Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Kjoler

Kjoler kan noget helt fantastisk, fordi de kan så meget forskelligt. Inden for kjoler findes der nemlig et helt univers af forskellige stilarter og udtryk, og med kjoler kan du skabe din helt egen personlige stil. Kjoler kan bruges til hverdag, og de kan bruges til fest. De kan skabe glæde over sommeren og hygge over vinteren. Med kjoler kan du udtrykke personlighed og elegance, og de kan komplimentere dine feminine former som intet andet i garderoben. Så der er ingen tvivl om, at kjoler er et absolut must-have i dit klædeskab, hvis du ser dig selv som en selvsikker og stilbevidst kvinde, der ønsker at bære et outfit, som bliver bemærket. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af både hverdagskjoler, skjortekjoler og festkjoler fra en lang række anerkendte danske og internationale designerbrands. Vi har altid et stort udvalg af dametøj, damesko og accessories til den selvstændige og ambitiøse kvinde. De brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have produkter fra de nyeste kollektioner på lager.

Stort udvalg af kjoler fra Mads Nørgaard, King Louie, Lollys Laundry m.fl.

Vores store udvalg af kjoler spænder over alt fra smukke blondekjoler og skjortekjoler til sommerkjoler med blomster, silkekjoler og varme strikkjoler til vinteren.

Blandt de smukke Mads Nørgaard kjoler kan du finde alt fra elegante skjortekjoler til jobbet til farverige hverdagskjoler og festkjoler. Mads Nørgaard er i den grad et mærke, der formår at tænke ud af boksen, når det kommer til dansk mode, og det kommer i den grad også til udtryk i de skønne Mads Nørgaard kjoler. De er alle prægede af mærkets alsidige stilarter, der dog alle tager udgangspunkt i tidløse og flatterende silhuetter. Med en skøn Mads Nørgaard kjole kan du skabe din helt egen skandinaviske og personlige stil uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller elegance.

Med de skønne King Louie kjoler kan du få glæde af et fantastisk produkt, du kan bære med god samvittighed. De skønne King Louie kjoler er ligesom alt det andet King Louie tøj fremstillet med et stort ansvar over for de mennesker, der har været en del af produktionen. På samme tid er de skønne King Louie kjoler designet af et brand, der tør at skille sig ud. Forkæl dig selv med en smuk King Louie kjole, der er kendetegnet ved sine farver og mønstre i mange forskellige stilarter.

Ligesom med de skønne King Louie kjoler kan du også tilføre dit outfit eksotiske og personliggørende elementer med en Lollys Laundry kjole. Teamet bag de smukke Lollys Laundry kjoler er eksperter i at skabe modeitems, der leger med forskellige farver, print og mønstre. Lollys Laundry står stærkt på den danske modescene, og du kan let pifte din garderobe lidt op med en Lollys Laundry kjole fra de nyeste kollektioner.

Foruden de skønne Mads Nørgaard kjoler, King Louie kjoler og Lollys Laundry kjoler, kan du hos Superlove også gå på opdagelse i et stort udvalg af Modström kjoler samt kjoler fra Minus og mange flere.

Kjoler

Vi elsker kjoler! Derfor har vi hos Superlove altid et stort udvalg af kjoler til hverdag og fest. Her finder du kjoler fra Modström, Nümph, Lollys Laundry, King LouieMinus og mange flere. Udvalget af kjoler spænder over smukke blondekjoler, skjortekjoler, festkjoler samt hverdagskjoler i jersey eller varme vinterkjoler i strik.

Der er 107 varer.

Viser 1-39 af 107 element(er)
Aktive filtre

Hunkøn Kjole, Aura, Floral

Pris 1.495,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Hunkøn Kimono, Keyla, Mixed Glitter

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Beck Söndergaard Kimono, Florentina Liberte, Maritime Blue

Pris 895,00 kr.
Størrelse : S M L

Hunkøn Kjole, Raisa Shirt, Pink

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : S M L

King Louie Kjole, Kennedy Muffin, Tile Blue

Pris 695,00 kr.
Størrelse : 36 40 42

Danefæ Kjole, Maiken Organic, Black/Green Fleurie

Pris 650,00 kr.
Størrelse : XL

Danefæ Kjole, Vibeke Organic, Black Green Hemlock

Pris 650,00 kr.
Størrelse : S L XL

Nümph Kjole, Nuchristi Long, Dark Sapphire

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40

King Louie Kjole, Sheeva Dress Pablo, Pine Green

Pris 950,00 kr.
Størrelse : S M

Co'Couture Kjole, Field Flower Smock, Green

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M

Minus Kjole, Anina, Lipstick Red Flower Print

Pris 695,00 kr.
Størrelse : 36 42

Soft Rebels Kjole, SRLea v-neck Dress, Total Eclipse

Pris 495,00 kr.
Størrelse : XS S L XL

Soft Rebels Kjole, SREllie 3/4 Dress, Flower Print Chocolate

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M

Modström Kjole, Menna Dress, Black

Pris 850,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Modström Kjole, Menna Print Dress, Forest Fleur

Pris 850,00 kr.
Størrelse : S L XL

Nümph Kjole, Nucicely Dress, Rose Violet

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 34 38 44

King Louie Kjole, Lee Dress Opera, Orient Blue

Pris 750,00 kr.
Størrelse : XL

Soft Rebels Kjole, SRAnna, Bayberry

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S L XL
Viser 1-39 af 107 element(er)