~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mads Nørgaard kjoler er skandinavisk kvalitet

Mads Nørgaard lægger vægt på kvalitet hele vejen igennem i udformningen af Mads Nørgaard kjoler. For det første foregår produktionen under ordentlige miljø- og arbejdsforhold – størstedelen i Europa. Materialerne er slidstærke, og frem for alt er designet af tidløs kvalitet. Derfor er din Mads Nørgaard kjole ikke kun trendy i en enkelt sæson. Mads Nørgaard stiller sig nemlig i opposition til de ultrahastige trends, som ikke holder i længden. Det gør det danske brand ved som udgangspunkt at designe klassisk modetøj. Samtidig er designet dog opdateret i forhold til modens tendenser, og Mads Nørgaard holder af at udfordre de minimalistiske konventioner i den skandinaviske måde. Det gør de blandt andet ved at bruge kraftige farver og striber, hvilket er helt karakteristisk for brandet.

Hvorfor er det, Mads Nørgaard elsker tøj med striber?

Striberne er en del af Mads Nørgaards historie. Du kan se dem i et hav af variationer i Mads Nørgaard kjoler, Mads Nørgaard T-shirts og Mads Nørgaard strik. Det startede med Mads Nørgaards far, Jørgen Nørgaard, som designede den ikoniske Nørgaard på Strøget-T shirt #101 i 1970’erne. Tøjbutikken Nørgaard på Strøget blev i 1986 overtaget af sønnen, da brandet Mads Nørgaard blev grundlagt. Navnet Nørgaard havde slået sig godt fast, og Mads Nørgaard holder fast i inspirationen fra det maritime og fra arbejdstøj – og så altså striberne. Ud over at være en cadeau til familiehistorien, viser det tydeligt, at designet er holdbart over tid. Og det er nødvendigt med nogle stabile holdepunkter i en verden i hastig forandring, mener chefdesigner Mads Nørgaard. Derfor kører brandet med en genkendelig kerne i deres kollektioner. Det er moderigtige styles, som indeholder referencer til brandets historie i en nyfortolket version.

Feminine Mads Nørgaard kjoler

De skønne Mads Nørgaard kjoler er komfortable, og der er tænkt på formen: Kjolerne giver en flot feminin silhuet. Mange af kjolerne er forholdsvis enkle og samtidig af så lækker kvalitet, at det er nemt at bruge sin Mads Nørgaard kjole ved alle mulige lejligheder. Brug den for eksempel med smukke Mentor støvler, eller vær mere casual med ensfarvede Woden sneakers. Hvis du vil style din Mads Nørgaard kjole op til fest, kan du gå efter feminine smykker fra Pernille Corydon eller Pico. Hos Superlove har vi altid et udvalg af items fra Mads Nørgaard, som tæller blandt andet de unikke Mads Nørgaard jakker, Mads Nørgaard trøjer, Mads Nørgaard buksedragter, Mads Nørgaard tasker og andre fantastiske ting. Udvalget skifter, da der hver sæson kommer en fuld kollektion fra det populære brand. Noget af det, vi elsker ved Mads Nørgaard, er visionen om, at mode skal understøtte din personlige stil – hvad enten det er en Mads Nørgaard hue eller en Mads Nørgaard skjorte.

Mads Nørgaard kjoler

Det populære danske brand Mads Nørgaard laver feminine kjoler i en minimalistisk men personlig stil. Mads Nørgaard laver tidløst dametøj, som ikke går af mode efter en sæson. De flotte Mads Nørgaard kjoler er alsidige og har gennemtænkte detaljer i designet. Et oplagt valg for en kvalitetsbevidst kvinde.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Kjole, Rosaly, Black/Cloud Dancer

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : 34 36 38

Mads Nørgaard Kjole, Dupina, Southern Moss/Cloud Dancer

Pris 1.095,00 kr.
Størrelse : 36 40 42

Mads Nørgaard Kjole, Dupina Dress Aop, Dotplay/Vanilla Ice

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 44

Mads Nørgaard Kjole, Chakra Trisha, Paint Stripe

Normalpris 1.395,00 kr. Pris 837,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40

Mads Nørgaard Kjole, Heavy Single Belzig, Magic Forest

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L

Mads Nørgaard Kjole, Crinckle Pop Dupina, Laurel Oak

Normalpris 1.095,00 kr. Pris 657,00 kr.
Størrelse : 40 42
Viser 1-6 af 6 element(er)