~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mads Nørgaard bluser har en tidløs stil


Mads Nørgaard er et af de mest populære brands på den danske modescene. En af årsagerne er, at brandet formår at udfordre konventionerne, samtidig med at Mads Nørgaard bluser tydeligt har rødder i den skandinaviske mode. Designet er minimalisk og klassisk, og så alligevel genkendeligt som Mads Nørgaard. I kollektionerne indgår altid farverige items og variationer over de ikoniske striber, som er en del af brandets arv. Chefdesigner Mads Nørgaard har sat sig for at give danskerne høj kvalitet og flatterende silhuetter i Mads Nørgaard bluserne. Samtidig skal både konstruktion og design være holdbare: Designet er moderigtigt, men står og falder ikke med sæsontrends. Tempoet er hurtigt i den evigt skiftende fast fashion, og det gør Mads Nørgaard op med. I stedet kreerer Mads Nørgaard bluser, jakker, strik, buksedragter og meget mere i en tidløs stil, som holder sæson efter sæson.https://www.superlove.dk/fairtrade

Historien bag Mads Nørgaard


Brandet Mads Nørgaard blev etableret i 1986, men hviler på en familiehistorie med en lang designtradition. Faderen Jørgen Nørgaard var manden bag butikken Nørgaard på Strøget, som startede i 1962 i København. Det er herfra at den ikoniske Nørgaard-bluse med striberne stammer. Blusen blev designet tilbage i 1970’erne, men er den dag i dag stadig et helt centralt element blandt Mads Nørgaard bluserne. Både i designet og i deres tilgang til mode formår Mads Nørgaard at stå for dansk stil og en stabil kerne af godt design. Og netop stabiliteten er med til at gøre Mads Nørgaard til et brand som folk i alle aldre vender tilbage til igen og igen. Du ved, at du får solid kvalitet og lækkert design, uanset om du vælger en Mads Nørgaard strik, Mads Nørgaard kjole eller Mads Nørgaard trøje. Kernen i kollektionerne er de klassiske styles og tilbagevendende temaer som det maritime og striberne. Desuden arbejder Mads Nørgaard på at samtlige kollektioner indeholder bæredygtige materialer såsom certificeret økologisk bomuld og genanvendt polyester. Brandet har forpligtet sig til at lægge større og større vægt på genanvendelse af materialer.

Mads Nørgaard bluser understøtter din personlighed


En del af Mads Nørgaards designfilosofi er, at man ikke skal lade sig styre blindt af moden. Hverken når det gælder design i forhold til de omskiftelige trends, men heller ikke i, hvad man tager på. Man skal i stedet vælge tøj efter, hvad man helt personligt er tiltrukket af. Mads Nørgaard bluser definerer ikke din stil, men de understøtter din personlige stil, og hvad du gerne vil udtrykke. Du kan naturligvis kombinere blusen med et par fine Mads Nørgaard bukser. Du kan også nemt gå i en anden retning og vælge et par velsiddende Mos Mosh jeans. Mads Nørgaard lægger vægt på, at deres tekstiler bliver produceret med ansvar for miljøet og de lokale arbejdsforhold. Din Mads Nørgaard bluser går derfor både stilmæssigt og politisk godt sammen med en nederdel fra Lollys Laundry, der er fairtrade. På grund af den tidløse stil passer Mads Nørgaard bluser lige godt sammen med kvalitets sneakers fra brands som New Balance og Woden, og med støvler fra for eksempel Mentor eller Vagabond.

Mads Nørgaard bluser

De lækre Mads Nørgaard bluser er designet med skandinavisk mode som udgangspunkt, og så tilføjet et personligt twist. Mads Nørgaards design kan genkendes på de farverige elementer, striberne og den høje kvalitet. En Mads Nørgaard bluse er desuden nem at kombinere med forskellige stile og bruge i mange sammenhænge.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard T-shirt, Themar Tee LS, Southern Moss/Snow White

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M L

Mads Nørgaard Bluse, Fleur, Southern Moss/Cloud Dancer

Pris 895,00 kr.
Størrelse : 36 38 40

Mads Nørgaard Bluse, Tera, Dotplay/Vanilla Ice

Pris 895,00 kr.
Størrelse : 36/38 42/44

Mads Nørgaard Top, Pollux Altenburg, Paint Stripe AOP/Hvid Alyssum

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : L

Mads Nørgaard T-shirt, Thermar Tee LS, Snowwhite/Sort

Pris 795,00 kr.
Størrelse : M L

Mads Nørgaard T-shirt, Tuba, Black

Pris 495,00 kr.
Størrelse : M L XL
Viser 1-6 af 6 element(er)