Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mads Nørgaard til din moderne basisgarderobe

Chefdesigner Mads Nørgaard grundlagde brandet af samme navn i 1986, og Mads Nørgaard har siden været et af danskernes foretrukne tøjmærker. Mads Nørgaard har skandinavisk mode som udgangspunkt for sine designs, der dog samtidig inkluderer personlige og farverige twists. Mads Nørgaard repræsenterer dansk stil og kvalitetsbevidsthed i alt fra Mads Nørgaard sweatre til Mads Nørgaard buksedragter. Mads Nørgaard strik har et tidløst og klassisk design, så du kan bruge tøjet i mange år, også selvom din stil ellers skifter. En basisgarderobe består af det essentielle basic tøj, du ikke vil undvære. Mads Nørgaard giver dig lige præcis sådanne basisstyles, så du altid har noget at tage på, der ser godt ud og er nemt at bruge, uden at du behøver at erhverve dig en kæmpe garderobe.

Varm til vinter med Mads Nørgaard sokker og Mads Nørgaard halstørklæder

De nordiske designelementer er tydelige i Mads Nørgaard halstørklæder og Mads Nørgaard sokker, der har fine mønstre og er strikket af uld. Uld har den fantastiske egenskab, at det holder dig varm, selv hvis det bliver vådt. Derfor er strik af uld perfekt til det ofte våde skandinaviske vejr. Mads Nørgaard sokker kan isolere dine fødder i et par støvler, eller bruges som hyggesokker indendørs. Hverken designet eller kvaliteten vil nogensinde gå af mode.

Modetøj med relevans

Det er en udfordring for modetøj at forblive relevant, fordi modens tendenser skifter konstant. Mads Nørgaard har dog fundet en formel, der fungerer. Brandet sørger for at have en stabil kerne i deres kollektioner, hvor man kan finde tilbagevendende temaer: det maritime, de berømte striber og inspiration fra arbejdstøj. Samtidig opdateres nogle af de klassiske looks, så de både er nye og genkendelige. Det gør, at Mads Nørgaards produkter holder over tid. Desuden lægger Mads Nørgaard vægt på kvalitetsmaterialer, der er fremstillet ansvarligt. Blandt andet arbejder brandet på at tilføre bæredygtige materialer i samtlige kollektioner.

Meget mere Mads Nørgaard hos Superlove

Mads Nørgaard laver hver sæson en fuld kollektion af dametøj – lige fra Mads Nørgaard cardigans over Mads Nørgaard tasker til Mads Nørgaard leggings. Hos Superlove udvælger vi løbende vores favoritter af lækker mode til kvinder, og vi har altid Mads Nørgaard bluser, skønne Mads Nørgaard nederdele, Mads Nørgaard T-shirts og meget mere. Et andet dansk modebrand, som kreerer tøj og accessories, der repræsenterer en farverig udfordring af klassisk nordisk stil, er Beck Søndergaard. Vi har mange lækre Becksøndergaard tørklæder i vores udvalg. Et mønstret tørklæde går godt til en af de stilfulde Mads Nørgaard jakker. Vil du se andre bud på tidløse strikbluser af høj kvalitet, kan du tjekke Basic Apparel, som ligesom Mads Nørgaard lægger vægt på modetøjs holdbarhed. Mantraet hos Mads Nørgaard er, at man skal vælge tøj ud fra sin egen stil, og at ens påklædning skal understøtte, hvem man er. Derfor elsker vi Mads Nørgaard, og det er vi sikre på, at du også vil!

Mads Nørgaard strik

Det kvalitetsbevidste danske brand Mads Nørgaard skaber skandinavisk mode med personlighed, og hos Superlove har vi blandt andet udvalgt lækre strikprodukter til dig. Her finder du Mads Nørgaard sweatre, Mads Nørgaard strømper, Mads Nørgaard tørklæder og Mads Nørgaard huer. Mads Nørgaard designer tidløse og farverige kollektioner, som altid er populære.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Vest, Vanessa Recycled, Beige

Pris 995,00 kr.
Størrelse : XS S M

Mads Nørgaard Strik, Konny Recycled, Beige-Multi

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 717,00 kr.
Størrelse : 36 38

Mads Nørgaard Strik, Kimi Iceland Recycled, Ecru/Charcoal

Pris 995,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-3 af 3 element(er)