~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Hvordan skaber man hygge?

Kender du det, når man træder ind i et hjem, og det bare ikke er hyggeligt? Grunden kan meget vel være det kolde lys fra loftslamper. En loftlampe skal nemlig ikke kun lyse rummet op. Den skal også gerne skabe hygge og atmosfære. Hos Superlove er vi vilde med flotte loftslamper og har derfor været på udkig efter de bedste til vores sortiment. Loftlamper, der både er flotte, men hvor prisen samtidig ikke tømmer din pengepung. Uanset om du er ude efter en loftslampe til stuen, spisebordet eller til køkkenet, så finder du et stort udvalg af lamper hos os. Vi har smukke loftslamper i hvid i klassisk stil med metalslutninger men også lamper i et flot metallook som messing. Farverne spænder fra sart rosa til klar grøn. Vi har loftslamper i et væld af smukke farver, der passer til ethvert hjem.

Loftslamper fra Superliving

Superliving er et dansk mærke, som laver nogle virkelig flotte loftslamper. Brandet har sin helt egen stil. Designet er inspireret af den stilrene danske stil, som de har givet et cool moderne twist. Resultatet er fantastisk. Farvepaletten er både klassisk og trendy på samme tid, og du finder lamper i et bredt spektrum af forskellige farver og størrelser. Superliving står for en helt unik stilkombination, der ikke ses hos andre. Det var også det, vi faldt for. Med denne type lampe kan du tilføre dit hjem noget karakter og klasse hurtigt og enkelt. Lamperne kan dog meget mere end at se godt ud. Kvaliteten på lamper fra Superliving er således også enestående. Der er kælet for deltaljerne, og designet er gennemtænkt. Et godt eksempel er den fint perforerede lampeskærm, der bryder lysets kant og skaber et blødere lys i rummet. Eller den silkematte finish, der er på de skønne Bubble-lamper. Der, som navnet antyder, er inspireret af bobler. Den høje kvalitet findes også i metal-detaljerne, som er signatur for Superliving. 

Hvordan vælger man den rigtige loftslampe?

Hvis du er på udkig efter en ny loftslampe, så er du måske i tvivl om, hvordan du finder frem til den helt rigtige lampe? Det vigtigste er, at du kender formålet for lampen. Skal loftslampen fx lyse op over spisebordet, er det vigtigt, at den lyser kraftigst målrettet over bordet - og ikke i en cirkel ud i rummet. Det samme gør sig gældende for loftslamper til køkkenet og køkken lamper over køkkenbordet. Her er det igen vigtigt, at lyskilden peger mod bordet. Det er jo her, der skal arbejdes. Har du brug for en loftslampe, der generelt lyser rummet op, så skal du lede efter en lampe, hvor lyskilden spredes ud. Og glem så endelig ikke belysning i hjørnerne og i krogene. Den er den slags belysning, som er med til at lyse et rum op på en hyggelig måde.

Hos Superlove har vi mange spændende lamper udover loftslamper. Du finder således også skønne bordlamper, gulvlamper og væglamper. Hos os finder du nemt de lamper, som gør dit hjem både hyggeligt, flot og oplyst.

Loftslamper

De rigtige loftslamper er med til at gøre dit hjem hyggeligt og stilligt. Shop vores flotte udvalg af retro loftslamper til gode priser fra nogle af de bedste brands. Vi har lamper i metal og de fineste farver fra fine mærker som Superliving.

Der er 65 varer.

Viser 1-60 af 65 element(er)
Aktive filtre

Superliving Lampe. Small Bubble, Real Black

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Small Bubble, Dark Green

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Small Bubble, Rose

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Small Bubble, Whisper White

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Bubble Real Black

Normalpris 700,00 kr. Pris 350,00 kr.

Superliving Lampe, Bubble, Whisper White

Normalpris 700,00 kr. Pris 350,00 kr.

Superliving, Dynamo Lampe, Grey

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving, Mini Dynamo Lampe, Grey

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.

Superliving, Big Dynamo Lampe, Grey

Normalpris 850,00 kr. Pris 425,00 kr.

Superliving, Dynamo Lampe, Turquise

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.
Viser 1-60 af 65 element(er)