~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

King Louie kjoler i retrostil

Den lille sorte, kjole med A-snit eller polkaprikker? V-udskæring eller bådudskæring? Korte eller lange ærmer? Knælang eller ankellang? Bindebånd, læg eller knaplukning? De smukke King Louie kjoler kommer i forskellige stilarter med forskellige detaljer, men fælles for dem alle er den flatterende feminine silhuet. King Louie er et hollandsk brand, der siden 1980’erne har kreeret skønne vintageinspirerede kollektioner. De er kendt for deres velsiddende snit i både King Louie kjoler, King Louie bluser og King Louie nederdele. Udvalget af King Louie kjoler er gerne farverigt, og rigtig mange af kjolerne er prydet med smukke print. Inspirationen for designerne kommer fra vintagefund og retromode fra 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne, 60’erne og 70’erne, så der er stor variation og personlighed i King Louie kjoler. Pasformen er både klædelig og behagelig, og materialerne er i en blød og lækker kvalitet, så du har lyst til at have din King Louie kjole på i mange timer.

Socialt ansvar og bæredygtighed

King Louie opfordrer til, at forbrugerne tænker sig om, så de laver velovervejede køb og investerer i ordentlig kvalitet, som man faktisk går med. Selv sørger King Louie for ordentlige arbejdsforhold hos deres producenter, hvad angår løn, arbejdstider, sikkerhed og sundhed. Brandet er også medlem af den uafhængige organisation Fair Wear Foundation, der arbejder for bedre arbejdsforhold i beklædningsindustrien. Endelig tænker King Louie på miljøet og bæredygtighed, idet de anvender mindst mulig kemi i deres produktion for at sikre mindst mulig påvirkning af miljøet og de ansattes sundhed. 15 % af King Louies produkter er produceret økologisk og har opnået GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard), der er en garanti for bæredygtighed og økologi. Hvis King Louie vælger at bruge polyester, er det desuden lavet af genanvendte PET-flasker. Vælger du en King Louie kjole, er du altså med til at støtte et brand, der tager ansvar og er med til at rykke modeindustrien i en bæredygtig retning.

Brug din King Louie kjole til hverdag og fest

King Louie kjolerne kan styles på mange måder alt efter humør og anledning, fordi de både er behagelige, chikke og præsentable. Du kan have bare ben om sommeren eller bruge dem over leggings eller tights om efteråret og vinteren. Har du brug for at nedtone indtrykket fra farver og mønster, kan du med fordel kombinere din King Louie kjole med minimalistiske produkter. Med flade sko eller sneakers og strik til får du et casual udtryk. Superlove har blandt andet de trendy og komfortable New Balance eller Woden sneakers i mange forskellige nuancer. Til arbejdet kan du overveje en blazer jakke for et selvsikkert og professionelt look. Med en lækker Minus cardigan – eventuelt en af dem med glitter – er du klar til fest i din King Louie kjole på ingen tid. Sæt eventuelt prikken over i’et med et par stilfulde øreringe fra Pendulum eller Pernille Corydon. King Louie kjoler tør at skille sig ud, og de er derfor perfekte til den selvstændige kvinde.

King Louie kjoler

Leder du efter en sød kjole med personlighed, der fremhæver en kvindelig silhuet? King Louie kjoler er skønne feminine kjoler med farver og print, som gør dig glad. Det hollandske brand King Louie er baseret på en stor kærlighed til vintagemode, og de laver deres kjoler i mange forskellige stilarter inspireret af forskellige årtier fra 20’erne til 70’erne.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre

King Louie Kjole, Emmy Miniata, Flame Orange

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

King Louie Kjole, Emmy Pastilito, Cameo Green

Pris 895,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Irene Dominica, Orient Blue

Pris 950,00 kr.
Størrelse : 36 38 42

King Louie Kjole, Rose Tortola, Jade Green

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Olive Midi Pereira, Chili Rød

Pris 895,00 kr.
Størrelse : L XL XXL

King Louie Kjole, Darcy Brazza, Jasper Green

Pris 895,00 kr.
Størrelse : M L XL XXL

King Louie Kjole, Darcy Lopez, Sort

Pris 895,00 kr.
Størrelse : XL

King Louie Kjole, Mona Rizzo, Eden Green

Pris 795,00 kr.
Størrelse : L XXL
Viser 1-8 af 8 element(er)