Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mads Nørgaard buksedragt med ubesværet stil

Mads Nørgaard har siden 1986 stået for nordisk stil med et tvist. Mærket kreerer skønt modetøj af høj kvalitet med en effektiv kombination af erfaring og øje for hvilke nye tendenser, der holder. Mads Nørgaard buksedragter har et enkelt skandinavisk snit, der både fungerer til et casual look og er pænt til jobbet. Buksedragter er kendt som en nem løsning på tøjkriser, da det er overdel og bukser i et. Derved har du automatisk sammenhæng i dit outfit. En stilfuld Mads Nørgaard buksedragt er superlet at bruge til alskens lejligheder, fordi den har et behageligt fit, og den enkle nordiske stil kan tones op og ned og tages i forskellige retninger. Mads Nørgaard er et stærkt og genkendeligt brand, som holder af at udfordre den skandinaviske modescene med farver og deres ikoniske striber. Designet er tidløst og klæder alle aldersgrupper, uanset om det er en Mads Nørgaard sweater, en Mads Nørgaard kjole eller en Mads Nørgaard nederdel. Derfor er en Mads Nørgaard buksedragt en attraktiv tilføjelse til din garderobe.

Vælg din egen stil med Mads Nørgaard buksedragt

En helfarvet Mads Nørgaard buksedragt giver dig mulighed for at skrue op for accessories eller at bruge mønster udenpå. Kontraster er hot, og det kan både være i form af farver, detaljerigdom eller brug af stoffer med forskellig tekstur. En Mads Nørgaard buksedragt giver dig en nem basis at arbejde med, når du vil kreere dit individuelle look. Brug en strik over din Mads Nørgaard buksedragt til kølige dage, eller vælg en bomberjakke for et sporty look. En åben skjorte kan bruges som cardigan, og her kan du både være elegant eller iøjnefaldende alt efter valget af skjorte. Takket være en snøre i livet i Mads Nørgaard buksedragter kan du vise din feminine figur, hvis du ønsker det. En buksedragt, som sidder for løst, risikerer at give dig en figur uden former, men det undgår du med de fine Mads Nørgaard buksedragter. Til en aften ude er en kjole eller en fin festbluse det naturlige valg for mange kvinder. Men en buksedragt er et velfungerende alternativ, som vil skille dig lidt ud fra mængden. Skab dit særlige udtryk ved valg af sko, smykker og jakke eller trøje.

Derfor elsker vi Mads Nørgaard buksedragter

Hos Superlove holder vi meget af Mads Nørgaard, fordi det stærke danske brand laver tøj til den moderne basisgarderobe. Alt fra Mads Nørgaard nederdele og Mads Nørgaard bluser til Mads Nørgaard sweatre og Mads Nørgaard buksedragter. Der er (heldigvis) sket meget siden de stramme buksedragters storhedstid i 70’erne, og i dag er buksedragten et lækkert og meget alsidigt stykke tøj. Det gælder især en stilfuld Mads Nørgaard buksedragt, der både er hverdagsvenlig og jobparat. Du kan både finde Mads Nørgaard buksedragter med korte og lange ærmer og med korte og lange ben, så du er klar til alle sæsoner. Sammen med en lang cardigan fra et eksklusivt brand som Sibin Linnebjerg får du et look, der både er tidløst, afslappet og elegant på samme tid. Det handler om kvalitet. Til et festlook kan du sætte din Mads Nørgaard buksedragt sammen med et par højhælede sandaler. Du opnår en helt anden stil ved at kombinere buksedragten med et par sneakers fra fx New Balance eller Woden. Vælg et par chunky mønstrede accessories fra AYM for en effektfuld kontrast med de rene linjer i en Mads Nørgaard buksedragt. Mulighederne er mange, og vi går ind for, at du vælger lige præcis det tøj, som understøtter, hvem du er. Vi har altid et bredt udvalg af inspirerende mode til dig, og vi sørger altid for at udvælge vores favoritter fra Mads Nørgaard til vores shop.

Mads Nørgaard buksedragter

Buksedragter er i høj grad moderne, ikke mindst fordi de er nemme at style. Mads Nørgaard buksedragter præsenterer en ubesværet stil med et enkelt, skandinavisk udtryk. Brug din cool Mads Nørgaard buksedragt til hjemmehygge, job eller fest.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Flyverdragt, Logo Quilt Jessica, Beluga

Pris 1.995,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Mads Nørgaard Buksedragt , Cavi, Sort

Normalpris 975,00 kr. Pris 682,50 kr.
Størrelse : 38 40

Mads Nørgaard Buksedragt, Cavi Short, Navy

Normalpris 850,00 kr. Pris 425,00 kr.
Størrelse : 34
Viser 1-3 af 3 element(er)