Filtrer efter

Farve

Farve

Kreafunk: kreativ funktionalitet

Det innovative livsstilsbrand Kreafunk satte sig i 2011 for at kombinere lækkert design og fantastisk lyd i højtalere og hovedtelefoner, og den hovedmission er afspejlet i navnet, som er en forkortning af kreativ funktionalitet. Det kreative kommer til udtryk både i det moderigtige design og i den nyskabende tilgang til, hvad god lyd skal være og kunne. Kreafunk høretelefoner med navnet Kreafunk aHead har en lang række funktioner og er ledningsfri, så du har fuld frihed, når du afspiller fra din smartphone eller tablet. Du kan desuden nemt oplade Kreafunk høretelefoner på farten med den smarte Kreafunk powerbank.

Kreafunk hovedtelefoner giver dig frihed til at nyde livet

Uanset om du er mest til at høre musik, podcast, lydbog eller radio, er det rart at kunne tage lyden med på farten, ud i haven eller rundt i huset, mens du ordner praktiske gøremål. Kreafunk hovedtelefoner giver dig takket være bluetooth fuldstændig frihed til at nyde god lyd når som helst og hvor som helst. Måske har du brug for lidt alenetid eller brug for at kunne høre høj musik uden at forstyrre andre i hjemmet? Med Kreafunk høretelefoner kan du nyde musikken på din egen måde. Lydkvaliteten er helt i top, og du kan blandt andet besvare opkald håndfrit. Desuden holder Kreafunk aHead batteri til 14 timers afspilning. Fra det ambitiøse aarhusianske brand kan du også forkæle øregangene med en Kreafunk højtaler, Kreafunk headset eller en Kreafunk radio og højtaler i ét. Alle Kreafunks produkter er trådløse og mobile, fordi Kreafunk ønsker at give dig frihed til at få det bedste ud af livet.

Kreafunk høretelefoner som gaveide

Glæden ved at høre musik eller en god historie har ingen alder. Leder du efter en gave, som kan forsøde tilværelsen for en, du holder af, er gode hovedtelefoner som Kreafunk Ahead et godt bud. Det cool design kombinerer retro og modernistisk stil, og lyden er perfekt afbalanceret, så du får den bedst mulige stereooplevelse. Kreafunk høretelefoner bliver endda leveret i en smart trææske – oplagt til gavebordet. Derudover laver Kreafunk trådløse højtalere, blandt andet Kreafunk aGroove og Kreafunk aFunk, som kan tages med rundt i huset eller udendørs.

Få det bedste ud af livet med Kreafunk høretelefoner

De innovative designere bag Kreafunk mener, at vi skal nyde livet, mens vi har det – eller som de udtrykker det: danse, når musikken spiller. Deres opskrift på det gode liv er at finde lykken i de små ting, og derfor giver de dig smukt dansk design og kvalitetslyd i deres Kreafunk hovedtelefoner og Kreafunk højtalere. Det ruster dig nemlig til at gribe de små øjeblikke og lade sød musik opstå i hverdagen. Måske handler det om at tage din Kreafunk aGroove højtaler med udenfor til grillaften eller din Kreafunk aFunk med i parken, når du og veninden vil læse bøger i solen. Måske handler det for dig om at glædes over et smukt og karakterfuldt armbånd fra AYM om dit håndled eller et farverigt Becksøndergaard tørklæde i dit hår. Det kunne også være at lytte til din yndlingspodcast, mens du hygger i din sweater fra eksklusive Stig P. Hos Superlove ønsker vi at inspirere dig til at finde dine små glæder i livet.

Kreafunk høretelefoner

Hvis musik har en særlig plads i dit hjerte, og du samtidig sætter stor pris på stilrent og innovativt design, er Kreafunk høretelefoner som skabt til dig. Kreafunk er et ambitiøst aarhusiansk livsstilsbrand, der giver dig en imponerende lyd i de lækre Kreafunk hovedtelefoner, som er fuldstændig trådløse. Få det bedste ud af lyden og livets små øjeblikke med de retroinspirerede Kreafunk Ahead hovedtelefoner.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Kreafunk Hovedtelefoner, aHead, Lys Pink

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.

Kreafunk Hovedtelefoner, aHead, Sort

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.
Viser 1-2 af 2 element(er)