Filtrer efter

Lucie Kaas skåle er skandinavisk håndværk

Lucie Kaas er interiørdesign med blik for det enkle og fængende. Med simple grafiske former og effektfulde farvesammensætninger kreerer det danske brand køkkentilbehør og andre interiørelementer. De rene linjer og de gennemtænkte farver i Lucie Kaas skåle skaber en behagelig stemning, som passer ind i den nordiske boligstil. Der er ligeledes lagt vægt på det funktionelle og på gedigent håndværk. En Lucie Kaas skål er en visuel fornøjelse, der med sit ubesværede og enkle formsprog giver ro og tilstedeværelse i rummet. Det er ukompliceret design, som dog har meget på hjerte. Lucie Kaas finder inspiration mange steder fra, og kreativiteten får frit løb, når der skal skabes nye spændende ting til din bolig.

Historien bag Lucie Kaas

Esben Gravlev etablerede Lucie Kaas i 2012 med et ønske om at fortælle gode gamle historier gennem sit design af moderne interiør. Med respekt for originalerne genskaber Lucie Kaas skandinaviske designklassikere, som nok vil minde mange om deres bedsteforældre. Det danske mærke har da også navn efter Esbens farmor. I det hele taget er Lucie Kaas’ særkende de mange referencer til tidsperioder og kendte personer inden for kunst, design og musik. På Lucie Kaas skåle kan du blandt andet se det velkendte lotusmønster, som blev skabt af Arne Clausen i 60’erne. En Lucie Kaas Lotus skål er en hyldest til det smukke og unikke mønster. Skålene fra Lucie Kaas findes i forskellige farver, som gør sig godt i et personligt hjem.

Giv en Lucie Kaas skål i gave

De spændende former og livlige farver i Lucie Kaas’ design gør de enkelte produkter til oplagte tilføjelser til en bolig med plads til glæde og individuel stil. En Lucie Kaas skål er en fin gaveide, som du endda får til en fornuftig pris. Hvem bliver ikke glad for en gave med mange anvendelsesmuligheder? Lucie Kaas skåle kan bruges til snacks, morgenmad, som dekoration, til hårpynt eller ringe og meget andet. En Lotus skål er ikke kun til personer med en forkærlighed for retrodesign. Den moderne nytænkning af Lucie Kaas skåle og det atypiske design giver nemlig et tidløst udtryk. Faktisk får vi ofte at vide, at Superlove er et godt sted at finde gaver, og det glæder os at kunne begejstre både giver og modtager med vores udvalg. Lucie Kaas er helt klart et af de brands, hvor det er nemt at få gaveideer.

Lucie Kaas og meget andet interiør hos Superlove

Lucie Kaas arbejder både med en douche farvepalette i Lucie Kaas skåle og med kraftigere farver i deres andre populære designs, der blandt andet tæller Lucie Kaas Bordfolk, Lucie Kaas Kokeshi og andre Lucie Kaas træfigurer. Hos Superlove er vi naturligvis begejstrede for farverne og for det usædvanlige hos Lucie Kaas produkter, fordi det giver dig god mulighed for at indrette dig personligt. Personlig stil er nu engang Superloves hjertebarn. Vi er også begejstrede for Lucie Kaas’ fokus på historiefortælling, fordi det gør Lucie Kaas skåle og Lucie Kaas træfigurer inspirerende. Har du det på samme måde, bør du også tjekke vores udvalg af Vissevasse ud. Et andet brand, som henter inspiration fra fortiden og opdaterer designet til moderne tider, er HK Living.

Lucie Kaas skåle

Lucie Kaas har siden 2012 fornyet klassisk design fra 50’erne og 70’erne. Blandt andet har det danske interiørbrand relanceret de kendte Lotus skåle, som den norske kunstner Arne Clausen stod bag i 1960’erne. Lucie Kaas anvender et enkelt formsprog med grafiske mønstre og spændende farvesammensætninger i de dekorative Lucie Kaas skåle.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter