~

Filtrer efter

Pris

Pris

Liljebergs

Fotografen og designeren bag det svenske mærke Liljebergs, Göran Liljeberg, har i en lang årerække fotograferet sommerfugle og makroorganismer, hvilket har ført til produceringen af smukke plakater og billeder af de fascinerende dyr. På superlove.dk forhandler vi Liljebergs unikke sommerfugle- og billeplakater, der kan tilføje personlighed og hygge i et hvilket som helst hjem.

 

Plakater med sommerfugle

At sommerfugledesign altid har været populært er der mange gode grunde til. Det elegante dyr rummer mange unikke farver og mønstre i de harmoniske vinger, hvilket man hurtigt kan blive meget fascineret af. Ligeledes kan de sprælske farver skabe en god kontrast til det simple og minimalistiske hjem. At bringe naturen indenfor igennem billeder og plakater af dyr som sommerfugle og biller er desuden en nem måde at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære på. De stemningsskabende elementer er uden tvivl tydelige i Liljebergs sommerfugleplakater. 

 

Vores udvalg af Liljebergs plakater

De traditionelle sommerfugleplakater fra Liljebergs kan være med til at skabe en kontrast af klassisk stil i det skandinaviske hjem eller som modspil til den minimalistiske indretning. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af plakater fra det kendte mærke, hvoraf du blandt andet finder plakater med op imod 12 sommerfuglearter. Du vil ligeledes kunne finde plakater, der inkluderer insekter i fotografiet, hvorfor fokus i høj grad ligger på skabelsen af en eksotisk stemning. Plakaterne er specielt velegnet til børneværelset eller som et rustikt indretningselement i den moderne bolig. 

Liljebergs

En mands kærlighed og passion for insekter og fotografi har udfoldet sig i disse helt vidunderlige Liljebergs plakater.
Tænk, at naturen er så forunderlig!
Svenske Liljebergs lader dig komme helt tæt på biller og sommerfugle, som Göran Liljerberg har fotograferet. 

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Liljebergs Plakat 30x40, Morpho Luna

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.

Liljebergs Plakat 30x40, Påfågelöga

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.

Liljebergs Plakat 30x40, Papilio Demoleus

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.
Viser 1-3 af 3 element(er)