Filtrer efter

Kreafunk højtalere: Imponerende lyd og look

Kreafunk blev til i Aarhus i 2011, da venneparret Kenneth Mekhoff Bahnsen og Ruben Fog Fredsgaard gik sammen om en vision om at gøre den gode lydoplevelse nemmere. Deres mission var at skabe kvalitetslyd i et innovativt design, hvor mobilitet er i centrum. Det har de formået med de flotte Kreafunk højtalere, hvis cool udseende er en blanding af modernisme og retrostil. Lyden er imponerende og bliver leveret helt trådløst via bluetooth, så du er fri for besværet med ledninger. Takket være det stilfulde og elegante design kan du med en Kreafunk højtaler nyde musik, radio, lydbog eller podcast uden at skulle glo på et grimt skrummel af en højtaler. Samtidig giver Kreafunk højtalere som Kreafunk aGroove og Kreafunk aFunk dig andre attraktive fordele.

Mere frihed i hverdagen med Kreafunk højtalere

Omdrejningspunktet for Kreafunk er at få det bedste ud af livet. Hverdagen er fuld af pligter og udfordringer, så hvorfor ikke gøre tingene nemmere, hvor man kan? Kreafunk højtalere giver dig trådløs frihed til at nyde din musik, lige hvor du vil. I stuen, i soveværelset, i haven, på cyklen, på jobbet osv. Du kan flytte Kreafunk højtaleren, som du vil, og skifte placering efter behov. Kreafunk aFunk har endda en praktisk læderstrop, så den er let at transportere, og cylinderformen betyder desuden, at Kreafunk aFunk sender den gode lyd ud i 360 grader. Mobile højtalere er ikke meget værd uden en ordentlig batterilevetid, så Kreafunk højtalere giver dig naturligvis også lang spilletid. Frihed på farten ligger i det hele taget Kreafunk meget på sinde, så de har også kreeret en smart Kreafunk powerbank, så du kan oplade din mobil, tablet, GPS eller lignende uden adgang til en stikkontakt. Kreafunk er en forkortelse for kreativ funktionalitet, og det er præcis, hvad livsstilsbrandet giver dig. I Kreafunk radioen tRadio får du for eksempel ikke bare en bluetoothhøjtaler, men også en radio med traditionelt FM- samt digitalt DAB+-signal. Der er altså noget for enhver musiksmag til overkommelige priser.

Indret dit liv med personlighed

Kreafunk giver dig fantastisk lyd i et tidløst design, der kan indgå i ethvert hjem. Udseendet på Kreafunk højtalerne er på den ene side enkelt og stilfuldt, og har på den anden side små overraskende detaljer, som formen på højttaleren eller farven på fronten. Derfor får du moderigtig personlighed samtidig med funktionalitet, og det kan vi godt lide hos Superlove. Det er også karakteristisk for blandt andet vores udvalg af farverige Superliving lamper, som kan sprede både lys og begejstring i dit hjem. Har du brug for at lytte til musik uden at forstyrre andre, er Kreafunk høretelefoner en anden mulighed. Måske vil du høre musik i køkkenet, mens du laver mad og anretter med Lucie Kaas skåle. Eller måske føler du dig tiltrukket af Kreafunks retroinspirerede design, og har lyst til at lytte til en playliste på Spotify eller iTunes, mens du visuelt fordyber dig i stemningen på en af de smukke Vissevasse plakater i retrostil. Uanset din personlighed og smag, har vi hos Superlove et stort udvalg af både beklædning og interiør, som vi håber kan inspirere dig til at nyde din hverdag lidt ekstra.

Kreafunk højtalere

Få mere frihed, når du vil høre musik, med de trådløse Kreafunk højtalere. Vennerne Kenneth Mekhoff Bahnsen og Ruben Fog Fredsgaard etablerede i 2011 Kreafunk for kombinere lækkert, tidløst design og fantastisk lyd, som du kan nyde overalt. De stilfulde Kreafunk højtalere har lang batteritid og er fuldstændig trådløse, så du nemt kan nyde musik på farten eller flytte din højtaler rundt i hjemmet.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-5 af 5 element(er)