Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

LBDK sandaler til stilbevidste kvinder

Lasse Balschmidt grundlagde i 1991 Lasse Balschmidt of Denmark – LBDK. Det succesfulde brand har både deres egen skoproduktion og supplerer deres sortiment med udvalgte modesko, der bliver importeret fra resten af Europa. LBDK støvler og LBDK sandaler har et karakteristisk og lækkert design, det har gjort LBDK til et eftertragtet brand og et af de førende inden for dansk skomode. LBDK har i høj grad øje for, hvad der rører sig i modebilledet i ind- og udland. Derfor afspejler LBDK sandaler tidens trends – dog altid med stor vægt på komfort. LBDK står for sko, der har noget at sige, og stilmæssigt er der stor variation at finde både i LBDK støvler, LBDK støvletter og LBDK sandaler. Generelt er LBDK sandaler udført i et feminint design, men brandet er ikke bange for både at omfavne både det klassiske, stilrene look og det mere rå. Vi har udvalgt både sandaler med hæl og flade sandaler til Superlove.

Komfortable LBDK sandaler

LBDK sandaler er skabt af godt håndværk og med passion for at forkæle kvinders fødder. Det er vigtigt for LBDK, at de stilfulde LBDK sandaler er behagelige at have på hele dagen. Selv hvis du vælger et par LBDK sandaler med kilehæl, er du sikret en virkelig god komfort. Det er simpelthen en del af den høje kvalitet, som LBDK giver dig. Du behøver således ikke frygte ømme fødder, selvom du skal traske rundt i mange timer. Dine fødder vil elske LBDK sandaler for deres stødabsorberende og fleksible såler. Har dine LBDK sandaler remme, er disse justerbare for at sikre den bedste mulige pasform. Med glade fødder er du fri for sure miner, og i de flotte LBDK sandaler kan du vise en fin neglelak frem i solskinnet.

Flade sandaler eller sandaler med kilehæl?

LBDK sandaler med hæl giver dine ben lidt ekstra længde og et ekstra feminint touch. En lav kilehæl sikrer, at du ikke går på kompromis med komforten, så vi fører lækre LBDK sandaler med kilehæl. Er du mere til flade sandaler, har vi naturligvis også det. Alsidigheden hos LBDK er stor, og vi har håndplukket forskellige modeller, som dine fødder vil værdsætte – uanset om det er flade sandaler eller sandaler med hæl. Blandt de attraktive sandaler er der både klassiske sorte sandaler og smukke brændte jordfarver. Lad dig inspirere af en sandal med hælrem eller en mere casual slipper. LBDK sandaler laves desuden i forskellige typer skind, hvilket i øvrigt også kendetegner LBDK støvler. Der er meget at gå på opdagelse i.

LBDK hos Superlove

LBDK står ikke bare for gennemtænkt og flot design. Både flade sandaler og sandaler med hæl skal være lette at bruge, og komfort er særlig vigtig, når det gælder fodtøj. Det er grunden til, at vi har udvalgt LBDK sandaler til Superlove. I vores shop finder du i det hele taget et alsidigt udvalg af behagelige, flade sandaler. Vi fører blandt andet populære brands som Beck Søndergaard sandaler og Birkenstock sandaler. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at udtrykke din individuelle stil, så vi er glade for den stilmæssige variation hos LBDK. Derfor har vi også de cool LBDK støvler og LBDK støvletter. Tag et kig og find lige det, der passer til dig!

LBDK sandaler

LBDK skaber stilfulde sandaler i et smukt feminint design. De eftertragtede LBDK sandaler er af en komfortabel kvalitet, som kommer til udtryk i alle detaljer. LBDK har øje for at lave moderigtige sandaler i forskellige slags skind, og du finder både flade sandaler og sandaler med hæl i vores udvalg hos Superlove.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

LBDK Sandaler, Sandal Asymmetrisk, Vaq Black

Normalpris 595,00 kr. Pris 357,00 kr.
Størrelse : 36

LBDK Sandaler, Sandal M. Hvid Sål, Vaq Black

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.
Størrelse : 38 40
Viser 1-2 af 2 element(er)