~

Filtrer efter

Hyggelig nostalgi med Lucie Kaas Bordfolk

Det danske interiørbrand Lucie Kaas har til formål at give din hverdag ekstra liv og humør. Lucie Kaas blev grundlagt i 2012 af Esben Gravlev Rasmussen, der navngav sit brand efter sin bedstemor. Det skyldes, at Lucie Kaas hylder de gode gamle dage ved at tage klassisk skandinavisk design under kærlig behandling. Blandt rækken af designklassikere, som mærket har relanceret, er de søde æggebægre, der oprindeligt blev designet af Mogens og Helen Lyholmer i 60’erne og 70'erne. De nye varianter bærer navnet Lucie Kaas Bordfolk. Hvert æggebæger forestiller en person, og dermed er Lucie Kaas Bordfolk virkelig små folk, som vil befolke dit bord og dit køkken. Lucie Kaas æggebægre er ligesom forgængerne lavet af træ og malet i friske farver. Designet er enkelt: Hver af Bordfolkene har en kegle som krop og en hul halvkugle som hoved, hvori ægget placeres. Hvert håndmalet Lucie Kaas æggebæger er designet af Marie Willumsen. Lucie Kaas Bordfolk vil uden tvivl sprede hygge i dit hjem, samtidig med, at de er en nostalgisk hyldest til tidligere tiders designkunst.

Fortæl din egen historie med Lucie Kaas Bordfolk

Ud over at kollektionen af Lucie Kaas Bordfolk minder os om en gammel favorit inden for skandinavisk designkunst, fortæller de deres egen historie. Du kan for eksempel få Lucie Kaas Bordfolk med bogstaver på i enten pige- eller drengeversion. Dermed kan hvert familiemedlem få sit eget personlige Lucie Kaas æggebæger. Derudover er der et hav af forskellige figurer med hvert deres sæt tøj. En matros, piger i prikkede kjoler, et brudepar, bedsteforældre og andre fine karakterer. Det hyggelige univers stråler af glade farver og små søde detaljer. Med Lucie Kaas Bordfolk er det svært ikke at blive i godt humør! De finurlige æggebægre er faktisk også en måde at få dig til at tænke på. Et af omdrejningspunkterne for Lucie Kaas er nemlig historiefortælling i hverdagen. Lucie Kaas Bordfolk opfordrer til at lade fantasien få frit løb og skabe små historier til hver lille person. Du kan skabe en hel samling eller blot lade nogle stykker pynte på morgenbordet.

Lucie Kaas Bordfolk hos Superlove

Vi er faldet for Lucie Kaas Bordfolk og deres farverige univers. Med Lucie Kaas Bordfolk kan du give dit køkken lidt ekstra personlighed, og det elsker vi. Superlove står nemlig for design, der kan noget særligt, og som du kan bruge til at udtrykke, hvem du er. Vi sætter også pris på den glade stemning, som Lucie Kaas Bordfolk er med til at skabe. Det er samme gode humør, som du for eksempel ser i Superliving trædukker. Vi går altid efter godt håndværk, når vi udvælger varer til vores butik, og Lucie Kaas Bordfolk har endda en pris, som alle kan være med på. Har du en forkærlighed for retrodesign, forhandler vi også keramik fra HK Living, der er skabt med inspiration fra 70'erne. Leder du efter en gave til en person, som er til farver, historier og retro, er Lucie Kaas Bordfolk en perfekt gave. Det er også værd at se nærmere på de andre Lucie Kaas skåle eller Lucie Kaas Kokeshi.

Lucie Kaas Bordfolk

Lucie Kaas Bordfolk er sjove og charmerende æggebægre, som vil pynte på dit spisebord. Lucie Kaas bringer gamle klassikere til live igen i en moderne fortolkning, blandt andet de kendte og elskede Lucie Kaas Bordfolk. Det danske interiørbrand er især kendt for at relancere træfigurer fra 1950-1970'ernes Skandinavien.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Dreng, M-Z

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : Q U X Y Z

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Pige, M-Z

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : Q
Viser 1-2 af 2 element(er)