~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Lucie Kaas produkter til den moderne bolig

Lucie Kaas er et dansk mærke, der blev etableret i 2012 af Esben Gravlev. På trods af mærkets unge alder har Lucie Kaas indtaget både den skandinaviske og den internationale designscene med sine lanceringer af lækkert interiør. Hos Lucie Kaas går kombinationen af det skandinaviske og det eksotiske op i en højere enhed. Med deres blik for grafiske mønstre og finurlig formgivning har Lucie Kaas virkelig formået at skabe fantastisk og atypisk tilbehør, der vil stråle i dit køkken. Den moderne nordiske stil fornægter sig ikke hos Lucie Kaas, der har en vis forkærlighed for træ som materiale og for rene linjer. Men Lucie Kaas produkter er ikke et opgør med fortiden, tværtimod hyldes den i en moderne form. Idéen bag Lucie Kaas er nemlig at gentænke en lang række danske designklassikere.

Tidsmæssige referencer hos Lucie Kaas

Lucie Kaas er i høj grad et blomstrende brand, der virkelig har fingeren på modepulsen inden for interiør og boligindretning. Opskriften på virksomhedens succes er, at Lucia Kaas har formået at opdatere og relancere en række produkter, som oprindeligt havde deres storhedstid i henholdsvis 1950’erne, 60’erne og 70’erne. Hver eneste Lucie Kaas varegruppe er kendetegnet ved gamle klassikere med en kant af moderne og nytænkende elementer. Rigtig mange af deres produkter bærer desuden præg af glade og friske farver. I alle Lucie Kaas kollektioner er der tydelige referencer til tidligere skandinaviske designtraditioner, hvilket gør den enkelte kollektion tidløs.

Blandt andet har det moderne danske brand givet nyt liv til æggebægre, der i 60’erne og 70’erne dekorerede morgenbordene rundt omkring i Danmark. Kollektionen af fine træfigurer hedder Lucie Kaas Bordfolk, og det er virkelig små folk af forskellig slags, der pryder bordet. Designet er enkelt, fuld af kulør og en umiddelbar charme. Lucie Kaas Bordfolk er et anerkendende nik til den gamle favorit.

Inspiration til Lucie Kaas alle steder fra

Kreativiteten hos Lucie Kaas spiller på mange strenge. Brandets designfilosofi bliver ikke holdt tilbage af strikse regler for hverken geometriske former eller farvepaletter. Virksomheden samarbejder med forskellige designtalenter, der alle har frie tøjler. Alle de skønne Lucie Kaas produkter er baseret på, hvad designerne godt kan lide, hvad de har oplevet på deres rejser og i hverdagen, samt hvilket humør de er i. Det er det smukke ved de skønne Lucie Kaas produkter. Selvom de alle er baseret på skandinaviske designtraditioner med et præg af nytænkning, så har alle produkter deres eget udtryk. Lucie Kaas arbejder med alle slags materialer, nationaliteter, trends og tidsperioder. På den måde er det danske brand alt andet end grå vægge og minimalisme.

I samarbejde med Sketch.Inc har Lucie Kaas for eksempel fundet begejstring ved traditionelle japanske dukker, som gives som symbol på venskab. Disse figurer fra Lucie Kaas Kokeshi har store hoveder og enkle kroppe, og de er inspireret af ikoniske personer inden for kunst, musik og design. Lucia Kaas Kokeshi findes både som pyntende træfigurer og som nøgleringe, og i samlingen kan du blandt andet fine Salvador Dali, Frida Karlo, Elton John og mange andre.

Lucie Kaas formår på fineste vis at omfavne alsidighed i deres design af interiør, samtidig med at der er en rød tråd gennem kollektionerne. Det giver Lucie Kaas en usædvanlig og interessant stemme inden for boligindretning.

Historiefortælling med Lucie Kaas interiør

Lucie Kaas er på en mission, som rækker ud over at kreere smukke produkter. De vil nemlig gerne fortælle en historie med hvert eneste item fra Lucie Kaas Kokeshi, Lucie Kaas Bordfolk og alt det andet. Brandet vil gerne have dig til at tænke og er meget bevidst om, at design kan kommunikere og påvirke os. Gennem deres samarbejde med forskellige designere, profilerer Lucie Kaas forskellige narrativer. Dermed bliver historiefortællingen omdrejningspunktet for det succesfulde brand. Lucie Kaas refererer hele tiden til ikoniske personer i fortiden og nutiden inden for design, kunst, musik osv. Serien af Lucie Kaas Kokeshi figurer afbilleder bogstavelig talt kendte personer i nøgleringe og træfigurer.

Lotusmønsteret på blandt andet de flotte Lucie Kaas skåle er en reference til Arne Clausens klassiske mønster. Lucie Kaas Bordfolk fortæller historier om almindelige personer via de forskellige karakterer. Gennem sine interiørprodukter minder Lucie Kaas omverdenen om en mængde historier, og ikke mindst bringer brandet skandinavisk design fra midten af det 20. århundrede ind i det nye årtusind. Lucie Kaas interiør sælges i dag i mere end 30 lande.

Unikt køkkentilbehør fra Lucie Kaas

Det er tydeligt, at traditionelle skandinaviske designelementer er en stor inspiration i Lucie Kaas’ kollektioner af køkkeninteriør. Køkkentilbehøret bærer præg af grafiske mønstre og farvesammensætninger, der i den grad opliver køkkenet. Endvidere fås alle produkterne fra Lucie Kaas til overkommelige priser, hvorfor du kan få skandinavisk håndværk på budget. Med de dekorative interiørelementer fra Lucie Kaas har du i den grad mulighed for at imponere dine gæster og samtidig gøre spisetid til et hyggeligt og inspirerende tidspunkt på dagen. Lucie Kaas æggebægre på morgenbordet kan give dig en god start på dagen, og en Lucie Kaas træfigur kan give et smil på læben, når du ser på den.

Vores Lucie Kaas udvalg

Lucie Kaas tilbyder unikke interiørelementer, spændende farvesammensætninger og grafiske mønstre. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af træfigurer, skåle og nøgleringe fra det danske mærke. Her er der tale om indretningselementer, der nemt kan give din bolig lidt ekstra personlighed og detaljerigdom. Find alt lige fra den velkendte Lucie Kaas skål med lotusmotiv til en sjov Lucie Kaas Kokeshi figur. En fin Kokeshi nøglering kan bruges som statement på din taske, eller en ode til en kendt person, du holder særligt af.

Vi kan godt lide den friske og glade stemning, som Lucie Kaas bidrager med. Vi mener nemlig, at design skal gøre dig i godt humør, uanset om der er tale om tøj, sko, accessories eller ting til boligen. Lucie Kaas giver dig virkelig mulighed for at indrette dig personligt og dermed udstråle, hvem du er.

Det er vores målsætning hos Superlove at give dig rig mulighed for udtrykke og hylde den, du er. Derfor har vi samlet et univers af inspirerende design med vægt på, at du kan sammensætte den personlige stil. Vi har altid et stort udvalg af boligtilbehør og modetøj til den stilbevidste og livsglade kvinde. De brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se for eksempel vores store udvalg af køkkentilbehør fra brands som Orla Kiely og Superliving. Er du glad for blandingen af det nostalgiske og det moderne, har vi også plakater fra danske Vissevasse i smukke pastelfarver.

Lucie Kaas

Det danske interiørbrand Lucie Kaas har siden opstarten i 2012 haft som mål at bringe gamle klassikere tilbage med nyfortolkninger, der gør dem moderne. Lucie Kaas er især blevet kendt på at relancere kendte skandinaviske figurer og skåle fra 50’erne til 70’erne. Det betyder, at de fine Bordfolk æggebægre og de kendte Lucie Kaas skåle er kommet igen, og vi har også udvalgt Kokeshi fra Lucie Kaas til Superlove.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Lucie Kaas Træfigur, Pumpkin Kokeshi

Normalpris 325,00 kr. Pris 162,50 kr.

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Dreng, M-Z

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : P Q U X Y Z

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Pige, A-L

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : D

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Dreng, A-L

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : I

Lucie Kaas Æggebæger, Bordfolk Pige, M-Z

Normalpris 100,00 kr. Pris 50,00 kr.
letter : Q Y

Lucie Kaas Træfigur, Spaceman Kokeshi

Normalpris 325,00 kr. Pris 162,50 kr.
Viser 1-6 af 6 element(er)