Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Lollys Laundry

Lollys Laundry er et dansk modebrand, der blev etableret i 2007 af den anerkendte designer Kamilla Byriel. Det populære danske tøjmærke formår at tilføre eksotiske og personliggørende elementer til den klassiske, skandinaviske mode. Brandet tør gå uden om konventionerne om at blive på den sikre modevej af minimalisme og udvikler i stedet designs, hvor print, romantiske detaljer og rockede tilføjelser kan give dit look masser af udstråling og kant. Særligt de smukke Lollys Laundry kjoler er spækket med disse personliggørende elementer og kan være med til at skabe en karakteristisk garderobe, som er præget af mod og selvtillid.

Filosofien bag det danske brand er at skabe tøjkollektioner, hvor der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Den populære Lollys Laundry kimono eller den smukke Lollys Laundry kjole er blot eksempler på luksusprodukter, alle har råd til. Tøjet produceres på de bedste fabrikker og i materialer, der kan bruges igen og igen. Ligeså kan du bruge dine yndlings items fra det danske tøjbrand sæson efter sæson.

Lollys Laundry skjorter og Lollys Laundry kjoler i unikke mønstre

Teamet bag det danske brand Lollys Laundry er på mange måder mestre i at skabe modeitems, der leger med forskellige farver, print og mønstre. Kamilla Byriel er en anerkendt dansk designer, der har spillet en drivende rolle i skabelsen af det danske brand Stella Nova, og som har sat sine spor hos Bruuns Bazaar. Produkter som den typiske Lollys Laundry kjole og Lollys Laundry kimono er blot eksempler på resultatet af Kamilla Byriels kærlighed til stærke basisvarer, kombineret med et råt og enkelt udtryk.

Mærket står stærkt på den danske modescene, hvor fokus altid ligger på at designe items, der skiller sig ud fra mængden. Derfor kan du let ’spice’ din garderobe lidt op ved at tilføje et eller flere items fra de nyeste kollektioner af Lollys Laundry tøj. Find blandt andet smukke nederdele i sprælsk blomsterprint og flotte skjorter i orange eller blå nuancer her i Superloves stærke udvalg af moderigtige items, der altid udtrykker et fashion statement og personlighed.  

Vores udvalg

Hos Superlove kan du altid gå på opdagelse i de nyeste kollektioner af Lollys Laundry tøj. Vi fører blandt andet et stort udvalg af de populære Lollys Laundry kjoler, jakker, skjorter og i unikke prints, hvor trendy farver fra verdens mest førende modehuse i høj grad er repræsenteret i designet. Vi fører naturligvis også den berømte Lollys Laundry kimono i forskellige farver og designs.

Brandets helt særlige alsidighed gør, at der er rig mulighed for at kombinere forskellige stilarter samt at tone det sprælske ned med et par klassiske bukser eller en enkel t-shirt. Mulighederne er uendelige, når det gælder styling af lige præcis det look, du ønsker, med items fra kollektionen af tøj fra det populære danske mærke.  

Sammensæt for eksempel et par enkle Lollys Laundry bukser eller en nedtonet Lollys Laundry nederdel med en Lollys Laundry kimono, der bærer præg af smukke mønstre og eksklusivt print. Dine Lollys Laundry bukser eller din Lollys Laundry nederdel vil være dit basic item med en kant af et rock chick udtryk, og din smukke Lollys Laundry kimono vil muntre looket op med sine romantiske detaljer.

Lollys Laundry

Den danske designer Kamilla Byriel er kvinden bag Lollys Laundry, som hun lancerede i 2007.  Lollys Laundry’s kendetegn er toppe, skjorter og kjoler med et enkelt, råt udtryk og de skønneste print.  Skab dit personlige udtryk med kollektionerne fra Lollys Laundry.

Der er 23 varer.

Viser 1-15 af 23 element(er)
Aktive filtre

Lollys Laundry Cardigan, Nova, Black

Pris 795,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Lollys Laundry Kjole, Jade, Creme

Pris 695,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Lollys Laundry Nederdel, Morning, Dark Green

Pris 695,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Lollys Laundry Skjorte, Helena, Green

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S M L

Lollys Laundry Top, Christina, Washed Black

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-15 af 23 element(er)