~

Filtrer efter

Pynt morgenbordet med Lucie Kaas æggebægre

Et Lucie Kaas æggebæger kan få enhver til at trække på smilebåndet. Æggebægrene er lavet af birketræ og håndmalet, så de ligner små personer. Derfor er de blevet navngivet Lucie Kaas Bordfolk: en sød og fornøjelig tilføjelse til dit morgenbord. De fine Lucie Kaas æggebægre er designet af Marie Willumsen efter de oprindelige Lyholm æggebægre, som Mogens og Helen Lyholm kreerede. Lyholm æggebægrene var en favorit på mange borde i 60’erne og 70’erne, og mange vil sikkert kunne huske det enkle design. Hvert Lucie Kaas æggebæger er en person med en kegleformet krop og en halvkugle som hoved. Du kan vælge mellem drenge og piger i forskelligt tøj malet i friske farver. Desuden har en hel række af Bordfolkene bogstaver på maven, så du kan vælge et Lucie Kaas æggebægre med dit eget eller din families forbogstaver.

En hyldest til klassisk skandinavisk design

Lucie Kaas æggebægre er en hyldest til ophavet fra Lyholm. Siden Esben Gravlev Rasmussen grundlagde Lucie Kaas i 2012, har brandet specialiseret sig i at relancere klassiske favoritter til boligen. Med Lucie Kaas æggebægre, Lucie Kaas skåle og Lucie Kaas træfigurer præsenteres en kærlighed til skandinavisk håndværk, der i dag er retro. På grund af det fokus har Lucie Kaas navn efter Esben Gravlevs bedstemor. Du ser det skandinaviske design i enkeltheden, omhuen og de rene linjer hos Lucie Kaas Bordfolk og de andre produkter fra brandet. Lucie Kaas har også udvidet deres kollektioner med blandt andet Lucie Kaas Kokeshi, som er træfigurer og nøgleringe, der forestille kendte personer. Kokeshi er inspireret af traditionelle japanske dukker, og dermed begrænser Lucie Kaas sig ikke til Skandinavien, når de finder inspiration. Tværtimod står brandet for kreativitet og en bred farvepalette.

Et Lucie Kaas æggebæger spreder farverig hygge

Du kan nemt sprede ekstra hygge og humør i boligen med Lucie Kaas æggebægre, hvadenten du kun bruger et par stykker til morgenæg eller starter en hel samling. Hvert Lucie Kaas æggebæger er en lille karakter, som kan vække en historie til live. Vælger du en af pigerne i prikket kjole, brudeparret, matrosen eller garderen? En af intentionerne bag Lucie Kaas er at bidrage til historiefortælling i hverdagen med glade farver og genkendelige figurer. Dermed kan du hurtigt sætte dit eget præg på boligen eller give et minimalistisk hjem et farverigt tvist.

Lucie Kaas æggebægre hos Superlove

Vi har udvalgt de finurlige Lucie Kaas æggebægre til Superloves univers, fordi det er charmerende design, det gør dig i godt humør. Vi elsker interiør, som kan give dit hjem personlighed. Derfor har vi for eksempel også træfigurer og farverige lamper fra Superliving samt keramik fra HK Living og Orla Kiely. Mangler du en sød gave? Lucie Kaas æggebægre har en overkommelig pris og er perfekt gaveide til en person, som værdsætter skandinavisk retro eller referencer til genkendelige personligheder.

Lucie Kaas æggebægre

Lucie Kaas er et dansk interiørbrand, som siden 2012 har kreeret moderne fortolkninger af skandinaviske klassikere. De charmerende Lucie Kaas æggebægre, der går under navnet Lucie Kaas Bordfolk, er en relancering af de kendte Lyholm æggebægre fra 60’erne og 70’erne. Find en gave eller start en samling lige her!

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Dreng, M-Z

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : P Q U X Y Z

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Pige, A-L

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : D

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Dreng, A-L

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : I

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Pige, M-Z

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : Q
Viser 1-4 af 4 element(er)