~

Filtrer efter

Kirsten Schjønning

Det danske brand Kirsten Schjønning tilbyder kvalitetsbælter i et bredt udvalg af farver og strukturer. Fælles for alle bælter er, at de er håndlavede og i 100 % læder. Med priser fra kr. 300,- er Kirsten Schjønning i høj grad blevet et populært brand, hvor læderbælter af høj kvalitet forhandles til overkommelige priser.

 

Farverige bælter

Bælterne fra Kirsten Schjønning fås blandt andet i farverne gul, grøn, blå, beige, cognac, sort og orange, ligesom de også kan købes i henholdsvis smal og normal størrelse. Herved er det nemt at finde lige præcis det bælte, der passer til din personlige garderobe. Med et farverigt bælte er det let at pifte et hvilket som helst outfit op. Hvert enkelt bælte rummer fine detaljer i form af indsygninger, der kontrasterer det rå design. Ligeledes vil du i vores sortiment af Kirsten Schönning bælter ligeledes kunne finde mere tidløse bælter i sort og grå, der i høj grad er oplagte investeringer til basisgarderoben. Bælterne kan bruges til alle lejligheder, hvor de nemt kan pifte et hvilket som helst outfit op.

 

Håndlavet i Danmark

Alle bælterne er håndlavede i Danmark, hvorfor de er i enestående kvalitet. Bælterne kan være med til at tilføje en rå kontrast i et hvilket som helst outfit, takket være det androgyne og enkle design. Alle bælter er i læder er af højeste kvalitet, hvilket sætter fokus på den gennemførte detaljerigdom i det enkelte bælte. Bælterne fungerer perfekt sammen med et par klassiske bukser eller jeans - med en dertilhørende enkel bluse eller skjorte udover. De sølvbelagte metallåse giver et sofistikeret og elegant strejf i kombination med det rå læder, hvilket yderligere underbygger det gennemførte bæltedesign. Bælterne fås henholdsvis i bred og smal størrelse - og kan både sættes i taljen med en kjole under eller bruges som almindeligt buksebælte. Gå på opdagelse i Superloves sortiment af bælter fra Kirsten Schjønning og lad dig inspirere af de mange forskellige modeller.

Kirsten Schjønning

Kirsten Schjønning er et dansk mærke der stammer tilbage fra 1917. 
Hos Kirsten Schjønning bliver hvert enkelt bælte fremstillet i hånden af det bedste læder.
De er kendt for at have klassiske linjer og et touch af feminin elegance.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter