Filtrer efter

Komfortabel kvalitet med LBDK støvler

Det er nemt at forelske sig i det lækre design, når man lader blikket falde på et par LBDK støvler. Du finder mange forskellige typer skind, og fælles for alle LBDK støvler er, at de er lavet i allerhøjeste kvalitet. LBDK står nemlig ikke bare for flot og gennemtænkt design. Det er i høj grad også udførelsen og det gode håndværk bag, som udgør brandets signatur. Lange støvler eller korte støvler? Støvler med hæl eller flade støvler? Dit yndlingsfodtøj skal være komfortabelt, og det ved LBDK. LBDK støvler har derfor en god pasform, som dine fødder vil værdsætte. Derudover er LBDK støvler komfortable takket være fleksible og stødabsorberende ydersåler samt bløde indesåler. LBDK er kort sagt et godt valg, hvis du ikke vil gå på kompromis med komfort og kvalitet, når du shopper dame støvler.

On trend med LBDK støvler

LBDK er et dansk brand, der har fingeren på pulsen i forhold til modetendenser i både ind- og udland. Sortimentet af LBDK støvler består af støvler designet og produceret af brandet selv i Danmark og er suppleret med støvler, som importeres fra andre lande i Europa. Alle sælges de under navnet LBDK støvler. LBDK’s blik for fantastisk skodesign er med til at gøre dem til en af de førende virksomheder inden for skomode i Danmark. Uanset om du er på udkig efter højhælede støvler til fest, hverdagsstøvler eller varme vinterstøvler, kan du være sikker på at LBDK støvler er on trend. Sorte støvler i skind går aldrig af mode, men med et par LBDK støvler eller LBDK støvletter får du virkelig lækre og moderigtige sko, som du vil glæde dig over længe.

Karakterfulde LBDK støvler

LBDK har eksisteret siden 1991 og følger ikke blot modens strømninger, men sørger for at give dig et karakteristisk design. Grundlæggeren af brandet, Lasse Balschmidt, har lang erfaring inden for skobranchen, og navngav LBDK efter sig selv: Lasse Balschmidt of Denmark. En af grundene til mærkets succes, er at de forstår at skabe og udvælge sko, der har noget at sige. LBDK støvler har et unikt design med fine detaljer. Stilmæssigt er der stor variation fra det klassisk stilrene, det feminine og det rå og chunky. Ligegyldigt hvilken præference du har, vil LBDK støvler eller LBDK støvletter skille dig ud fra mængden. Eksempler på detaljer er for eksempel sten, nitter og rynker, og så er de flotte læder støvler af mange typer skind med forskellige overflader og teksturer.

Inspiration til et helt look hos Superlove

Vi er vilde med, at LBDK støvler giver dig rig mulighed for at finde lige præcis de støvler, som passer til dig. Både korte støvler og lange støvler er cool til kjoler og nederdele, for eksempel fra Lollys Laundry, Modström eller And Less. Rå LBDK støvler, velsiddende jeans fra Mos Mosh og en feminin bluse eller skjorte fra Nümph er også en fed kombination. Hos Superlove har vi et bredt udvalg af brands til at inspirere din stil.

LBDK støvler

Danske LBDK henvender sig til stil- og kvalitetsbevidste kvinder, som sætter pris på lækkert og unikt skodesign. De flotte LBDK støvler kommer i et hav af varianter med forskellige skaftlængde, med og uden for, og bevæger sig i stil fra det elegante til det rå. I alle LBDK støvler er der lagt vægt på komfort og et karakterfuldt look.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter