~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Lacrosse Støvler

Skomærket Lacrosse tilbyder gummistøvler i høj kvalitet, hvor fokus på det komfortable og holdbare design er tydeligt i alle mærkets modeller. Det nyskabende og atypiske gummistøvledesign kommer blandt andet til udtryk i den kurvede såleform samt det strækbare panel ved anklerne. Alle gummistøvler integrerer dobbelte stropper, hvilket gør dem nemme at få på.

Lacrosse Gummistøvler i naturgummi

Gummistøvler behøver ikke at være kedelige og ordinære – takket være Lacrosse alternative tilgang til gummistøvle design. Lacrosse gummistøvler er af højeste kvalitet, hvor der altid prioriteres stærke materialer, der skal holde i mange år frem. Gummistøvlerne fås i unikke farverkombinationer med materialer, der har et let shiny finish. Find eksempelvis et par flotte navy gummistøvler her i vores udvalg af Lacrosse gummistøvler. Alle modeller er udført i naturgummi og støtter derfor en mere bæredygtig brug af gummi og plastik i modsætning til typisk regntøj og tilbehør. Støvlerne er – takket være deres fashionable statement – oplagte at bruge på dage, hvor det regner og man samtidig ønsker at se præsentabel ud.

Superloves udvalg af Lacrosse gummistøvler

Vi tilbyder en lang række af de populære Hampton modeller fra Lacrosse. Her går kvalitet og design på alle fronter op i en højere enhed. Find blandt andet Lacrosse Hampton i sort, gul, oliven og navy. Vi tilbyder regelmæssigt modeller fra Lacrosse til fantastiske tilbudspriser, så du kan købe et par til en fordelagtig pris.

Lacrosse

Hos Superlove tilbyder vi Lacrosse gummistøvler i forskellige varianter og farver, ligesom du også vil kunne finde spraypleje, der sikrer gummistøvlernes holdbarhed mange år frem. Find gummistøvlerne i farverne gul, oliven, sort, navy og sort på superlove.dk og gå på opdagelse i et væld af muligheder. Vi har lidt til enhver smag fra det kendte gummistøvlemærke.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Lacrosse Gummistøvler, Welly Fashion Buckle, Black

Normalpris 750,00 kr. Pris 375,00 kr.
Størrelse : 36
Viser 1-1 af 1 element(er)