Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mads Nørgaard jakker i tidløs skandinavisk stil

Mads Nørgaard har skandinavisk mode og kvalitet som udgangspunkt for sine designs. Samtidig vil brandet dog gerne udfordre konventionerne, og det gør de ofte med farver eller unikke detaljer i deres kollektioner. Kreationer fra Mads Nørgaard tøj har et tidløst og klassisk design, så du kan bruge dem i mange år, selvom modetendenserne skifter. Det gælder også Mads Nørgaard jakker. Eksempler på personliggørende detaljer i Mads Nørgaard frakker er blandt andet et smukt mønstret for, skjult knaplukning eller en rynket syning på ryggen, som giver et ekstra flot fald. Det overvejende minimalistiske design gør Mads Nørgaard jakker lette at sammensætte med andre beklædningselementer og tilbehør.

Historien bag Mads Nørgaard

Chefdesigner Mads Nørgaard grundlagde brandet af samme navn i 1986. Han byggede oven på en designmæssig arv fra sin far, Jørgen Nørgaard, som siden 1962 havde haft tøjbutikken Nørgaard på Strøget. En del af arven er den berømte stribede bluse, der blev designet af Jørgen Nørgaard tilbage i 1970’erne, og som stadig er at finde hos Mads Nørgaard. Mads Nørgaard er nemlig et brand, der lægger vægt på mode, der holder sin relevans, trods skiftende tendenser. Mads Nørgaard sørger for at have en stabil kerne i deres kollektioner, hvor man kan finde tilbagevendende temaer: det maritime, de berømte striber og inspiration fra arbejdstøj. Samtidig opdateres nogle af de klassiske looks, så de både er nye og genkendelige. Det gør, at Mads Nørgaards produkter holder over tid, og det er et skridt væk fra brug og smid væk-kulturen.

Ansvarlig mode

Udover at Mads Nørgaards design holder, udvælges materialerne for deres kvalitet og holdbarhed. Det har ikke kun betydning for slid, men også for miljøet. I produktionen af Mads Nørgaard jakker, Mads Nørgaard nederdele, Mads Nørgaard t-shirts osv., lægges der vægt på ansvarlige miljø- og arbejdsforhold, og størstedelen af produktionen foregår i Europa. Mads Nørgaard arbejder på at tilføre bæredygtige materialer i samtlige kollektioner, hvilket inkluderer økologisk bomuld eller bomuldsblanding og genanvendt polyester.

Mads Nørgaard jakker og meget andet

Det er langt fra kun de stilfulde Mads Nørgaard jakker du finder her hos Superlove. Vi udvælger løbende vores favoritter af lækker mode til kvinder, og vi har altid Mads Nørgaard bukser, skønne Mads Nørgaard bluser, Mads Nørgaard sweatre og Mads Nørgaard buksedragter. Hvis du vil se flere styles inden for jakker, har vi et bredt udvalg af populære brands, der blandt andet tæller Danefæ og Modström. På Superlove har vi også lavet en kategori til dig, som går op i bæredygtighed og miljø. Vores kategori med miljøvenligt tøj indeholder blandt andet Mads Nørgaard strik, Mads Nørgaard trøjer og Mads Nørgaard nederdele. Hvis du gerne vil have flere basic tøj af økologisk bomuld, kan du også se udvalget af Basic Apparel og Stig P. Minimalistisk og tidløs stil gør det nemt at kombinere sit item med andre ting, og dermed kan man afspejle nye tendenser, samtidig med at man har en holdbar kerne i garderoben – ligesom Mads Nørgaard gør i deres kollektioner.

Mads Nørgaard jakker

Hvis du er ude efter en stilfuld jakke med personlighed, er en af de lækre Mads Nørgaard jakker et godt bud. Mads Nørgaard er et af de mest populære danske modebrands, fordi de forstår at kombinere klassisk skandinavisk stil med ukonventionelle detaljer. Med en Mads Nørgaard frakke får du høj kvalitet og holdbarhed i et tidløst design.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Jakke, Clizza, Dark Navy

Normalpris 1.795,00 kr. Pris 897,50 kr.
Størrelse : 34
Viser 1-2 af 2 element(er)