~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Læsebriller - Kvalitet betaler sig

Det sker for de fleste af os. Pludselig begynder bogstaver og detaljer at flyde ud, og snart kan du ikke se særlig godt tæt på. Hvis bare de arme var lidt længere. I starten prøver du at knibe øjnene sammen, men der kommer et tidspunkt, hvor du må krybe til korset. Du er blevet langsynet, og læsebrillen må på. Heldigvis findes der en masse flotte læsebriller, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet. Du kan selvfølgelig vælge at smække en læsebrille på til en tier, men vores erfaring er, at det godt kan betale sig at betale lidt mere for en god læsebrille. For det første holder de meget længere, for det andet er de meget pænere. I forhold til holdbarhed holder de billigste modeller typisk ikke mere end et par måneder, før stellet bliver skævt, glasset er ridset og skruer falder ud. Med en lidt bedre kvalitet holder din læsebrille i årevis. Og for at være brutalt ærlig, kan man altså godt se forskel på en lavprisbrille og en brille fra en kvalitetsleverandør. Når du først bliver langsynet, skal brillerne jo på og af mange gange i løbet af dagen, så vores anbefaling er, at du investerer en smule mere i dine næste læsebriller. 

Smarte læsebrille stel til alle

Hos Superlove stiller vi høje krav til vores leverandører. Vi forventer det bedste i forhold til design, kvalitet og pris. Du kan derfor også være sikker på, at vores udvalgte leverandør af læsebriller, Izipizi, er noget helt særligt. Izipizi er en anerkendt brilleproducent, der har solgt over to milliarder sæt læsebriller. Deres motto er at designe smarte læsebriller i god kvalitet til rimelige priser, samtidig med at de tager hensyn til miljøet. Styrken på deres briller spænder fra +1 til +3,5. Ja, det er nok ikke så svært at se, hvorfor vi har ladet Izipizi slippe igennem nåleøjet. Virksomheden har eksisteret i otte år, og sælger briller verden over. Med andre ord, de ved, hvad de taler om, når det kommer til briller.

Find de rigtige læsebriller

Hvordan finder du de rigtige læsebriller? Først og fremmest er det vigtigt, at du ved, hvad din styrke er. Er det læsebriller +1, læsebriller +1,5, læsebriller +2 og så videre.  Dernæst skal du vælge et brillestel, som du synes, er smart. Er du til markante læsebriller, skal du vælge et sort brillestel eller et mørkt skildpaddelook. Og er du til et lidt mere diskret look, så gå efter et lyst og let stel. Er du en person, der ikke er bange for at blive set, er det oplagt at gå efter en blå eller rød læsebrille. Der er masser af muligheder i vores store udvalg af læsebriller fra Izipizi.

Var briller slet ikke det, du var på udkig efter? Fortvivl ikke! Superloves webshop er propfyldt med lækre varer. Hvad med nogle flotte halstørklæder fra ReDesigned eller nogle flotte øreringe fra Hultquist.

 

Læsebriller

Er det ved at være på tide, at du får nye læsebriller? Hos Superlove har vi et stort udvalg af læserbriller i forskellige styrker og med smarte stel fra Izipizi. Som altid er kvaliteten i top, og du kan helt sikkert finde et flot stel, der passer lige til dig, i vores webshop.

Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-24 af 24 element(er)