Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Lucie Kaas

Lucie Kaas er et blomstrende brand, der virkelig har fingeren på modepulsen inden for interiør og boligindretning, hvor kombinationen af det skandinaviske og eksotiske går op i en højere enhed. Med blik for grafiske mønstre og print har Lucie Kaas virkelig formået at skabe fantastisk og atypisk tilbehør, der vil stråle i landets køkkener.

Tidsmæssige referencer

Lucie Kaas er et dansk mærke, der blev etableret i 2012. På trods af mærkets unge alder, har mærket indtaget den skandinaviske designscene med sine lanceringer. Lucie Kaas har nemlig lige siden virksomheden blev stiftet formået at relancere en række produkter, som oprindeligt havde deres storhedstid i hhv. 1950’erne, 60’erne og 70’erne. Siden da har Lucie Kaas lanceret kollektion efter kollektion af lækre designprodukter til din bolig. Hver eneste Lucie Kaas kollektion er kendetegnet ved gamle klassikere med en kant af nytænkende og moderne detaljer. Rigtig mange af deres produkter bærer desuden præg af glade og friske farver, som medvirker til den moderne og nytænkende kant, men i alle kollektionerne vil der være tydelige referencer til tidligere skandinaviske designtraditioner, der gør den enkelte kollektion tidløs.

Lucie Kaas produkter til den moderne bolig

Idéen bag Lucie Kaas var og er fortsat at gentænke en lang række danske designklassikere. Netop derfor rækker brandets kollektioner fra nord til syd. Brandets designfilosofi bliver ikke holdt tilbage af strenge regler for alt fra geometriske former til farvepaletter. Virksomheden samarbejder med forskellige designere, der alle har frie tøjler. Alle de skønne Lucie Kaas produkter er baseret på, hvad designerne godt kan lide, hvad de har oplevet på deres rejser og i hverdagen, samt hvilket humør de er i.

Det er det smukke ved de skønne Lucie Kaas produkter. Selvom de alle er baseret på skandinaviske designtraditioner med et præg af nytænkning, så har alle produkter deres eget udtryk. Lucie Kaas arbejder med alle slags materialer, nationaliteter, trends og tidsperioder. På den måde er det danske brand alt andet end grå vægge og minimalisme med deres usædvanlige tilgang til design af interiør.

Unikt køkkentilbehør

Det er tydeligt, at traditionelle designelementer er en stor inspiration i Lucie Kaas’ kollektioner af køkkeninteriør. Køkkentilbehøret bærer præg af grafiske mønstre og farvesammensætninger, der får normale køkkenelementer op på et helt nyt niveau. Endvidere fås alle køkkenelementer fra Lucie Kaas til overkommelige priser, hvorfor du – takket være mærkets fokus på design – kan få skandinavisk håndværk på budget. Lucie Kaas ekspanderer med hastige skridt, hvorfor det kan anbefales at hente brandets items hjem hurtigt.

Med interiørelementer fra Lucie Kaas har du i den grad mulighed for at imponere dine gæster og samtidig gøre spisetid til et inspirerende og gennemført tidspunkt på dagen - takket være det kunstneriske print på de fine køkkenelementer.

Vores Lucie Kaas udvalg

Det danske brand tilbyder unikke interiørelementer, atypiske prints og grafiske mønstre. Find alt lige fra den velkendte Lucie Kaas skål med lotusmotiv til en nydelig Lucie Kaas elefant i tre. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i det store udvalg træfigurer og bordfolk til tallerkener, skåle, krus og kopper fra det danske mærke.

Her er der tale om indretningselementer, der nemt kan give din bolig lidt ekstra personlighed og detaljerigdom gennem det grafiske print og fokus på alternative farvesammensætninger. I vores sortiment kan du desuden finde den populære Norlys Lysestage, der er produceret i høj trækvalitet.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af boligtilbehør og modetøj til den stilbevidste og ambitiøse kvinde. De brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af køkkentilbehør fra brands som Orla Kiely og Superliving.

Lucie Kaas

Da Lucie Kaas opstartede i 2012 var målet at bringe gamle klassikere tilbage med nyfortolkninger, der gør dem moderne. Lucie Kaas er især blevet kendt på at reproducere kendte skandinaviske figurer og skåle fra 50’erne til 70’erne. Det har blandt andet betydet, at vi har fået de fine Bordfolk æggebægere igen og ikke mindst de kendte Lucie Kaas skåle.

Der er 79 varer.

Viser 1-15 af 79 element(er)
Aktive filtre

Lucie Kaas Kop, Lotus, Black

Normalpris 140,00 kr. Pris 98,00 kr.
Viser 1-15 af 79 element(er)