~

Filtrer efter

Farverige Lund London termoflasker

Britiske Lund London har eksisteret siden 2015 og har opnået international succes takket være deres markante design. Brandet har lavet en serie af effektive termoflasker kaldet The Skittle Bottle Collection. Drikkeflaskerne er inspireret af gammeldags bowlingkegler men har fået et skarpt og moderne design med et kugleformet låg. Termoflaskerne sætter kulør på hverdagen i påfaldende farvekombinationer, hvor låg og flaske er i forskellige klare farver. En Skittle drikkedunk er beregnet til at tage med i tasken, når du er på farten. Bruger du drikkeflasken som vandflaske, forbliver indholdet koldt i 24 timer. Skal du have kaffe, te eller suppe med, holder termoflasken indholdet varm i 12 timer. De modige farvekombinationer og det unikke design kan helt sikkert være med til at løfte dit humør. Nogle af termo drikkedunkene fra Lund London fås desuden med en smiley på låget.

Drikkedunke i innnovativt design

En drikkedunk er en praktisk ting, men med et spændende og innovativt design, kan den pludselig gøre din hverdag lidt sjovere. Uanset om du vil have kolde eller varme drikke med dig, er en termoflaske fra Lund London at fantastisk valg. De imponerende termoegenskaber skyldes det gennemtænkte design: Drikkedunken er lavet af rustfrit stål med dobbeltvæg, og skruelåget slutter tæt takket være vakuum. Skal indholdet være ekstra koldt på de varmeste dage? De flotte Lund London vandflasker er lavet, så du kan komme isterninger i, og der dannes ingen kondens på ydersiden. Lund London tænker ikke bare på æstetik, når de designer deres produkter. Grundlægger og creative director Daniel Lund Savage går meget op i funktion og holdbarhed af brandets exceptionelle produkter. Derfor gennemgår alle produkter fra Lund Londen en grundig proces af design, test og redesign for at sikre den højeste kvalitet.

Termoflasker fra Lund London er et miljøbevidst valg

Lund London har taget kampen op mod overforbrug af plastik. På verdensplan bliver der solgt i omegnen af 1 million flasker af plastik hvert minut. En drikkeflaske fra Lund London kan du bruge igen og igen, uanset om du bruger den som vandflaske eller termoflaske. Skittle drikkedunkene er desuden lavet af genanvendt stål, og de er fri for PVC, BPA og ftalater. Flaskerne rengøres bare med vand og sæbe. Vælger du en miljøvenlig termoflaske, er du med til at gøre en positiv forskel i hverdagen.

Opløftende design hos Superlove

Hos Superlove er vi glade for mode og interiør, der gør en i godt humør. Derfor kan vi lide Lund Londons enkle og farverige design, der på samme tid kækt og retroinspireret. Er du også glad for farverige produkter med et strejf af retro, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg fra Superliving. Når du skal have din friske Lund London termoflaske med på tur, kan det være oplagt også at hoppe i en jakke fra Danefæ eller Rains regnjakke, der også sætter kulør på hverdagen.

Lund London

Lund London er et innovativt britisk brand, som laver unikke og praktiske hverdagsprodukter. Vi er vilde med deres iøjnefaldende termoflasker, som holder indholdet koldt eller varmt i mange timer. Lund London har taget kampen op mod vandflasker af plastik og giver dig i steder miljøvenlige drikkeflasker i et skarpt, moderne og farverigt design.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter