Lyngby

Array ( [nleft] => 271 [nright] => 272 [level_depth] => 4 [id_parent] => 321 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 15 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-12-28 12:20:23 [name] => Lyngby [link_rewrite] => lyngby [description] => [meta_title] => [meta_description] => [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

Det danske porcelænsmærke Lyngby har opnået stor anerkendelse for dets kvalitetsbevidste design i form af moderne og unikke vaser, hvor holdbarhed og elegance altid er repræsenteret. Lyngby Porcelæn blev først etableret i 1936, men lukkede midlertidigt i 1969. Mærket havde allerede på dette tidspunkt nået at have stor indflydelse på dansk designhistorie. Lyngby porcelæn blev genåbnet i 2012 med et ønske om at modernisere og videreudvikle det ikoniske porcelæn, der i sin tid blev opkøbt af grossistfirmaet Holst & Knudsen. Lyngby beviser som veletableret brand i dag, at det traditionelle og moderne sagtens kan kombineres i et og samme design. Resultatet ses blandt andet i de ikoniske Lyngby vaser, der tilbydes i et væld af forskellige farver og materialer her på Superlove.dk.

 

Lyngby porcelæn og vaser

Lyngby tilbyder klassiske interiørdele til boligen, der eksperimenterer med forskellige stilarter og personlige udtryk. Brandet har eksisteret i næsten et helt århundrede, hvorfor Lyngby har en rig historie bag sig. I dag har Lyngby altid stort fokus på at kreere stilskabende interiørelementer, der kan gøre en forskel i et hvilket som helst hjem. Den populære Lyngby vase, der har været i produktion siden 1930’ene, er ligeledes at finde i vores sortiment af Lyngby produkter. Lyngby holder fast i mærkets rødder, men har samtidig løbende formået at udvide sortimentet til nyere designelementer.

 

Vores udvalg

I superlove.dk’s udvalg af Lyngby elementer har du ligeledes mulighed for at købe glasvaser i forskellige farver.  Find den populære Vesterbrovase i et unikt, mat design, der nemt kan give dit hjem et strejf af stilbevidsthed og unik personlighed. Vi tilbyder Lyngbys ikoniske vaser i mange farver og former. 

[id] => 547 [image] => ) 1

Aktive filtre

Lyngby Vase, Vesterbrovasen 20 cm, Mat Sort
  • TILBUD

Lyngby Vase, Vesterbrovasen 20 cm, Mat Sort

245,00 kr. 350,00 kr. -30%
Lyngby Vase, 20 cm, Mat Gråsort
  • TILBUD

Lyngby Vase, 20 cm, Mat Gråsort

346,50 kr. 495,00 kr. -30%