Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Kreafunk

Kreafunk er mærket for dig, der elsker musik og som aldrig kunne drømme om at lytte til dine yndlingsnumre i dårlig lydkvalitet. Find de populære Kreafunk høretelefoner i Superloves udvalg i et cool design, der kombinerer et retro og modernistisk design.

 

Trådløse høretelefoner

Kreafunks nytænkende tilgang til elektronik kommer blandt andet til udtryk i, at deres hovedtelefoner er fuldstændigt uden ydre ledninger. Herved kan du lytte til musik, podcasts og radio uden at  være generet af irriterende ledninger i hovedet eller på løbeturen. Du kan let justere høretelefonernes størrelse, hvorfor de på alle måder er yderst praktiske. Vi tilbyder ligeledes Kreafunks smarte batteribank, der gør det nemt at oplade/recharge høretelefonerne.

 

Vores udvalg

Superlove tilbyder et specialiseret sortiment af de populære Ahead høretelefoner fra Kreafunk i forskellige farver, hvor der altid er fokus på at skabe den bedst mulige stereooplevelse. Høretelefonerne har derfor opnået topkarakter i mange tests, takket være den fejlfrie lyd, der er perfekt balanceret. Modellernes forhandles til overkommelige og meget fair priser. Der er derfor mange gode grunde til at investere i et par høretelefoner fra Kreafunk.

Kreafunk

Kreativ funktionalitet - det er grundideen bag KREAFUNK, der blev grundlagt i 2011 af venneparret Ruben Fog Fredsgaard & Kenneth Melchoff Bahnsen. De to innovative designere ønsker at skabe et smukt design og går ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Lyden i højtalerne og hovedtelefonerne er imponerende og er alle med Bluetooth. Alt leveres i lækre trææsker og er oplagte gaveideer til alle, der ønsker god lyd og lækkert design.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Kreafunk Hovedtelefoner, aHead, Lys Pink

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.

Kreafunk Hovedtelefoner, aHead, Sort

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.
Viser 1-5 af 5 element(er)