Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Farve

Farve

Brugen af lys og lamper

I alle hjem er der brug for mange lamper.  Væglamper i gangen og over sengen i soveværelset. Loftslamper over køkkenbordet og spisebordet. Gulvlamper ved sofaen og lænestolen. Bordlamper kan man bruge overalt, på borde og i reolerog  på arbejdsbordet.  Lamper kan bruges alle vegne for at sprede lys og varme. Vi nordboere er afhængig af lys i hjemmene, når solen går tidligt ned og mørket spreder. Det er vigtig at have ordentlige lamper som giver et godt og fokuseret lys til de opgaver man har i hjemmet. Den kendte dansk lysdesigner Poul Henningsen også kendt som PH ændrede vores brug af lys i hverdagen. Han var opvokset i starten af sidste århundrede, hvor alt var mørkt og tungt. Lyset slap meget dårligt ud under de tunge velour lampeskærme og mange mennesker havde af den grund dårligt syn. Han fik lys og klarsyn ind i de danske hjem, hvilket gør at mange i dag stiller store krav til deres lyskilde. Hos Superliving er vi meget interesseret i at vores lamper er funktionelle og samtidig spreder lys på den rette måde. Så vi får det fulde ud af den lysenergi vi forbruger. Vi er overvældet over den interesse som vores forskellige lamper har givet os. Vi arbejder vedvarende på at forbedre lys oplevelsen for vores kunder i de forskellige lampe vi designer og udvikler. Superliving lamper startede med en forholdsvis almindelig pendel i bløde former. Vi lavede en gennemhullet kant, så lyset kunne spredes i bløde toner ud over bordet. De bløde lyse toner er vigtigt for at lyset fungerer optimalt på de ting der skal belyses.

Dynamo lamper

Hos Superliving tænker vi meget over form og funktion. Vi arbejder også meget med farver og lyseffekter. Alle vores Dynamo lamper er lavet over den samme buede skærm med hulmønster. Det kan fordel lyset og give en ekstra lyseffekt. Dynamo bordlampe kan justeres og fastspændes med to sommerfugle skruer. Lampen findes i et stort udvalg af farver. Ledningen er en sort plastik ledning med afbryder. Selve skærmen kan drejes i 345 grader, så man har mulighed for at indstille den til mange forskellige positioner. Dynamo væglampen har en lang arm og skærmen kan fastgøres i flere positioner. Vi har også en kort væglampe som gør sig godt som sengelampe. Væglamperne kommer med sort plastik ledning med afbryder på. Farverne er bl.a.  Smoke Blue, Dusty Rose og Mustard. Dynamo gulvlampen fylder ikke meget og kan nemt placeres ved sofaen eller din yndlingsstol.  Selve skærmen kan også justeres i flere positioner ved hjælp af sommerfugle skruen.  Dynamo Gulvlampen kommer med en sort plastik ledning, og der sidder en afbryder på selve ledningen. Lampen findes i de fleste af de farver de andre Dynamo lamper findes i. Vores pendel Mini Dynamo er super anvendelig over et køkkenbord alt efter størrelse. Dynamo lamper er noget større og passer fint over et spisebord. Mini Dynamo lamper, Dynamo lamper og Big Dynamo lamper kommer i en blank version. Fatningen er E27, det vil sige stor fod. Vi har også Mini Dynamo lamper, Dynamo lamper og Big Dynamo lamper i en mat farve version. Her er der sort tekstilledning. 

Superloves udvalg af Urban lamper

Hos Superlove sælger vi Superlivings Urban lamper. De består af følgende pendler ; Mini Urban, Urban og Urban wide lampe. Alt efter behov kan man vælge størrelse. Den lille Urban loftslampe er fin i vinduer og måsk flere over et køkkenbord. Den noget større Urban lampe kan bruges over et spisebord. Urban wide er den flotte lampe med de flotte former - den vil være super smart over dit spisebord. Alle tre lamper har en kontrast messing top og de kommer med en sort tekstilledning. I samme serie findes der også nogle flotte væglamper ; den med lang arm og en mindre med kort arm. Den første passer rigtig godt over din sofa og den mindre med kort arm vil være fin som sengelampe. Superlove har også flere gulvlamper i Urban serien. En stor flot lampe med en flot skærm med kontrast messing top. Den passer fint et sted hvor der er plads, gerne ved din sofa eller over dine yndlings stol. Den nyeste lampe er Urban Triple gulvlampe, som er en standerlampe med tre mindre lamper på. Den kan stå mange steder, da den ikke er pladskrævende og de 3 skærme kan vendes i mange retninger så lyset kan rettes det rigtige sted hen. Sidst men ikke mindst, så findes der i serien også en bordlampe. Skærmen kan drejes 345 grader hvilket gør den meget fleksibel. Den har en flot svungen arm, som gør at lampen ser flot og enkel ud. Alle Urban lamper kommer i mange farver. 

Bubbel lamper og Dynamic pendler

Bubble lamper har flotte buede former og en flot messing detalje. Den findes i to størrelser, hvor man sikkert vil bruge den mindste over et køkkenbord og den større over et spisebord. Begge loftslamper kommer begge med E27 fatninger og sorte stofledninger. Der findes også en bordlampe med en fin lille bølget skærm og en messing kugle på toppen. Bubble lamperne kommer i følgende farver: Real Black, Whisper White, Dark Green , Rose og Dark Blue.

Dynamic pendler er en variation over Dynamo lampen.  Men skærmen har nu også fået et hulmønster i toppen. Dette giver et ekstra fint lyskær i mørket. Lamperne kommer med to-farvet tekstilledning. De findes i disse matte farver; yellow, Tomato, Aqua og Real Black. Begge størrelser af lamper har E27 fatninger.

Twist bordlampe er en klassisk formet lampe. Den har en svungen arm med en flot buet skærm. Den har flotte messing detaljer.

Alle Superliving lamper er designet af Anette Stabel.

 

 

Lamper

Vi har et stort udvalg af  lamper til hjemmet og til gode priser. Her finder du danske design lamper fra Superliving. Vi designer væglamper, loftslamper, gulvlamper og bordlamper i mange farver og former. Fra tid til anden kan du også finde lamper på udsalg her.

Der er 134 varer.

Viser 1-15 af 134 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-15 af 134 element(er)