Filtrer efter

Skil dig ud fra mængden med LBDK støvletter

LBDK har eksisteret siden 1991 og er grundlagt af Lasse Balschmidt, der også har lagt navn til mærket: Lasse Balschmidt of Denmark. Sortimentet af LBDK sko består både af brandets egen produktion og er suppleret med sko, der importeres fra andre lande i Europa. Derfor finder du stor variation i stil blandt LBDK støvletter. Fælles er det karakteristiske design, som gør sig bemærket i gadebilledet. LBDK forstår at kreere og udvælge sko, der har noget at sige, og det er en vigtig grund til brandets succes. Man ser tydeligt, at LBDK støvletter, LBDK støvler og LBDK sandaler kommer fra en virksomhed med et godt blik for fantastisk og unikt skodesign. Det er med til at gøre LBDK til en førende virksomhed inden for dansk skomode.

LBDK støvletter giver dig komfort

Man skulle måske ikke tro det ud fra LBDK støvletters smukke look, men faktisk formår LBDK at præsentere ankelstøvler - selv støvler med hæl - der er virkelig komfortable. LBDK støvler og LBDK støvletter er nemlig høj kvalitet hele vejen rundt, og det betyder også, at der er lagt vægt på din og dine fødders komfort. LBDK støvletter er stilfulde dame støvler, der er behagelige at have på hele dagen. Der ligger godt håndværk bag enhver LBDK støvle, og du får en blød indersål sammen med en stødabsorberende og fleksibel indersål. LBDK støvletter har også en god pasform, og det giver glade fødder. Det kan vi lide!

Moderigtige LBDK støvletter

LBDK er fuldt ud klar over, hvad der rører sig i modebilledet i ind- og udland. LBDK støvletter afspejler på fin vis modens tendenser, samtidig med at LBDK altid sørger for at give dig ankelstøvler i et unikt og karakterfuldt design med smarte detaljer. Det er klart noget, som giver brandet en stor alsidighed. De lækre LBDK støvletter varierer fra det femine til det rå, og naturligvis går klassiske sorte støvler i skind aldrig af mode. LBDK har især et talent for at anvende kvalitetsskind af forskellig type i LBDK støvler og LBDK støvletter, fx nubuck og ruskind ud over læder. Vi glæder os over, at LBDK formår at være trendy, uden at deres LBDK støvler af den grund ligner noget, som du ser alle steder.

LBDK hos Superlove

Superlove står for personlig mode af god kvalitet, og derfor passer LBDK godt ind i vores univers. Det karakteristiske design og den stilmæssige variation blandt LBDK støvler og sko giver dig rig mulighed for at udtrykke din individuelle stil. Korte støvler med velsiddende jeans fra 2nd One er en nem vinderkombination, eller du kan sammensætte dine stilrene LBDK støvletter med farverige Sneaky Fox strømpebukser. De cool LBDK støvletter er også oplagte både til skønne Lolly’s Laundry kjoler eller drømmende Nümph nederdele. Hos Superlove vil vi gerne give dig mulighed for at sammensætte et helt look, og derfor har vi et stort udvalg af dametøj, sko og accessories. LBDK støvler kommer selvfølgelig også i lange modeller, og derudover fører vi dejlige LBDK sandaler, som vil fryde dine fødder om sommeren eller på solskinsferier.

LBDK støvletter

Støvletter er en fantastisk del af skogarderoben, fordi de er nemme at sammensætte med dit øvrige outfit. De populære LBDK støvletter er stilfulde og af en høj kvalitet, som udmærker sig i de mindste detaljer. Dine fødder vil elske de komfortable LBDK støvletter, der samtidig kommer i et trendy og karakturfuldt design.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter