~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mads Nørgaard bukser til din moderne basisgarderobe


Chefdesigner Mads Nørgaard grundlagde brandet af samme navn i 1986, og Mads Nørgaard har siden været et af danskernes foretrukne tøjmærker. Mads Nørgaard har skandinavisk mode som udgangspunkt for sine designs, der dog samtidig inkluderer personlige og farverige twists. Mads Nørgaard repræsenterer dansk stil og kvalitetsbevidsthed i alt fra Mads Nørgaard jakker til Mads Nørgaard buksedragter. Mads Nørgaard bukser har et tidløst og klassisk design, så du kan bruge dem i mange år, også selvom din stil ellers skifter. En basisgarderobe består af det essentielle tøj, du ikke vil undvære. Mads Nørgaard giver dig lige præcis sådan basic tøj, så du altid har noget at tage på, der ser godt ud og er nemt at bruge, uden at du behøver at erhverve dig en kæmpe garderobe. Det giver frihed, og samtidig kan du nemt style Mads Nørgaard bukser sammen med de nyeste trends.

Relevant og ansvarligt modetøj


Det er en udfordring for modetøj at forblive relevant, fordi modens tendenser skifter konstant. Mads Nørgaard har dog fundet en formel, der fungerer. Brandet sørger for at have en stabil kerne i deres kollektioner, hvor man kan finde tilbagevendende temaer: det maritime, de berømte striber og inspiration fra arbejdstøj. Samtidig opdateres nogle af de klassiske looks, så de både er nye og genkendelige. Det gør, at Mads Nørgaards produkter holder over tid, og det vil du opdage med et par Mads Nørgaard bukser. Desuden prioriterer Mads Nørgaard kvalitetsmaterialer, der er fremstillet ansvarligt. Blandt andet arbejder brandet på at tilføre bæredygtige materialer i samtlige kollektioner. Størstedelen af Mads Nørgaard styles bliver fremstillet i Europa med vægt på gode og langvarige relationer til leverandørerne.

Mads Nørgaard bukser og meget mere


Mads Nørgaard laver hver sæson en fuld kollektion af dametøj – lige fra Mads Nørgaard trøjer over Mads Nørgaard t-shirts til Mads Nørgaard tørklæder. Hos Superlove udvælger vi løbende vores favoritter af lækker mode til kvinder, og vi har altid Mads Nørgaard nederdele, Mads Nørgaard sweatre og meget mere. Mantraet hos Mads Nørgaard er, at man skal vælge tøj ud fra sin egen stil, og at ens påklædning skal understøtte, hvem man er. Lige i Superloves ånd! Du kan for eksempel kombinere dine Mads Nørgaard bukser med en sød skjorte fra Nümph eller Modström og et par lækre Woden sneakers. Vil du se flere bukser i en lignende stil, kan du blandt andet se vores udvalg fra Minus. Det er ligesom Mads Nørgaard et brand, som udfordrer konventionerne i den skandinaviske mode. Den tidløse og alsidige stil fra Mads Nørgaard gør det nemt at bruge dine Mads Nørgaard bukser. Det giver ro omkring garderobeskabet, og det er rart i en travl hverdag.

Mads Nørgaard bukser

Det kvalitetsbevidste danske brand Mads Nørgaard skaber skandinavisk mode med personlighed, og hos Superlove sørger vi altid for at udvælge lækre styles til dig. Her finder du Mads Nørgaard bukser, som både passer godt til jobbet eller en tur på café. Mads Nørgaard designer tidløse og farverige kollektioner, som altid er populære.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Bukser, Perolla Recycled Sportina, Magical Forest

Pris 850,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mads Nørgaard Bukser, Pirla Sportina, Black

Normalpris 850,00 kr. Pris 510,00 kr.
Størrelse : XL

Mads Nørgaard Bukser, Perolla Recycled Sportina, Black

Pris 750,00 kr.
Størrelse : M L XL
Viser 1-3 af 3 element(er)