~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Lollys Laundry

Lollys Laundry er et dansk modebrand, der blev etableret i 2007 af den anerkendte designer Kamilla Byriel. Det populære danske tøjmærke formår at tilføre eksotiske og personliggørende elementer til den klassiske skandinaviske mode. Brandet tør gå uden om konventionen om at blive på den sikre modevej af minimalisme med Lollys Laundry kjoler, Lollys Laundry nederdele, Lollys Laundry skjorter og meget mere. Lollys Laundry udvikler designs, hvor print, romantiske detaljer og rockede tilføjelser kan give dit look masser af udstråling og kant. Særligt de smukke Lollys Laundry kjoler er spækket med disse originale features og kan være med til at skabe en karakteristisk garderobe, som er præget af hjerte og selvtillid. Filosofien bag det danske brand er at skabe tøjkollektioner, der giver dig mulighed for at tilføje hverdagsluksus til din garderobe. Den populære Lollys Laundry kimono eller den smukke Lollys Laundry kjole er blot eksempler på luksusprodukter med rimelige priser. Navnet Lollys Laundry hentyder til, at brandet anvender lækre materialer, der holder til at blive brugt og vasket. Ligeså kan du bruge dine yndlingsitems fra det danske tøjbrand sæson efter sæson.

Uhøjtidelig mode fra Lollys Laundry

Mode skal være sjovt. Det er en af grundstenene hos Lollys Laundry, når de kreerer deres farverige kollektioner. Grundlægger Kamilla Byriel designer alle kollektioner og lægger vægt på anvendeligt dansk design, der skiller sig ud. Komfort og pasform skal være i orden, så du ikke går og ser frem til at komme ud af tøjet igen. Kamilla Byriel er en anerkendt dansk designer, der har spillet en vigtig rolle i skabelsen af det danske brand Stella Nova og som har sat sine tydelige spor hos Bruuns Bazaar. Produkter som Lollys Laundry strik og Lollys Laundry bukser er resultatet af Kamilla Byriels kærlighed til stærke basisvarer, og brandet fokuserer også på holdbarhed frem for kreationer, der hurtigt slides op. Det feminine univers hos Lollys Laundry er legende og omfavner både boheme og det mere rå i et enkelt og elegant snit. I den uhøjtidelige stemning ligger også det individuelle udtryk med kant, blandt andet gennem de farvesammensætninger, som Lollys Laundry vælger.

Lollys Laundry skjorter og Lollys Laundry kjoler i unikke mønstre

Teamet bag det danske brand Lollys Laundry er på mange måder mestre i at skabe modeitems, der leger med forskellige farver, print og mønstre. Kamilla Byriel tegner selv de fleste mønstre, som ender på de populære Lollys Laundry nederdele, Lollys Laundry kjoler og Lollys Laundry skjorter. Mange af de farverige mønstre er inspireret af naturen, hvilket sammen med de lette materialer giver et romantisk udtryk. Herved leder Lollys Laundry på en underspillet måde tankerne hen på 1970’ernes mode med en livsglad og drømmende indstilling. Mærket står stærkt på den danske modescene, og deres fokus ligger altid på at designe tøj, der skiller sig ud fra mængden. Derfor kan du let spice din garderobe lidt op ved at tilføje et eller flere items fra de nyeste kollektioner af Lollys Laundry tøj. Find blandt andet smukke Lollys Laundry nederdele i kreative blomsterprint og flotte Lollys Laundry skjorter i velvalgte farvenuancer her i Superloves stærke udvalg af mode, der udtrykker et fashionstatement og personlighed.

Lavere priser gav succes

Lollys Laundry blev som andre modebrands ramt af finanskrisen i 2008, og det gav stof til eftertanke. Da brandet ikke ønskede at blive opkøbt af en stor koncern og miste deres individuelle vision, skærpede Lollys Laundry i stedet deres målsætning. Eftersom Lollys Laundry stræber efter at give kvinder mulighed for at få luksustøj med begge ben på jorden, valgte de at sætte priserne på deres produkter ned. Det blev muligt, fordi Lollys Laundry lykkedes med at skære alle overflødige omkostninger væk. Blandt andet står de nu selv for kvalitetssikring og kontrol, ligesom brandet udviklede tættere relationer til deres samarbejdspartnere og leverandører. Noget, der i det hele taget er en positiv udvikling. Det viser også, hvor dedikeret Lollys Laundry er til deres mission – og så kommer de overkommelige priser på lækre Lollys Laundry kjoler og fine Lollys Laundry kimonoer naturligvis dig til gode. Forandringerne betød, at det relativt nye brand i dag står stærkt både i Danmark og internationalt.

Lollys Laundry er mode med personlighed og nærvær

Laundrys Laundry formår som få at kombinere tidløse snit og rene linjer med spændende print og personlige detaljer. Alle designs er skabt til at komplimentere den, du er. Det er lige fra Lollys Laundry toppe, der er perfekte som det inderste lag, til flotte og friske Lollys Laundry jakker. Du har virkelig mulighed for at skabe dit helt personlige udtryk, uanset om det er til en almindelig arbejdsdag eller til festlige lejligheder. Desuden går Lollys Laundry op i at skabe tøj, som gør det nemt at style dit look op eller ned efter humør. En varm Lollys Laundry strik over en smuk Lollys Laundry nederdel giver en fantastisk kontrast i tekstur. En smuk Lollys Laundry kjole kan være lidt nostalgisk på den skønneste måde og samtidig byde på overraskende detaljer. Især farvepaletten hos Lollys Laundry er spændende og præsenterer kreative konstellationer. En Lollys Laundry skjorte med underfundigt print emmer af personlighed, og brandets indbydende karakter giver i det hele taget en følelse af nærvær. Lollys Laundry møder dig, hvor du er, med komfortable og nuancerede kreationer. Du bliver indbudt til en verden af lækker, feminin mode, hvor du kan være lige, som du er.

Lollys Laundry hos Superlove

Hos Superlove kan du altid gå på opdagelse i de nyeste kollektioner af Lollys Laundry tøj, fordi brandet passer perfekt ind i vores univers af personlig mode. Vi fører blandt andet de populære Lollys Laundry kjoler, jakker og skjorter i unikke print, hvor trendy farver i høj grad er repræsenteret i designet. Vi er vilde med de smukke mønstre hos Lollys Laundry og med tøjets eksklusive kvalitet. Vi sætter også pris på de utallige muligheder for styling af lige præcis det look, du ønsker, med kollektionerne fra det populære danske mærke. Er du blevet lige så begejstret for Lollys Laundry som os? Sæt et par prikkede eller stribede Lollys Laundry bukser sammen med en enkel, pæn skjorte fra for eksempel Mos Mosh, og skab et klassisk look med et strejf af finurlighed. Eller brug en af de skønne Lollys Laundry skjorter åben over en enkel T-shirt fra And Less eller Basic Apparel for at tone det sprælske ned. En af de smukke Lollys Laundry kimonoer vil muntre ethvert look op med sine romantiske detaljer. Eller gå dagen i møde med en eftertragtet Lollys Laundry kjole og et par cool sneakers fra Woden. Vi elsker at inspirere din stil, så tag et kig blandt vores udsøgte varer!

Lollys Laundry

Den danske designer Kamilla Byriel er kvinden bag Lollys Laundry, som hun lancerede i 2007. Lollys Laundrys kendetegn er toppe, skjorter og kjoler med et enkelt udtryk og de skønneste print. Skab dit personlige udtryk med kollektionerne fra Lollys Laundry, vi har håndplukket til Superlove.

Der er 15 varer.

Viser 1-15 af 15 element(er)
Aktive filtre

Lollys Laundry Skjorte, Dawn, Blomsterprint

Normalpris 850,00 kr. Pris 510,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Lollys Laundry Strik, Mille, Sort

Normalpris 895,00 kr. Pris 537,00 kr.
Størrelse : S M L

Lollys Laundry Kjole, Georgia, Creme Flower Print

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : S M L

Lollys Laundry Kjole, Georgia, Flower Print

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : S M L XL

Lollys Laundry Kjole, Fie, Flower Print

Normalpris 1.095,00 kr. Pris 547,50 kr.
Størrelse : S M
Viser 1-15 af 15 element(er)