~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Vandtæt holdbarhed og komfort

Lacrosse gummistøvler er lavet til at modstå slid, skiftende vejr og hårdt terræn. Derudover lægger Lacrosse stor vægt på at lave komfortabelt fodtøj, fordi de tænker funktionelt. Deres ry for kvalitet er lige så vandtæt som deres populære gummistøvler.

Regnvejrsdage er der nok af i Danmark, men det kan virke voldsomt at trække i store gummistøvler bare for at tage turen på kontoret. Desuden er det ofte ikke nødvendigt med beskyttelse helt op til knæet, og derfor er de lave Lacrosse gummistøvler i ankelhøjde praktiske i hverdagen. Holder du for eksempel af at gå tur med hunden i skoven, er det rart at have et værn mod mudder og samtidig have fodtøj på, som man kan holde ud at gå i. Her er Lacrosse gummistøvler perfekte, fordi de er konstrueret med tanke på komfort. Sålen følger fodens naturlige, kurvede form, og indeni er en løs indersål af EVA. EVA-skum er et stødabsorberende materiale, som former sig efter din fod, og det giver optimal støtte og komfort. Støvlerne har et godt hold om svangen takket være en svangstøtte af glasfiber, og ved anklen er et elastisk panel, som giver et fleksibelt fit. Der er endda to stropper at tage fat i, så du let kan smutte i din Lacrosse gummistøvle. Indeni er støvlen beklædt med 3 mm isolerende neopren, så dine fødder ikke kommer til at fryse.

Fra gummifabrik til Lacrosse gummistøvler

Fodtøjsfirmaet Lacrosse startede sine dage i La Crosse i Michigan, der er omgivet af søer, smuk natur og har meget omskifteligt vejr. Området husede en gummifabrik, som i 1897 satte sig for at producere praktiske gummivarer – faktisk startede firmaet med at lave hestesko af gummi! Snart slog de sig dog på sko til landskabets mennesker, og fodtøjet skulle kunne holde til det hårde terræn og vejrets luner. Den dag i dag laver de forskelligt udendørsfodtøj til erhverv, jægere og friluftsliv. Med over 100 års erfaring inden for gummiproduktion, er det ikke et under at Lacrosse kan deres kram. Det mærker man også i de smarte Lacrosse gummistøvler, hvor design og kvalitet forenes. Støvlerne er lavet af 100 % vandtæt naturgummi, et mere miljøvenligt valg end mange producenter af regntøj og gummistøvler anvender. Desuden er gummiet holdbart og revner hverken i varme eller bliver hårdt i kulde.

Med Lacrosse gummistøvler er du terrængående i al slags vådt vejr

Lacrosse gummistøvler er lavet til at klare et vådt og mudret terræn, og de er født af en lang tradition med fokus på arbejde og liv udendørs. Hvad enten du er et aktivt friluftsmenneske, eller bare vil have mulighed for at holde fødderne tørre til hverdag, er Lacrosse gummistøvler et godt valg. De korte Lacrosse gummistøvler er lette at få på, ikke klodsede, og gør at du kan komme ud i regn, mudder og slud. Lacrosse har formået at forene topkvalitet og et design, som gør, at du ikke behøver ærgre dig over regnvejrsdage. Du kan finde flere kvalitetsgummistøvler i både høje og lave modeller hos Hunter. Skal du klædes på fra top til tå, kan du se vores udvalg af lækkert regntøj her. Er vejret både vådt og køligt, kan du overveje at kombinere med et af vores mange flotte tørklæder.

Lacrosse gummistøvler

Gummistøvler behøver hverken at være kedelige eller klodsede! Lacrosse gummistøvler giver dig mulighed for at trodse vådt vejr med stil. Amerikanske Lacrosse, der startede som en gummifabrik, har siden 1897 lavet funktionelt fodtøj til udendørs brug af høj kvalitet. Leder du efter komfortable og praktiske gummistøvler, som du faktisk gider at have på, så tag et kig her.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Lacrosse Gummistøvler, Welly Fashion Buckle, Black

Normalpris 750,00 kr. Pris 375,00 kr.
Størrelse : 36
Viser 1-1 af 1 element(er)