigt går af mode. I alle produkter lige fra Mads Nørgaard t-shirts til Mads Nørgaard bukser er kvaliteten i højsæde. Med en Mads Nørgaard sweater er du derfor sikret god holdbarhed, både hvad angår materialer og konstruktion. Designet er tidløst i bedste skandinaviske stil med fokus på kvalitetshåndværk frem for den allernyeste trend. Men hvor Mads Nørgaard holder af klassiske silhuetter og rene linjer, udfordrer brandet til gengæld den oftest afdæmpede skandinaviske mode med sine farverige og mønstrede kollektioner.

Varm til vinter med en Mads Nørgaard sweater

De nordiske designelementer er tydelige i de fine Mads Nørgaard sweatre, som kommer i flotte farver. Uld har den fantastiske egenskab, at det holder dig varm, selv hvis det bliver vådt. Derfor er strik af uld perfekt til det ofte våde skandinaviske vejr. Ikke nok med det, uld er også temperaturregulerende. Så en Mads Nørgaard sweater holder dig varm, når det er køligt, men sørger også for, at du ikke koger over indenfor. Desuden er uld naturligt resistent over for bakterier og lugt, så du behøver ikke at vaske en uldsweater særlig ofte. Når uld blandes med akryl eller polyamid, bliver striktrøjen mere elastisk, og holder formen bedre.

Bæredygtighed hos Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er et af danskernes foretrukne modebrands, og de er deres ansvar bevidst, når det kommer til bæredygtighed. I en del af Mads Nørgaard sweatrene bliver der brugt genanvendt uld, altså uld som ellers bare ville være blevet smidt ud. Dermed sparer man alle de ressourcer, det ellers ville kræve at dyrke og forarbejde ny uld fra bunden. Faktisk er Mads Nørgaard et af de modebrands, som gennem Global Fashion Agenda har forpligtet sig til i højere og højere grad at bruge genanvendte og økologiske materialer i deres kollektioner. Derudover lægger Mads Nørgaard vægt på at producere tøj til den holdbare garderobe: Tøj, der altid vil være populært og er slidstærkt i brug. Ved at skabe de smukke Mads Nørgaard sweatre, hvor hverken designet eller kvaliteten nogensinde vil gå af mode, gør det danske brand op med fokus på brug og smid væk-kultur.

Mads Nørgaard og meget mere hos Superlove

Mads Nørgaard laver hver sæson en fuld kollektion af dametøj – lige fra Mads Nørgaard strik over Mads Nørgaard tasker til Mads Nørgaard skjorter. Hos Superlove udvælger vi løbende vores favoritter af lækker mode til kvinder, og vi har altid Mads Nørgaard jakker, skønne Mads Nørgaard kjoler, Mads Nørgaard T shirts, de ikoniske Mads Nørgaard bluser og meget mere. Vil du se andre bud på tidløse striksweatre, kan du tjekke Basic Apparel, som ligesom Mads Nørgaard lægger vægt på modetøjs holdbarhed. Det samme gælder Sibin Linnebjerg, der er kendt for stilfuld strik i ypperste kvalitet. King Louie går ligesom Mads Nørgaard op i bæredygtighed, og de har også farverig strik med herlige mønstre.

Mads Nørgaard sweatre

Det kvalitetsbevidste danske brand Mads Nørgaard skaber skandinavisk mode med personlighed, og hos Superlove har vi altid et bredt udvalg til dig. Her finder du lækre Mads Nørgaard sweatre i klassiske snit med fine detaljer. Mads Nørgaard designer tidløse og farverige kollektioner, som altid er populære.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Vest, Vanessa Recycled, Beige

Pris 995,00 kr.
Størrelse : XS S
Viser 1-1 af 1 element(er)